Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Шлейка для собак і кішок Alfa Сітка M 25-48 см Червоний

Оцінка користувачів 4/5
  • Алена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 25-48. Колір: Червоний

У нас гладкая шерсть. И кот из неё умудряется выскользнуть)

Переваги:
    Удобный
    Недоліки:
    Выскальзывает
  • Ніколенко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 25-48. Колір: Рожевий

Сама по собі шлейка нормальна і по об'єму моєму йорку підійшла, але довжина маувата, аби хочаб на 3 см була довшою. Проміри треба робити не тільки по об'єму, а й по довжині.

Недоліки:
    не достатньо вказані проміри
  • Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 25-48. Колір: Синій
  • Юлія П***

Шлейка сама по собі непогана... замовили М. Попередньо узгоджували розмір з працівником магазину, яка нас запевнила, що буде якраз. Обхват шиї в кицьки 24 см. Шлейка довкола шиї мала мати 25 см. Насправді було цілих 34 см. Довелося вшивати.

Недоліки:
    Розмір не відповідає дійсності.
    • A L*** F A

Шлея размер М имеет окружность шеи примерно 30 см. 25 см у размера S (которого уже нет в наличии)

• Юлія П***

Потрібно було попередити, що в наявності нема потрібного розміру. Ви мене запевнили в телефонній розмові, після того, як я вказала обхват шиї і грудної клітки, що М нам буде якраз.

• Тетяна А***

сразу нужно отметить, что это просто шлейка, поводок нужно докупить для выгула кота (или маленькой собаки), шлейка одевается через голову животного, поэтому обязательно нужно правильно подобрать размер, чтобы не маленький и не было большим, нам менеджер помогла с выбором размера, все отлично подошло, спасибо

Переваги:
    удобство для кота
    Недоліки:
    не обнаружила
  • Марина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 25-48. Колір: Чорний

Гарно виглядає, широкі бретелі, які не врізаються. Зручно одягати/знімати. Мереджер допомогла з вибором розміру)

Переваги:
    Все сподобалось.
    Недоліки:
    Немає.
  • Герасимова Е***

Лёгкий, удобный, быстро одевается.

Переваги:
    Качество.
    Недоліки:
    Пришлось подшивать в районе шеи, для кота курильский бобтейл, 6 кг весом.
    Брали размер M.
  • Наталия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 25-48. Колір: Зелений

Довольна заказанным товаром. Из серии '"все гениальное-просто!"'

Переваги:
    Лёгкая и прочная
    Недоліки:
    Нас устроило все, просто идеально
  • Ростислав Е***

Спасибо большое, всё подошло, очень быстро приехал.

• Марина П***
    Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 25-48. Колір: Синій

Нам шлеечка подошла)

• Казимиров И***
    Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 25-48. Колір: Синій

На ничего не отправили. кто-то взломал базу поставщика и написал , что мы отказываемся от товара.

Переваги:
    не обнаружил
    Недоліки:
    менеджеры компании
    • A L*** F A

Здравствуйте. Был сбой в вайбере, и наше сообщение с номером карты Вы не получили. Неоплаченные заказы в течении 3-х дней мы автоматически отменяем. Вы можете сделать заказ повторно.