Відгуки покупців про Універсальний, ударостійкий захисний кейс для зберігання геймпадів PlayStation 3 / PS4 / Xbox One / Switch Pro від YouWin (YW-01) 15
- Продавець: UrbanDreams
Гарна, зручна і крута штука, для боксовського геймпаду підходить ідеально, якістю задоволений. Дякую продавцю за швидке відправлення
- Переваги:
- Всі
- Продавець: UrbanDreams
Отличный кейс. Лучше не нашел.
Xbox one поместился идеально, ничего не нажато и не задавлено, верхняя сетка аккуратно прижала стики, все ок. Лежит уверенно, не болтается.
Покупкой доволен, рекомендую )- Переваги:
- Прочный, выглядит надёжным, кнопки геймпада не упираются в стенки аж до нажатия. Цена.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Продавець: UrbanDreams
В целом хороший кейс, но подходит не для всех геймпадов. Проверял на xbox one, gamesir t4 pro и dualshock 4. Xbox и gamesir отлично поместились внутри, но геймпад от sony не влазит.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не подходит для геймада от playstation 4
- Продавець: UrbanDreams
Якість добра, ховаю геймпад від хуанхе, зручно ховати і навушники в міні карманчик
- Переваги:
- Супер річ рекомендую
- Продавець: UrbanDreams
В целом, это лучшее, что я нашёл.
- Переваги:
- Довольно хорошее качество
- Недоліки:
- Не слишком надёжная фиксация геймпада внутри (xbox)
Дякуємо за Ваш відгук :)
- Продавець: UrbanDreams
Комплектний геймпад від Xbox One X влізає, від PS4 - ні (навіть без шансів). Опис товару не відповідає дійсності
Здравствуйте!
В этот чехол влезет геймпад Razer Raiju Tournament Edition?Доброго дня. Швидше за все підійде ) Нажаль у нас немає точних розмірів геймпада Razer Raiju Tournament Edition, щоб дати відповідь з 100% вірогідністю
- Продавець: UrbanDreams
А влізе туди 2E-UWGC-C04 ?
Доброго дня. Так )
- Продавець: UrbanDreams
Подойдёт ли для джойстика для Switch (стандартный, не Pro) и PlayStation 2?
Доброго дня. Так, підходить
- Продавець: UrbanDreams
Придбав такі кейси (2шт) для своїх джойстиків від Xbox One S третьої ревізії. Загалом товар не поганий, якістю матеріалу я задоволений. Єдине що трохи не задовільнило - так це те, що внутрішніми розмірами кейсу не передбачено можливість використання на джойстиках силіконових чохлів. З чохлами джойстик не так ідеально сідає в кейсі, потрібно потиснути джойстик, щоб посадити його на місце в кейсі, при цьому стінка кейсу натискає на кнопки RB та LB, сітка, що відділяє кишеню всередині кейсу, також тисне на стіки коли закривється кейс. Але за таку ціну подібного товару я не знаходив.
В самому кейсі я б додав ремінці або резинки, що фіксували б джойстик всередині, збільшив би розмір самого кейсу, передбачивши наявність чохлів на джостиках,і кишеню вшив би до протилежної стінки від місця постановки геймпаду, щоб таким чином унеможливити тиск будь-чого на сам геймпад всередині кейсу.- Переваги:
- Міцний, компактний
- Недоліки:
- Внутрішніми розмірами кейсу не враховано можливе використання чохлів на джойстиках
Дякуємо за Ваш відгук і слушні пропозиції :)
Щиро дякуємо за Ваш відгук :) Раді, що замовлення Вам сподобалось )