- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 22. Колір: Чорний
Чудові гантелі. Бітумні мені більше подобаються, ніж навіть металеві. Зручні та комфортні. Продавець швидко відправив без зайвих дзвінків. Дякую
- Переваги:
- Розбірні, можна підібрати вагу для будь яких груп м'язів
- Недоліки:
- За півроку користування жодних недоліків
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Гарні гантелі
- Недоліки:
- Розмір
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 32. Колір: Чорний
Легка збірка, зручний хват без ковзання.
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 22. Колір: Чорний
Блины, гриф и крепеж достойного качества
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 17. Колір: Чорний
Гриф и блины хорошие идеально за свою цену
- Иван Н***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 37. Колір: Чорний
Хорошие гантели.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 22. Колір: Чорний
Все дуже добре. Гантелі якісні . Також приємний продавець ,відправили все швидко.
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 17. Колір: Чорний
Все супер
- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Доволі якісний товар, але завеликі
- Переваги:
- Гарна якість, ціна
- Недоліки:
- Завеликі
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 17. Колір: Чорний
Чудові гантелі. Рекомендую. Зручний гриф, міцне кріплення
- Переваги:
- Ціна і якість
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець ECOproposition
Щиро дякуємо за Ваш відгук та максимальну кількість "зірок". Чекаємо на Вас знову в нашому інтернет-магазині)
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 22. Колір: Чорний
Товар відповідає опису.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 42. Колір: Чорний
Все супер, заказ пришел в полной комплектации, дефектов нет, кроме небольшой вмятины на одном блине, но это вообще незаметный пустяк. Блины достаточно большие, но лично мне это не мешает
- Переваги:
- Качество, цена
- Продавець ECOproposition
Благодарим за высокую оценку товара и нашей работы. Полезных тренировок и удачных следующих покупок в нашем интернет-магазине.
- Kate S***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Замовленням задоволена
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Замечательный выбор бюджетных гантель для домашнего спорт зала. Однозначно рекомендую
- Переваги:
- За такую цену качество отличное
- Недоліки:
- Приходится три раза в неделю тяжести таскать.
- Продавець ECOproposition
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Рекомендую приятно удивлён качеством без резких запахов за доступными ценами !!
- Продавець ECOproposition
Благодарим за высокую оценку товара. Полезных тренировок и удачных следующих покупок в нашем интернет-магазине.
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Хорошие гантели для дома. За свою цену - то, что надо. Блины - пластиковая форма, залитая, как я понял, тоже пластиком или чем-то таким. Гриф полый и легкий. Рукоять и фиксаторы тоже из пластика. Стоит давать себе отчет, что со временем резьба сотрется, так что советую заменить их на металл, чтобы через годик использования не открутились сами. Если для зала брать, то лучше более профессиональные. Для личного же пользования - отличное приобретение.
- Переваги:
- Довольно качественные при низкой цене
- Недоліки:
- Все возможные недостатки отпадают, когда смотришь на ценник
- Продавець ECOproposition
- Николай Т***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Гарні гантелі, добротна якісь на свою ціну.
Дуже сподобався сервіс. Один гриф прийшов з невеликою проблемою. Випадала пластикова заглушка з однієї сторони. Повідомив про це продавця. Зі мною одразу ж зв'язалися, та згодилися замінити гриф. В той же вечір вислали мені новий гриф та оплатити доставку за рахунок магазина. Більше того залишили мені гриф з дефектом як подарунок. Вдалося посадити заглушку на силіконовий клей. І тепер є ще запасний гриф. Залишився дуже задоволений продавцем! Рекомендую до покупки.- Переваги:
- Залізничний гриф нормального розміру. Достатньо місця для хвату здоровою рукою.
- Недоліки:
- Пластмасові замки, але за таку ціну піде. Поки що наче тримаються міцно, не знаю як буде далі. Але завжди можна замінити їх на залізні у випадку якщо зламаються або зіпсується різьба.
- Продавець ECOproposition
Дякуємо за високу оцінку товару та нашої роботи. Корисних тренувань та вдалих наступних покупок у нашому інтернет-магазині.
- Терещенко Ю***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 17. Колір: Чорний
заказав собі гантелі по 8.5кг, все прийшло, але в комплекті було 4 млина по 1.25кг і 4 млина по 2.5кг, тобто на одну гантелю 7.5кг, а не 8.5 як було заявлено.
- Недоліки:
- заявлена вага
- Продавець ECOproposition
Дякуємо Вам за цей відгук. У Ваших підрахунках ваги кожної гантелі Ви не врахували вагу грифа та гайок. Заявлена вага - вірна
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Все підійшло
- Назарій Т***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 42. Колір: Чорний
Хороші
- Никита К***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 22. Колір: Чорний
Хорошие гантели за свою цену
- Переваги:
- Приятные на ощуп, удобно заниматься
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Гайки швидко стають непридатними.Краще одразу окремо купити залізні
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 17. Колір: Чорний
Дуже класні
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 17. Колір: Чорний
Зручні, відповідають заявленій комплектації, за свою ціну дуже якісні
- Недоліки:
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Повністю відповідає своїй ціні.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Якість пакування.
- Євгеній М***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Гантелі хороші, диски цілі, гайки полотно прилягають і тримають диски, є стопори на дисках що гантелі не каталися по підлозі
Грифи пустотілі, але думаю не сильно впливає на їх міцність, у мене десь нема однієї заглушки на гриф, тут аюогя уже вспів її кудись тикнути, або прийшли без неї, але це не критичо, диск боїться зовнішнього впливу(любий абразив чи щось подібне на підлозі(наприклад пісок) швидко псують зовнішній вигляд)
В цілому гантелі хороші, досить дешеві, не розвалюються в руках при вправах, свої недоліки є, але вони більше про естетику чи про функціонал- Продавець ECOproposition
Дякуємо за детальний опис Ваших вражень від покупки. Пишіть, якщо втрачена гайка так і не знайдеться. Надішлемо ще)
- Игорь О***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 32. Колір: Чорний
На свої гроші дуже гарний товар. Нарікань немає.
- Продавець ECOproposition
Дякуємо за високу оцінку товару. Корисних тренувань та вдалих наступних покупок у нашому інтернет-магазині.
- Хечоян Н***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 22. Колір: Чорний
Мой розумний підліток в захваті!
- Переваги:
- Гарний набір, для тренувань саме те!
- Недоліки:
- Ох і важке воно...
- Продавець ECOproposition
Дякуємо за позитивний відгук і максимальну кількість "зірок". Чекаємо Вас знову в нашому інтернет-магазині)
- Богдан Д***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 42. Колір: Чорний
Топ за свої гроші
- Переваги:
- Виконані обережно, виглядають привабливо
- Недоліки:
- Іноді потрібно підкручуватм гайки
- АртемВідгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 22. Колір: Чорний
Дуже хороші гантельки за свою ціну!!! Рекомендую!
- Переваги:
- Зручні! Дешеві!
- Продавець ECOproposition
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 22. Колір: Чорний
Чудові гантелі за свою ціну.
- ИльяВідгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 22. Колір: Чорний
Шо сказать...
Непоганий варіант для тренувань... вага блинів відповідає заявленій. Але будьте готові до того що вони величезні... Блини бітумні, а отже по розмірах більші аніж така сама вага у сталевому виконанні. Тугувато накручуються замки, та ще й пластикові. Але як перші гантелі, за таку ціну - сміливо беріть. Наберетесь досвіду - будете чітко розуміти що вам потрібно.- Переваги:
Швидко зателефонували, все уточнили. Менеджер знає звоє діло) - Недоліки:
- Розмір. Думав будуть поменше. Але саме головне - це гантелі, з ними можна тренуватись
- Продавець ECOproposition
Щиро дякуємо за покупку і відгук! Всіх благ Вам і Вашій родині і тільки хороших угод! Заходьте знову - завжди Вам ради!
- Дмитро Ф***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Чудові гантелі за свою ціну. Дещо великі, не всі вправи зручно виконувати, але це вже кому як. Ввічлива консультація і швидкість опрацювання заявки. Дуже дякую!
- Переваги:
- Ціна, оперативне опрацювання замовлення, ввічливий персонал.
- Продавець ECOproposition
Щиро дякуємо за позитивний відгук, Ваша думка дуже цінна для нас. Раді, що Ви задоволені товаром. Звертайтесь ще)
- Кирило Г***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
Файні гантелі за свою вартість. Швидко доставили.
- Переваги:
- Дешеві та зручні
- Недоліки:
- Занадто великі
- Богдан И***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 52. Колір: Чорний
якість гарна, комплектації також
- Продавець ECOproposition
Дякуємо за високу оцінку товару та нашій роботі. Корисних тренувань та вдалих наступних покупок у нашому інтернет-магазині.
- Максим Ч***Відгук від покупця. Продавець: ECOproposition. Вага: 42. Колір: Чорний
Изначально был выявлен дефект одного из грифов, не один из 4х крепежей к нему не подошли. Представители магазина оперативно предоставили обратную связь и без разбирательств выслали за их счет мне новый гриф. Что касается самих гантелей, так я думал, что будут больше глядя на фотографии с отзывов.
Доволен как гантелями, так и сервисом.- Переваги:
- Отличная коммуникация и лояльность.
Хорошие гантели, удобные несмотря на разные отзывы. - Недоліки:
- Для себя не выявил.