- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: CoolDim. Колір: Чорний
Замовляю не вперше, дуже сподобались
- Переваги:
- Міцні, мають гачки для підвішування за петлі, виїмку, щоб одне на одне вішати
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Daddy_BO. Кількість в упаковці: 10. Колір: Чорний. Ширина: 39
Задоволена
- Переваги:
- Підходять для звичайного одягу та мають гачки, щоб підвишати спідниці, штани. Не є гладкі, тому одяг не ковзає і не падає на підлогу. Хоч і пластикові, але грубі, не гнуться
- Недоліки:
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Daddy_BO. Кількість в упаковці: 10. Колір: Чорний. Ширина: 39
ідеальні
- Переваги:
- вішаки дуже добрі
- Анатолий Г***Відгук від покупця. Продавець: Daddy_BO. Кількість в упаковці: 10. Колір: Чорний. Ширина: 39
Якість нормальна. Для сорочок ідеальні вішаки
- Переваги:
- якість
- Продавець Daddy_BO
Дякуємо за відгук!
- ВИКТОРИЯ К***Відгук від покупця. Продавець: ASM. Колір: Чорний. Ширина: 39
Зручні та надійні. Для рубашок, кофт та суконь. Купую їх вже вдруге - сподобалися)) Ціна приємна. Рекомендую.
- Калій В***Відгук від покупця. Продавець: DeluxeRoom. Колір: Чорний. Ширина: 39
Вішалки подобаються. Бал знижено за упакування "повітря" - лишнього місця. Розумію, продавець переживає, щоб все доставили цілим і неушкодженим але то було занадто.
- Переваги:
- Стильні вішалки
- Недоліки:
- Пакування для доставки
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: ASM. Колір: Чорний. Ширина: 39
Мої улюблені вішалки. Мінімум місця на штанзі, нормальний пластик, легко вдягаються навіть у гольфи з довгим горлом
- Ирина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Daddy_BO. Кількість в упаковці: 10. Колір: Чорний. Ширина: 39
все супер
- Продавець Daddy_BO
Дякуємо за відгук!
- MilliyanaВідгук від покупця. Продавець: DeluxeRoom. Колір: Чорний. Ширина: 39
Классно тримають одяг, речі не з'їджають з плечиків. Купувала навіть батькам (коли ще не було війни), тяжкі речі (куртки, дубльонки та пальто) не сповзають і вішаки не прогинаються, навіть дитячу серію купувала, все добре. Користуюсь ними більше 5 років. І ось у нову домівку замовили їх же і для дорослих і для малих))
- Переваги:
- Користуюсь більше 5 років і міняти не хочу.
- о. н***Відгук від покупця. Продавець: DeluxeRoom. Колір: Чорний. Ширина: 39
якість.
- Переваги:
- якість.
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: DT Max. Колір: Чорний. Ширина: 39
Тяжелые вещи на них вешать нельзя – прогибаются. Максимум пиджак или платье
- Переваги:
- Удобные и лаконичные
- Недоліки:
- Только для легких вещей
- Єлєна Л***Відгук від покупця. Продавець: Home-ik. Кількість в упаковці: 10. Колір: Чорний. Ширина: 39
Удобные вешалки для организации порядка в шкафу.
- Переваги:
- Соотношение цены и качества
- Недоліки:
- Не для тяжёлой верхней одежды
- Продавець Home-ik
Дякуємо за покупку в нашому інтернет-магазині!
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: LOLSTORE