Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Силіконова форма для льоду CUMENSS Стільники Blue ємність у вигляді сот

Оцінка користувачів 4/5
  • Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko. Колір: Синій

Цікава форма льоду, лід легко дістати з форми.

Добрий день.
      Дякуємо, що ділитеся Вашим досвідом використання! Для нас дуже важливо отримувати зворотний зв'язок від наших покупців!

• Elza
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko. Колір: Синій

форми прийшли швидко, лід легко діставати і виходить багато.
    запах силікону був присутній, але ліквідувався після першого гарного миття.
    у відгуках і відповідях було вказано за поставку форми з кришкою, але по факту кришок не було (ми замовляли 3).
    у характеристиці товару наявність кришки не вказано, тому...тут без претензій.
    можливо, краще писати в примітках за рандомну поставку покупцям товару з кришкою, якщо це вже було описано у відповідях продавця :)

Доброго дня. Дякую за відгук. Форми ідуть без кришки,

• Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko. Колір: Синій

Форма супер, льдинки одна в одну . Легко достоються. Рекомендую!

• Продавець  Aliko

Добрий день! Дякую за ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаним товаром.

• Виталий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko. Колір: Синій

Как-то лёд прилипает к сотам, и достаётся очень тяжело и мерзко. Руки мёрзнут сильно, когда выколупываешь. Не смог пользоваться

Переваги:
    Много сот
    Недоліки:
    Тяжело вынимать лёд
    • Продавець  Aliko

Добрый день ! Спасибо большое за отзыв .

• Продавець  Aliko

Добрый день! Силиконовая форма выполнена из мягкого силикона, перед тем как достать лед, несколько раз "скрутите" форму в разные стороны, чтоб лед отошел от формы, и затем просто высыпьте лед из формы.

• Тимур С***
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko. Колір: Синій

Хорошая форма для льда, только есть вопрос, она должна пахнуть силиконом, или нет?

Переваги:
    Эластичная, гибкая, много сот, хорошая крышка
    Недоліки:
    Запах силикона должен быть, или у меня подделка? Я читал, что не должно пахнуть силиконом
    • Продавець  Aliko

Добрый день! Спасибо за отзыв! Промойте тщательно, запах уйдет.

• Лапинский А***
    Продавець: Aliko. Колір: Синій

Комплектація товар не відповідає опису. В описі відмічено, що комплектується кришкою. Кришка при доставці була відсутня.

Недоліки:
    Невідповідність комплектації.