- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: BCT. Колір: Чорний. Діаметр коліс: 16" (40.6 см)
Все супер, дитині дуже сподобався, збирається легко
- Продавець BCT
дякую за замовлення та за відгук, стараємось для Вас, звертайтесь)
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Діаметр коліс: 18" (46 см)
Красивый дизайн, из-за которого собственно и выбрали данный велосипед, плавно едет, легко стартует, присутствуют световые элементы для безопасности ребенка, легкий в управлении
- Аліна Д***
Підкажіть чи дуже важкий по вазі?
- Ярослав С***
Підкажіть, чи комплектується підніжкою?
- Михаил С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Діаметр коліс: 18" (46 см)
ВЕСЧЬ!!! 5 летней дочке завидую белой завистью))) Своих денег стоит . Рекомендую однозначно! Резетка- Красавчик!
- Переваги:
- Крутяк! Отвал башки)))
- Недоліки:
- Тоже такой хочу)))
- Ольга С***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Діаметр коліс: 18" (46 см)
Наш ребенок - аллергик, причем очень сильный. Да, не удивляйтесь, есть аллергия на краску на металле. Когда мы прочли, что в этом велосипеде используются гипоаллергенные материалы, мы были удивлены. Для нас это был один из важнейших факторов при выборе велосипеда, но наш ребенок влюблен в него далеко не за эти качества. Велосипед очень круто выглядит - эти необычные рама и диски хорошо подчеркивают характер нашего взбалмошного сынишки. Из-за прочных материалов и защиты на цепи мы не волнуемся о травмоопасности этого велосипеда.
- kisirunaПродавець: SHAPITO. Колір: Білий. Діаметр коліс: 18"_old
Яка його вага?
- CHIPITO
Добрий день. Вага велосипеду 11кг
- Алексей С***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Діаметр коліс: 18" (46 см)
Подскажите пожалуйста, а на рост 107 он большой?
- Дима
Там в описании в принципе рост заявлен.