- Ценькало М***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 20-38. Колір: Синій
Замовила для кошеняти,але розмір регулюється зможу використовувати і коли підросте.гарний і насичений колір,міцний карабін. Ми задоволені і товаром, і роботою продавця!рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшла
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 20-38. Колір: Червоний
Отримала шлейку для кота швидко, все підійшло, продавець відразу зателефонувала і все уточнила по розмірах.
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 20-38. Колір: Фіолетовий
Рекомендую, гарна якість. Шлейки регулюються, тож підійде і для дуже малих тварин
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Аввакумова А***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 20-38. Колір: Фіолетовий
Спасибо большое за шлейку. Товар получила быстро, все соответствует описанию. Рекомендую
- Недоліки:
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 20-38. Колір: Рожевий
Товар відповідає опису. Для котика те що треба. Дякую!
- Олевская Н***Відгук від покупця. Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 20-38. Колір: Червоний
Подходит-чихуахуа
- Переваги:
- Удобная
- Недоліки:
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 20-38. Колір: Червоний
После нескольких одеваний ленты и бегунки на них перекрутились и вернуть их на место невозможно из-за подклеенных краев в месте крепления к металлическим кольцам.
В итога купила в другом зоомагазине шлейки на липучках. Дороже, но качество соответствует цене.- Переваги:
- Цвет, прочность лент шлейки
- Недоліки:
- Ленты и бегунки постоянно перекручиваются(((
Додаю фото
- Вероника П***Продавець: A L F A. Розмір петлі для тулуба: 20-38. Колір: Чорний
Как выбрать на кота 7кг?
- A L*** F A
Здравствуйте. Шлея подходит на обхват груди 20-38 см. Измерьте обхват груди кота. На вес 7 кг точно будет мала.