- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: D`n`D Group. Ширина: 0.5
Сподобалась!
- Іщенко Т***Відгук від покупця. Продавець: D`n`D Group. Ширина: 0.5
Нормальна тепличка
- Продавець D`n`D Group
Тамара , дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно що ви залишилися задоволені замовленням. Можливо вам будуть цікаві й інші товари з нашого асортименту. Спасибі. посилання
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Friendly Group. Довжина: 3
Купувала на весну 2023р, парник прикрасно виконав свої функції. Доостатньо цупка клейонка, при максимальний мінусовій температура -5С по мерзлої розсади не виявлено.
- Переваги:
- Легкий, простий в установці.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець Friendly Group
Олена, дякуємо за Вашу увагу та високу оцінку. Раді, що Вам сподобалося. Намагатимемося приємно дивувати Вас новими товарами. Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Слюсар С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Ширина: 0.45. Щільність: 120
Теплица очень мелкая. Подойдет разве что для самой ранней и не высокой розсады.
- Переваги:
- Недоліки:
- Высота очень низкая, хлипкое крепление с землей
- Міхальцов С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Ширина: 0.45. Щільність: 120
повністю відповідає опису.
брав тещі на грядку - зручні партички- Переваги:
- ціна якість
- Недоліки:
- на вивлено
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Ширина: 0.45. Щільність: 120
Дуги растяжки выполнены слишком тонкими , конструкция хлипкая .
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Ширина: 0.45. Щільність: 120
Рассчитан на 1 ряд, но для временного накрытия подходит
- Переваги:
- Плотная, прозрачная пленка
- Недоліки:
- немного дороговато; низковат
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Ширина: 0.45. Щільність: 120
Як на ці гроші, то дуже добра тепличка.
- Переваги:
- Легко встановлюється.
- Недоліки:
- Тоненькі дугі, дуже легка конструкція.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Ширина: 0.45. Щільність: 120
Так себе, игрушка - погремушка. Моментально сносит ветром. Для нормального использования нужно дорабатывать.
- Переваги:
- Нет.
- Недоліки:
- Описал выше.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Ширина: 0.45. Щільність: 120
Убожество : зря потраченные деньги
- Переваги:
- Недоліки:
- Легкая : 100% снесет ветром
Ворона угесет ! ;)
Дуги - стальная проволока 2 мм
Хлипко и ненадежно !
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Ширина: 0.45. Щільність: 120
- Переваги:
- Хорошої якості,покупкою задоволений
- Ярослав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Ширина: 0.45. Щільність: 120
Давно хотел себе такую маленькую тепличку для рассады. Все удобненько и красивенько. Очень доволен покупкой!
- Переваги:
- Простая, легкая в установке, недорогая
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 3. Ширина: 0.45. Щільність: 120
Случайно оставила отзыв не на той тепличке, т.к. брала две разные. Обе понравились. Эта лёгкая, очень просто поставить, удобно хранить, т.к. есть чехол. Маленькая, хорошая тепличка, брала по акции, так что довольна вдвойне и ценой и качеством.
- Переваги:
- Удобная, лёгкая, качественная
- Недоліки:
- Пока не нашла
- МирославаПродавець: Rozetka. Довжина: 3. Ширина: 0.45. Щільність: 120
Теплиця стійка, плівка прозора, якісно зроблена. Врожай думаю буде хорошим)))
- Переваги:
- Ідеальна ціна, хороша якість, прозорість плівки, що не менш важливо, стійкість.