Картка Rozetka

Відгуки покупців про Насос фекальний Optima V1100 DF 1.1 кВт з ріжучим механізмом (8685)

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Тамара К***

Хороший насос, за 10 - 12 хвилин викачав яму на 5 кубів

Переваги:
    Швидко виконує свою функцію
    • Тамара К***

Перестав працювати, скажіть будь ласка куди звернутися щоб поремонтували?

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Серёжа П***

Отличный насос все устраивает, яму в 2 куба выкачивает за минуты 2-3

• Виталий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

виконую свою функцію, без зауважень.

Переваги:
    Працює
  • Виталий N***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Справляється зі своєю задачею на всі 100%. Придбав на заміну такого ж типу торгової марки спрут, який прослужив близько 10 років.

Переваги:
    Наявність подрібнюючого ножа
    • Христина І***

Доброго дня. Скажіть будь ласка, якого діаметру шланг для насоса потрібен? Чітко не написано а брати без шлангу не хочеться.

• Серёжа
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

получил насос на первый взгляд все отлично, правда упаковка обычная картонная, при таком то весе

Недоліки:
    повреждена коробка, но насос вроде бы целый еще не испытывал
    • Эксперт R***

Спасибо за обращение, ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи посиланнядля решения проблемы, мы с вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Серёжа
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Глубина колодца 5 метров, хочу почистить его от ила и песка, подойдёт ли данный насос?

• Виталий N***

Замала потужність для таких задач

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Доброго дня! Для підготовки встановлення був повнітю фізично вичищений септик, піроку працював нормально і зараз нормально але є одне але! Я його сьогодні вже 2 раз виймав, всі шланги підключив і він в мене 2 раз не включився, вибило реле на коробочці! І вже 2 раз знімав важку кришку бетонну зверху і руками прокручував різак і після цієї маніпуляціїї працює належним чином качає добре! В мене питання півроку я не втручався все підключав і викачував, з чим може пов'язано бути що різак залипає??! Питання до спеціаліста або представника продукції! Будь-ласка надайте відповідь! Бо я вже думаю як буде септик повний чи знову виймати прокручувати неприйдеться, септик 2з половиною круги!

Переваги:
    бистро качає, мощний, напір норм
    Недоліки:
    через півроку експлуатації чомуь залипає різак вже 2 раз виймав насоса
    • Валентин Т***

з септику кришку! писав бистро текст

• Валентин Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив цей насос, ще не пробував в роботі, думаю все буде добре, надіюся прослужить він мені на довгі роки! Попробую в роботу опишу детальніше...

• Женя

Ну що, як працює?

• Валентин Т***

Добре покищо розтянув 80м шланга в кінець города 3,5-4м септик минут 5 і пустий, напор добрий, йде тільки вода можливо ріжучий механізм ріже, покищо все добре претензій немає!)

• Сергієнко С***
    Продавець: Rozetka

Можно ли этим насосом выкачать мул из погребной ямы?

• Роман

Я бы не рисковал

• вячеслав ч***
    Продавець: Rozetka

какой диаеметр шланга нужен?? Фекальный насос с режущим механизмом Optima V1100-DF 1.1 кВт (8694900301364)

• Арнольд
    Продавець: Rozetka

Купил 6 месяцев назад, объем септика 3х3х3м (т.е. 27 м3). заполняется, примерно, за 30-50 дней.Насос выкачал весь объем за 25 минут !!! Результатом удовлетворен, поскольку старый насос справлялся с данной работой почти за 4 часа.(насос был наземного базирования и систематически забивался шланг всасывания). Рекомендую покупать ,особенно, если объем ямы большой, а состав сливных вод включает крупные включения.

• Николай Л***
    Продавець: Rozetka

Какие габариты данного насоса ?

• Александр М***
    Продавець: Rozetka

Возможно ли увидить фото насоса нижней его части, а именно режущего механизма и отверстий через которое идет всасывание?