- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
- Максим Я***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Саме те, що потрібно під коктейлі. Кубики великі - якраз під келих. Форма зручна, легко виймати лід. Це те, що я шукав.
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Синій
все чудово, кубики гарно видаляються, кришка закривається, кубики величенькі але все ок, довше тануть
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Класна штука, великі кубики, супер форма!!!
- Переваги:
- Стильна, зручна
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Непогані форми, трохи складно видавати перші куби, якщо перелив води, але форму тримають кришка більше для того щоб ще щось зверху поставити бо враховуючи, що це силікон то не закриється на сто відсотків. Залишився задоволеним.
- Василий Р***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Хороша форма. Еластична, зручно виймати кубики і в той де час досить жорсткості, щоб наповнену поставити у морозилку.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Синій
Супер, великі куски льоду те що треба
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Синій
Якісний матеріал
До покупки мав проблему з тим, що маленькі кубики з форм для льоду дуже швидко розтавали. А цього кубика вистачає набагато довше - ВіталійВідгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Синій
Який матеріал
- Переваги:
- Рекомендую
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Все добре. Форма коасна. Буду морозити фрукти на зиму кубиками
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Синій
Форма чудової якості. При регулярному використанні слугує вже більше року, не деформувалася, не порвалася, без сторонніх запахів.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не помітили
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Форма очень хорошего качества,удобная в использовании.Размер кубиков немаленький,такой и хотела.Спасиба за быструю доставку.
- Олексій З***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Гарна і зручна штука, за допомогою якої можна наробити кубиків льоду більш практичного розміру
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Вже скоро рік як користуюсь. Форма з міцного силікону, хоча інколи я з неї лід дістаю, ледь не рвучи її, але все витримує. Дуже задоволена!
- Юркевич Т***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Дуже класна силіконова форма, дуже сильно тримає форму, в цілому все чудово
- Переваги:
- Тримає форму неймовірно
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Червоний
кубики зручно діставати якщо трохи водою теплою форму полити. запаху не було одразу як дістала. задоволена.
- Переваги:
- супер
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Це просто класна формочка для льоду. Кубик дуже естетичний, напій закінчиться швидше ніж розстане кубик)
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Синій
Непогана якість.
Тільки в мене дуже довго замерзають, хоча в морозилці -18(міряв раніше, зараз при 35 за вікном може там інші показники) .
За 10 годин кубики ще наполовину рідкі в середині.
До самих формочок питань нема - те що треба.
Ще було б круто знайти такі ж, але з ребром сантиметрів 7-8 - Оля Т***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Червоний
Форма супер, гарні кубики льоду)
- Переваги:
- Все класно
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Синій
Гарна форма, великі кубики (добре поміститься в звичайну чашку 250мл), немає запаху, трохи важко дістаються кубики, при -17 в холодильнику треба годин 8/12 для заморозки
- Вадим Т***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Гуд
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Те що треба
- Переваги:
- Великий розмір кубиків, упаковка герметична і не розливається вода
- Недоліки:
- Не виявив
- артем и***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
хорошая шутка
лед замерзает лучше без крышки ) - МаксимВідгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Дуже класна форма для льоду ,всім рекомендую
- Переваги:
- Зручно, виходить великий лід
- Арміна П***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Червоний
Форма має надто м’який силікон
- Переваги:
- Кришка гарно прилягає
- Недоліки:
- М’який силікон у формі.
- Продавець HOME LAB
Доброго дня, дякуюємо за відгук, це для того щоб легко доставати льод, вивертаючі форму
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Розмір готового льодяного кубика 4.5 на 4,5 під стакана розміром d-8cм. Немає запаху, щільна кришка . фото реклами геть не відповідає ревльності, навіть якщо ти форму потримаєш в теплій воді, так як силікон не дуже щільний
- Переваги:
- Немає запаху, щільна кришка
- Недоліки:
- Погано виймати кубики, так як силікон не дуже щільний .
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Синій
Міцна кришка, немає запаху , кубик як раз по розміру стакана, розмір кубика льоду 4.5 на 4,5, так що в стакан діаметром 8см- гарно поміщається. Єдиний мінус-силікон аби трішки товщий був, через це -не дуже швидко виймаєтьс кубик
- Переваги:
- Немає запаху, міцна кришка
- Недоліки:
- Силікон щоб був щільніший, бо погано виймати кубик льоду
- Павел Р***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Это всего лишь форма для льда =)
Отличные большие бруски льда выходят, пришлось дома искать бокал чтобы они помещались в нем. В моем случае никакого запаха не было, но даже если бы был, это не проблема, в гугле есть рецепты как избавить силикон от запаха. - Борис Г***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Зелений
Без запаху, користуюсь вже певно рік.
Лід по суті виламую, формочка не порвалась. Поки задоволений :) - Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Круто, дякую
- Переваги:
- Силікон, розмір, кришка
- Недоліки:
- Не знайшов
- Михайло М***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Неприємний запах від форми
- Продавець HOME LAB
Вітаю, Михайло.
Дуже прикро, що ви стикнулись із такою проблемою. Ми завжди контролюємо якість товару і неприємно здивовані вашим досвідом викристання товару. Ви вже цим товаром користуєтесь більше 2-х років, можливо, у вас було специфічне використання товару, не для заморожування льоду тощо. В будь-якому випадку, наш співробітник зв'яжеться з вами для зясування всіх деталей вашої проблеми і можливого улагодження данної ситуації з боку нашого магазину.
Дякую за ваш відгук, це допомагає нам бути краше.
- Ілля Ш***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Гарна форма, спочатку неприємно пахне але то таке
- Игорь Н***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Форми норм. Куби виходять непогані.
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
К покупке рекомендую, своих денег стоит
Форма не очень удобная, внутренние и внешние стенки одной высоты
Крышка держит нормально, в морозилку положить не разлив можно, но от запаха не спасет и может капать вода
Форма очень гибкая, удобно доставать лёд, но внешние стенки хотелось бы пожестче - Мария Д***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Завдякі формі отримали шматки льоду як у ресторані. Кайф
- Переваги:
- великі гарні шматки льоду, є силіконова кришка
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: HOME LAB. Колір: Чорний
Дуже крута форма. Неприємного запаху нема. Лід виходить гарним та прозорим. Подобаються, що кубики великі, одного вистачає іноді навіть на 2 стакани рідини, не потрібно кидати по 3 в 1 стакан, як це часто буває із стандартними формами. Влітку зручно. Кришка дозволяє зручно донести форму до морозилки і не залити всю кухню. Куби льоду можуть бути трохи завеликі для певних стаканів/келихів, для мене це не проблема, але при покупці враховувати потрібно.
- Переваги:
- Матеріал, форма, ціна
- Недоліки:
- Лід може бути завеликий для деяких стаканів, слід врахувати при покупці