Топи продажів

Відгуки покупців про Вулична Гірлянда Retro Light 25м на 51 лампочок LED Кольорові з вологозахистом IP22 (bus25S)

Код :  111929552
Оцінка користувачів 4.7/5
  • Відгуки про товар продавця ROBO
  • Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: ROBO. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 11

Якісна гірлянда.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Невиявив
  • Станислав С***

Патрон керамический. Лампы в комплекте. Провода хорошие. Ставлю лайк

• Продавець  ROBO

Добрий день, дякуємо за ваш відгук,патрон карболітовий, він має більшу міцність ніж кераміка. Приємного користування!)

• Виктор
    Відгук від покупця. Продавець: ROBO. Довжина проводу з лампами: 13. Кількість джерел світла: 21

Гирлянда добротная, качественная сборка, надеюсь зиму переживет. Единственный недостаток - лампочки. В комплекте 20 шт и 1 запасная, но по факту 5 из них были с заводским браком. Сама стеклянная колба совершенно не держалась в основании цоколя, хотя все рабочие. Пришлось самостоятельно заклеить… Советую проверять каждую лампу при получении, не поленитесь. В остальном все ОК. Длинны 13м на 20 ламп хватает для беседки 12м.кв.

Переваги:
    Соответствует описанию, отличный продавец
    Недоліки:
    лампы в комплекте с заводским браком
    • Продавець  ROBO

Добрий день, Віктор, дякую вам за відгук. Щодо ламп ми готові заміняти лампи з безкоштовною доставкою при таких недоліках (заводский брак), адже ми перевіряємо всі лампи при відправці та надаємо гарантію на гірлянди 12 місяців.

• Войтенко А***

Гарна, ніби якісна, дуже ярка. Але звертайте увагу, ціна вказана за звичайні лампи. Я замінила з продавцем на інші.

Переваги:
    Ціна-якість
    • Продавець  ROBO

Дякуємо за ваш відгук!) Наші гірлянди якісні і зовсім не бояться води, ми надаємо гарантію на 12 місяців. Лампи цієї моделі, що зображенні на фото повністю відповідають дійсності, ми робили ці фото самостійно. Але це лампи накалювання 25ватт кожна. При бажанні можна обрати модель на сайті з лампами LED 4ватт або замінити лампи на етапі підтвердження замовлення з менеджером.

• Илона

Продавець - просто чудо! гірлянда як на картинці. Тепле світло. Поклали 3 запасні лампочки. Додали 2 м шнуру. Дуже задоволена

Переваги:
    Якісний товар, приємний продавець
    Недоліки:
    Лампочки звичайні, не лед
    • Продавець  ROBO

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, завжди раді старатися для вас!

• Владимир Е***
    Відгук від покупця. Продавець: ROBO. Довжина проводу з лампами: 20. Кількість джерел світла: 41

Отличная гирлянда . Теперь в нашем парке коттеджного городка есть красивое ночное освещение.
    Заказывал гирлянду и запасные лампочки .
    Доставка и сервис - огонь .

Дякуемо за ваш відгук!)

• Катерина Л***

2 лампи були вже перегорівші, все решта працює, сподіваюсь, що так і буде.

• Продавець  ROBO

Дякуем за ваш коментар, таке трапляется при неоережнiй доставцi, хоча упаковка вся позначена примiтками 'крихке'. Для цього ми завжди кладем 1 лампочку про запас. Також ви можете замiнити у нас лампи по гарантiйним умовам, це стосуеться Led ламп, на лампи накалювання на жаль гарантii немае.

• Екатерина К***
    Відгук від покупця. Продавець: ROBO. Довжина проводу з лампами: 30. Кількість джерел світла: 61

добрый день заказала у вас гирлянду не могу с вами связаться !можете меня набрать

Добрый день, конечно.

• Сергей Д***

Брал с дополнительной опцией "регулировка накала" (реостат). Сделал на середину. Выглядит "бомбезно"

Переваги:
    Отличная длина. Ночью очень эффектно.
    Недоліки:
    Очень хрупкие патроны. Перед первым запуском заменил 8 ламп (были уже неработающие).
    • ROBO

Добрый день, Сергей. Спасибо за ваш отзыв)

• Наташа

Отличная гирлянда

Переваги:
    30 метров хватило чтобы украсить достаточно большую территорию. Крученный шнур смотрится стильно. В верху патроны заселиконены от влаги. В комплекте лампы накаливания. Создаёт очень уютную атмосферу.
    • ROBO

Добрый день, Наталья. Спасибо большое за ваш отзыв. Приятного пользования!)

• Екатерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ROBO. Довжина проводу з лампами: 18. Кількість джерел світла: 31

Добрый день! Я сделала вам заказ! Вы будете его отправлять?

Здравствуйте, Екатерина. Ваш заказ обработан

• Ланский Р***

Яка потужність лампочок?

Добрый день, 4Ватт

• Тимофеев С***
    Відгук від покупця. Продавець: ROBO. Довжина проводу з лампами: 33. Кількість джерел світла: 61

Добрый день
    В посылке не было 1й лампочки (пустая коробка) и 1 лампочка не рабочая.

Можете решить эту проблему?

• ROBO

Добрый день, конечно мы доукомплектуем и отправим вам новые лампочки

• Анна Ф***
    Продавець: ROBO. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 11

Хотели сделать подарок , ждали пять дней пока на отправлять , и отказались .

• ROBO

Добрый день, Анна. Да, к сожалению мы опоздали с доставкой на 1 день, гирлянда приехала в день вашего праздника. С нами такое происходит крайне редко, так как мы всегда держим эту продукцию в наличии. Приносим глубочайшие извинения за такие неудобства.

• ирина
    Продавець: ROBO. Довжина проводу з лампами: 30. Кількість джерел світла: 61

Лампочки идуть в комплекте?

• ROBO

Добрый день, да, конечно.

• Инна А***
    Продавець: ROBO. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 11

лампы какие идут в комплект?

• ROBO

Добрый день, в комплект этой позиции идут лампы накаливания. Также мы можем укомплектовать гирлянду LED лампами матовыми, филаментными или разноцветными.

• Михайло С***
    Відгук від покупця. Продавець: Bella Della. Довжина проводу з лампами: 5. Кількість джерел світла: 10

Знайшли мій контакт, хоча я вказав старий номер.

Переваги:
    Якісно зроблено, надійно
    Недоліки:
    По суті нема
  • Игорь Л***

Нет никакой реакции от продавца, заказ не подтверждают и не отменяют уже 2 дня