Відгуки покупців про Батончик Nutella B-Readi наполненные шоколадной пастой 6 шт
- Дарья Ф***Відгук від покупця. Продавець: SomeSweet
Доставили все швидко, дякую. Батончики смачні. Але на фото вони запаковані у коробку, мені ж надіслали просто шість окремих батончиків
- Переваги:
- Смачно
- Недоліки:
- Не у коробці, як на фото
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: SomeSweet
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: SomeSweet
Очень вкусно
Быстрая доставка
И положили в подарок шоколадку - Микола Х***Відгук від покупця. Продавець: SomeSweet
Одразу зателефонували,доставили дуже швидко,все сподобалось.Батончики неймовірно смачні.Всім рекомендую
- Переваги:
- Швидкість,сервіс,смак.
- Недоліки:
- zorjanka.k З***Відгук від покупця. Продавець: SomeSweet
Приношу свої вибачення за попередній відгук ,бо не можу його видалити. Затримка була за новою поштою,бо вони загубили посилку. Я клієнт, і автоматично притензії ідуть до продавця,тому мене також можна зрозуміти. Я замовила не дешеві ласощі.
- zorjanka.k З***Відгук від покупця. Продавець: SomeSweet
Продавець - безвідповідальний!!!! Зробила замовлення ще в п'ятницю, зразу оплатила.... Сьогодні вівторок - чекаємо! Не рекомендую ! Зовсім! Бо якщо би у Вашої дитини свято, то ви не дочекаєтесь потрібних солодощів! Головне, солодощі не здешевих - сумніваюсь ,що є попит, ще й так собі репутацію підмочити!
- SomeSweet
Добрий день.
Ваше замовлення було відпоавлено в той же день. В пятницю 23 жовтня. Якщо по якійсь причині ви не отримали досі замовлення, чому ви нам не пишете про це ??
Чому відразу писати великий гнівний відгук ???
В чому наша безвіповідальність ??
Вашу посилку було відправлено в день оплати!
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: SomeSweet
Вкусно, но мало)