- Алина Ш***Відгук від покупця. Продавець: SSShop
Отличный ! Светит ярко, хорошо держится ,комфортно работать .
- Переваги:
- Ярко светит
- SSShop
Здравствуйте! Большое спасибо за отзыв!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: SSShop
Оперативно, всё соответвует описанию, покупкой довольна :)
- SSShop
Спасибо большое за отзыв!
- Грицун В***Відгук від покупця. Продавець: SSShop
Сразу был расстроен, пришла не та модель, некогда было разбираться. Ночью собирал лодку и снасти, часа три светил без перерыва, так и не разредил. На удивление все ОК! Удобно, не мешает, свет нормальный. По ходу у китайцев эта модель имеет несколько названий, характеристики одинаковые, цена разная. Думаю что диоды и аккумуляторы в случаи выхода изстроя , можно будет заменить, фонарь отличный. Продавец так же! Рекомендую.
- Переваги:
- Много аналогов
- Недоліки:
- С павербанка не зарядиш.
- SSShop
Здравствуйте, там одна и та же модель под несколькими модификациями, главное качество! Спасибо за отзыв! Рады, что товар Вам понравился. Аккумуляторы заменить спокойно можно, в продаже полно. Не забывайте оценить качество обслуживания нашим магазином!
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: SSShop
отличный фонарик!
- SSShop
Спасибо! Рады что товар понравился Вам!
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: SSShop
- Святослав Л***Відгук від покупця. Продавець: SSShop
Вцелом всё хорошо! посмотрим скоко будет заряд батареи держать?
- Переваги:
- Хорошо светит
- Недоліки:
- Зарядное неочень
- SSShop
Спасибо за отзыв! Рады что товар Вам понравился!
- Святослав Л***
Аккумуляторы нехорошие!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Market Trends. Колір корпусу: Чорний
Проблему вирішено
Купила на подарунок. Акумулятори розряджаються швидко. Під час першого заряджання згоріло зарядне для автомобіля (використовували гніздо 12 В, як і зазначено в характеристиках). Під час спроби зарядити вдома згоріло зарядне на 220 В - з невеличким вибухом і кіптявою (напруга при цьому була нормальна, розетка справна). Чим тепер його заряджати? Ніде: ні на зарядних, ні на коробці, ні на блоку для акумуляторів, - не зазначено, який струм має бути на виході із зарядного пристрою (як пишеться на всіх зарядних для смартфонів та комп'ютерів). Так би хоч якесь нормальне зарядне можна було б до нього дібрати. У комплекті ні інструкції, ні гарантійного талона. Як його тепер заряджати?
- Переваги:
- Зручний у носінні.
- Недоліки:
- Слабкі акумулятори, одноразові зарядні присторої, режим миготіння - безглузда річ
- Наталія Г***
Продавець пише, що проблему вирішено, при цьому жодного дзвінка чи листа від нього не надходило, жодної відповіді. Для себе продавець проблему вирішив - продав бракований товар і відморозився. Думайте самі, чи хочете ви мати справу з таким продавцем
- Данил Д***Відгук від покупця. Продавець: SSShop
Пришла китайская дешевка, отличия от фото и описания присутствуют, совсем другая марка фонарика, напоминает товары с Китая
- SSShop
Здравствуйте. Да, производится товар в Китае. В чем отличия?
- ЖасланВідгук від покупця. Продавець: Market Trends. Колір корпусу: Чорний
Забрал фонарик а он не роботает и не заряжается
- Недоліки:
- Сломан
- Продавець Market Trends
Добрий день, Жаслан! З вами зв'язався наш менеджер для вирішення питання. Дякуємо Вам за відгук. Гарного дня
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Market Trends. Колір корпусу: Чорний
Проблему вирішено
Купила татові на подарунок, відвезла в інше місто , зовсім не заряджається, не можу тепер забрати щоб відправити назад , залишається купити нові акумуляторні батарейки, сподіваюсь що справа в них а не в зарядному пристрої чи в самому гнізді для зарядки . Розчарована...
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Прислали з бракованими акумуляторами
- Продавець Market Trends
Добрий день, Юлія! Якщо ви хочете зробити обмін або повернення товару, напишіть нам у розділ "Написати продавцю" і наш менеджер допоможе вам у вирішенні ситуації. Дякуємо Вам за відгук. Гарного дня!
- Макаревич А***Відгук від покупця. Продавець: SSShop
Хороший, качественый фонарик, светит ярко. Продавец надёжный, рекомендую.
- SSShop
Спасибо большое за отзыв!
- АнтонПродавець: SSShop
Чи наявний датчик руху?
- SSShop
Здравствуйте. Тут такого нету, а зачем в налобном датчик?
- Антон
Наприклад, якщо в тебе руки брудні, а світло уже не потрібне!
- SSShop
Но вы же будете продолжать двигаться
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: SSShop
Хороша річ.
- SSShop
Спасибо за отзыв, не забывайте оценить качество обслуживания нашего магазина, спасибо