Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Комп'ютерний стіл Ferrum-decor Дейв 75x100x70 чорний ДСП Дуб Сонома 32мм

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Павло М***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сан-Марино. Ширина: 100

Простий, якісний стіл без дефектів. Топ за свою ціну. Приїхав швидко і був добре запакований.

Переваги:
    якісить, ціна
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  КАЙРОН

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 120

Я неймовірно вражений цим столом. Дуже швидко та легко збирається. Стабільний. Гарная якість. Глубина 70 см при ширині 120 см. Я цей стіл замовив щоб меніьйого привезли у Румунію, у низ такі розміри не сильно популярні...

Переваги:
    Швидка збірка. Якість
    Недоліки:
    Не побачив
    • Продавець  КАЙРОН

Дуже вдячні за Ваш відгук. Нам дуже приємно. Користуйтесь із задоволенням.

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 140

Стіл Ferrum-decor Дейв — стильний та міцний. Легка збірка, якісні матеріали. Підходить для дому та офісу. Рекомендую!

• Продавець  КАЙРОН

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, користуйтесь із задоволенням.

• Вероніка А***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Венге Магія. Ширина: 140

Хороший стіл, не прогинається (товщина 32 мм), не шатається, як раз чудово витримує 2 монітора. Ножки регулюються якщо в вас нерівна підлога. Класно вписався в інтер'єр. Збирали десь пів години, затримались на тому, що попався бракований болт. Довелось купувати окремо.

• Микита
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 140

Стіл чудовий, легко збирається, дизайн дуже простий, але цим і гарний. Товста стільниця виглядає дуже прикольно.

Переваги:
    Якість, простота
    Недоліки:
    Стільниця дуже важка, розраховуйте сили)
    • Продавець  КАЙРОН

• Кушнір Л***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 140

Крутий стіл ,упакований був дуже класно,тому не було жодного пошкодження,Задоволені

• Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно!!! Користуйтесь із задоволенням))

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 140

В цілому нормальний стильний стіл, але не без недоліків.
    Гвинти які регулюють висоту під нерівну підлогу поганої якості, за 4 дні під вагою стола на якому лише 1 монітор та системний блок зірвалась різьба на одному. Немає додаткового опору під стільницю позаду.

Переваги:
    Гарно виглядає, практичний. Адекватна ціна
    Недоліки:
    Ненадійний металевий картаз, гнеться стільниця під своєю вагою.
    • Продавець  КАЙРОН

• Виктор

Стол очень качественно сделан. Упаковка тоже на высшем уровне . Рекомендую

Переваги:
    Качество изготовление, упаковки ,
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням))

• Ярослав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 140

Це вже другий стіл, в моєму домі, від цієї компанії, а це мабуть означає ступінь довіри та задоволення якістю. Перший трохи меньше і столєшніца тонша, але для своїх задач вирішив саме такий. Вважаю що не прогадав.
    Був невеличкий виробничий нюанс, ляпок фарби, мабуть при напиленні на виробництві, на ніжці швелера, зверхзу там де кріпиться до столєшніци. Я його одразу здер сам, але ні на шо не впливає, ні на оцінку, ні на збірку, тому я це вибачив одразу))
    Було б погано, якщо десь це в іншому місці було помічено. Сподіваюсь представники компанії звернуть на це увагу, для підвищення якості і уважності!!!
    Але в цілому, це топ за свої кошти!!!

Переваги:
    Гарний на вигляд, стильний навіть,якісний, надійний
    Недоліки:
    Був невеличкий ляпок фарби, на швелері ніжки
    • Продавець  КАЙРОН

Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Будемо намагатися ставати краще завдяки Вам. Дякуємо, що залишаєтеся з нами!)

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 140

Класний, якісний, приємний на дотик стіл, прийшов у зазначені терміни доставки.
    Також дуже сподобалось, що був додатковий захист кутів для стільниці

Переваги:
    Вигляд, матеріал покриття стільниці, упакування
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Валерий К***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 100

Якісний, красивий стіл. Дуже легко збирається

Переваги:
    Якість, зовнішній вигляд, ціна
    • Продавець  КАЙРОН

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 120

Ещё ничего конкретно сказать не могу, так как ещё и дня не попользовался, но на первый взгляд, стол отличный, не шатается, никаких царапин и прочих дефектов, хорошо упакован, прочный, пока что всё нравится, рекомендую.

Переваги:
    Большая прочная столешница, простой дизайн
    Недоліки:
    Пока что не нашел
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь з задоволенням.

• Таня

Нормальний стіл

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 140

Стіл дуже стильно виглядає. Великий розмір, легко збирається, 10-15хв.

Переваги:
    Великий розмір, 32мм товщина.
    Недоліки:
    Поки що немає.
    • Продавець  КАЙРОН

• Ihor L***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 120

В експлуатації вже 3 роки, жодних нарікань нема. Повністю відповідає своїй ціні та фотографіям.
    Після замовлення вирішив змінити конфігурію і з цим без проблем допомогла служба підтримки виробника. Дякую!

Переваги:
    Якість і ціна, упакування, комунікабельна і швидка робота компанії виробника
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  КАЙРОН

• Іван Г***

Задоволений якістю!

Переваги:
    Якість і ціна
    Недоліки:
    Не виявлено за три роки користування.
    • Продавець  КАЙРОН

• Павел М***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 140

Взял один, через время (пол годика) купил второй, теперь использовать можно ставя рядом их, очень удобно.

Переваги:
    Материал, прочность, цвет
    Недоліки:
    На столешнице вножество следов, даже при том что пользовались аккуратно, никак не выводятся, столешница не имеет никакой защиты от пятен.
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук! При забрудненні можна використовувати мильний розчин.

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сан-Марино. Ширина: 140

Стіл крутий, користуюся вже другий рік, все ок, тільки якщо переїжджати то проблема - тяжкий, бо я брав великий.

Переваги:
    Великий, міцний, гарний дизайн
    Недоліки:
    Тяжкий
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!) Так, стільниця 32 мм не легка, але надійна.

• Михайло

Гарний стіл. Міцний. Дякую

• Евгений Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 140

Я купив одразу два столи для офісного кутка. Все приїхало ціле, мені сподобався дизайн. Стільниці дуже тяжкі, пустот нема, справжні 36мм. Із недоліків, як на мене, це сама конструкція, мені здається стільниця таки з часом просяде бо їй не вистачає ребер жорсткості. Є дві точки упору по краям, це ніжки, і в принципі це все. Є ще одна царга, але вона просто кріпиться до стільниці, не звязується з ніжками, а тому їй також бракує ребер жорсткості. Можливо я не правий, але побачимо, бо в конструюванні меблів нас начали робити ребро жорсткості на кожні 500-600мм щоб плита не просідала. Як варіант приколхозити якесь ребро по середині під стільницею і звязати з ніжками. Але це теорія, наразі даю столу оцінку на відмінно, враховуючи ціну та якість.

• Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук! Конструкція протестована і є надійною.

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 120

Вполне отличный стол за свои деньги!
    Все приехало целое доставка норм.

• Андрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сан-Марино. Ширина: 120

Гарний стіл. Все як на малюнку. Складати душе просто і швидко. Дякую!

Переваги:
    Все як очікував. Простий у складанні.
    • Продавець  КАЙРОН

• Микулин Д***

Класный стол , мне все понравилось ,
    Самое главное новая почта привезла в целости , продавца рекомендую ))))
    Удачи вам )))

Переваги:
    Удобный , не лёгкий , радует глаз
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  КАЙРОН

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук! Користуйтеся із задоволеням!)

• Наталія К***

Підкажіть будь ласка який це колір?

• Продавець  КАЙРОН

Доброго дня! Колір Дуб Сонома

• Олександр

Класний стіл) якісно запакований, збирається за 5хв

• Продавець  КАЙРОН

Доброго дня! Дякуємо за відгук!

• Наталія К***

Підкажіть будь ласка який це колір?

Доброго дня! Колір Дуб Таверна

• Олександр

Дуже класний стіл)

Переваги:
    Якісний, був гарно запакований
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо за відгук!

• Чижик А***

Дуже крутий стіл!

Переваги:
    Все супер
    Недоліки:
    Хотілося б ще куди ноги ставити якусь маленьку підставку(можливо нову модель столу)
    • Продавець  КАЙРОН

• Артур К***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Венге Магія. Ширина: 140

Дизайнер цього стола просто Ісус. Дуже легка збірка, відмінний дизайн. Дуже рекомендую.

Переваги:
    Легко зібрати, гарно виглядає, прекрасно підходить для кріплення рук під монітори.
    • Продавець  КАЙРОН

Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук та гарну оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олександра Б***

Доброго дня! Скажіть будь ласка чи з'явились недоліки столу ,чи прогнувся?

• Михаил
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 120

Стіл стійкий, не хитається. Стільниця цільна з 2 листів ДСП. Якість дуже гарна. Прийшло на нову пошту без пошкоджень, упаковано якісно, все перекладено планками, щоб не пошкодилася стільниця.

• Олександра Б***

Доброго дня! Скажіть будь ласка ,чи прогнувся стіл за цей час, чи проявились недоліки? Дякую)

• Дмитрий Я***

Проблему вирішено

Перед заказом этого стола заказывал другой похожий стол. В итоге он шатался после сборки. Заказал этот. Спросил у менеджера несколько шатается ли стол, так как для меня это очень критично. Менеджер ответила, что не шатается и жалоб на шатание никогда не было. Ну хорошо, пришел стол, собрал его быстро и... стол шатается вперёд/назад. Теперь вопрос, зачем изначально врать покупателю?? Будет ли мне возврат денег за стол и за доставку новой почты, которую я заплатил???

• Продавець  КАЙРОН

Доброго дня! Так Ви можете повернути стіл, ми компенсуємо Вам усі витрати. Менеджер зв'яжеться з Вами для повернення товару.

• Вячеслав К***

Дуже хороший стіл,рекомендую!

• Евгения С***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 100

Проблему вирішено

Перекрестные распорки не подходят, они короткие

• Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 120

Дуже класний стіл. Дуже добротно запаковано, інструкція не дуже інформативна, довелось здогадуватися вихдячи з картинки на сайті, але то таке. В цілому дуже задоволений якістю та сервісом.

Переваги:
    Красивий, зручний, є регулювання на ніжках, можна обрати довжину, глибину, колір стола та каркаса, легко збирати/розбирати
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  КАЙРОН

• Александр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 120

В понедельник сделал заказ - в четверг был уже у меня, порадовала упаковка, очень надежно запаковали,спасибо магазину, стол качественный, все крепления и болты были в комплекте.Рекомендую

Переваги:
    Очень надежный,отличная упаковка.

• Георгий Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 140

Стол стильный, не шатается что главное, приклеил светодиодную ленту, красота, но через время прогнулся, по столу не бил, не садился на него, прогнулся под своим весом, так как столешница тяжёлая, а профиля из которого сделан каркас, тонкие

Переваги:
    Стильный
    Красивый
    Тяжёлый
    Встроенные регулировки высоты
    Недоліки:
    Прогнулся
    • Александр Д***

А я чтобы он не прогибался, ножки обратной стороной прикрутил и тем самым опорную балку(та что под столом) собрал с передней части стола, что как раз таки не даст ему прогибаться в случае чего, можете попробовать если это вам поможет)

• Евгений

это с какой части у вас прогнулся спереди? по фото тяжело понять

• Евгений

Александр, хорошая идея, но насколько я вижу по фото, человек так и собрал, но действительно непонятно с какой стороны он прогнулся. Не мог же он спереди прогнуться, учитывая, что там металлическая перегородка стоит...

• Денис

дякуємо Вам за оцінку!

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 100

Выбрав правильный цвет (дум сонома) и размер (1м на 70 см) получаем идеальный стол для комфортной работы. Лофт стиль, ничего лишнего.
    Массивная 32мм столешница, нижняя часть стола (ножки, болты, царга) все выкрашено как нужно (в единый цвет)

Переваги:
    Столешница, оформление ножек, крепкость
    Недоліки:
    В покрашенные болты не всегда хорошо входит шестигранник
    • Продавець  КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв и оценку.