Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Кран-адаптер Evrokub DN50 на кран кутовий 1/2 дюйма для еврокуба 60*6мм (EK9002031)

Оцінка користувачів 3.78/5
  • Оксана Д***

Покупкою задоволена

• Алексей Я***
    Відгук від покупця. Продавець: СмартБак

Быстро связались, быстро доставили.

Переваги:
    Вроде нормальная пробка.
  • Олена К***

Забрала,пришло вовремя

Переваги:
    Всё подошло
    Недоліки:
    Пока не заметила
    • Продавець  СмартБак

Благодарим за ваш отзыв.

• Юрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: СмартБак

Кран якісний. Свою функцію виконує. 1 сезон пережив.

• Продавець  СмартБак

Дуже дякуємо за Ваш відгук!

• Олександр О***

Ок

Дякуємо за Ваш відгук!

• Владислав

Поставили без проблем, працює

Дякуємо за ваш відгук!

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: СмартБак

Загалом товар відповідає опису. По розміру все підходить. Але, це одноразова заглушка. Кран тримається в пластику на ребрах міцності по периметру крана. Пластмаса швидко стирається і виламується, майже відсутня герметизація. Потрібне доопрацюванняу вигляді металевого кільця прокладки зовні між краном і кришкою. В цілому терпимо.

Переваги:
    Фізично все підходть і відповідає розміру.
    Недоліки:
    Одноразове кріплення крана і кришки. Протікає. Потрібно доопрацьовувати самостійно.
    • Продавець  СмартБак

Дякуємо за Вашу думку! Якщо виламалась пластмаса, ми можемо надіслати вам таку ж саму на заміну. Герметизація присутня у вигляді білої пористої прокладки.

• Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: СмартБак

Товар дуже низької якості. Навіть не встиг встановити, одразу в руках відпав кран від кришки. Конструкція виконана таким чином, що зламається при встановленні, або першому використанні. Дуже не якісний і не продуманий виріб.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Дуже не якісний і не продуманий виріб
    • Продавець  СмартБак

Здрастуйте, Денисе, ми шкодуємо про цей випадок. Можливо, було пошкоджено під час перевезення. Ми готові надіслати вам заміну замість пошкодженого товару.

• Продавець  СмартБак

є в наявності такий самий прямий варіант кран адаптера - він набагато міцніший за своєю конструкцією. Ми готові надіслати вам таку заміну. Спасибі за ваш час.

• Вадим Д***

Так себе качество.

• Продавець  СмартБак

Спасибо за вашу покупку. Если вам не подошёл адаптер, мы можем заменить его на прямой вариант или оформить возврат товара.