Картка Rozetka

Відгуки покупців про Рюкзак чоловічий Оксфорд M&JJ (USB-порт) Чорний 46*31*20 (2290)

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: M&J. Колір: Чорний

Проходил по года. Полезла лямка.если это Оксфорд такой, то я мартышкин дядя)

• Продавець  M&J

Добрий день. Ми продаємо цю модель з 2018 року і ні у кого не було на неї нарікань. Ви скинули невеликий фрагмент лямки. Якщо б це була неякісна тканина, або фабричний брак, рюкзак повністю був би облущений як на фото. Це свідчить про те, що на цю ділянку є якесь додаткове тертя. Наш співробітник користується цим рюкзаком вже більше року, тому все залежить від того, як Ви експлуатується річ .

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: M&J. Колір: Чорний

Це дуже добре що продавець користується рюкзаком рік без нарікань, але я наголошую і це видно в моєму відгуці, користуючись ним місяць ну дуже бережно(не перевантажуючи) підкладка розсоталась. І прошу продавця публікувати не лише "схвальні" відгуки але й такі як мій, де було опубліковано лише фото, а текст приховано!

• Продавець  M&J

Скоріше за все ви клали в рюкзак речі з гострими кутами,які могли пошкодити тканину всередині. На фото видно що тканина пошкоджена з одного боку, якщо був би фабричний брак, то підкладка трощилась би по всьому періметру. Також ви пишете в відгуку що тканина повністю розсоталась, а на фото лише невелике пошкодження, яке могло спричинити будь що, і ви самі могли це не помітити.

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: M&J. Колір: Чорний

На вигляд рюкзак дещо відрізняється від фото на сайті, гарантія на рюкзак відсутня. Купив, бо розраховував на якість через не дешеву вартість, але через місяць не такої вже інтенсивної експлуатації тканинна підкладка між відділами всередині рюкзака повністю розсоталась.

Переваги:
    Висока вартість
    Недоліки:
    Якість бажає кращого
    • Продавець  M&J

Доброго дня, я сособисто користуюсь цим рюкзаком вже бильше року і ніяких нарікань немає. Якщо у вас є проблеми з підкладкою між відділами всередині це говорить лише про те, що ви некорректно їх використовуваюте, тобто дуже сильно набиваете відділ речами, що призводить до того що ці речі просто починають псувати підкаладку.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: M&J. Колір: Чорний

Файний рюкзак, якісний та зручний, дякую!

• Алексей
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Мне очень понравился рюкзак. Он приспособлен как для городских прогулок так и для путешествия, для тех кто минималист) Компактный может движением рукой превратиться из компактного во вместительный. Материал очень приятный на ощупь. Стоит потраченных денег)

Переваги:
    Воду держит.
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Продавець  M&J

Дякуємо за об'єктивну оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Мунтян Г***

Отличный, вместительный рюкзак