- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 120
Замовив стола, передзвонили та все уточнили.
Відправили, на наступний день стіл вже був в мене. ( Дивно, що вказана вага 14 кг, а НП сама виправила на 4, і через те забирати лише можа його на великих віділеннях).
Пакування стола просто ідеальне, все перемотано, зафіксовано, стільниця надійно складена.
Інструкція була в комплекті, але нажаль я не знаю для чого її туди положили бо там нічого не зрозуміло.
Стіл склався швидко, всі деталі точно підходять по розмірах. Через металеву пластину стіл трохи "голосний".- Переваги:
- Пакування, якість, регулювання ніжок, металева пластина через яку можна закріпити різні кабелі.
- Недоліки:
- Інструкція.
- Продавець КАЙРОН
Дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Венге Магія. Ширина: 100
Симпатичний стіл, якісне виробництво, наявність всіх кріплень, в комплекті, грамотне пакування (все доїхало ціле). Був нюанс з вчасною відправкою (як пояснили, через труднощі перевізника), однак до встановленої дати встиг отримати доставку. Єдині незначні зауваження: 1) зробити трохи більш детальну інструкцію, тому що людина, що кожен день не збирає столи, іноді може на першому етапі трохи підтуплювати, як краще банально поставити відносно одна одної деталі, щоб ефективніше йшов процес, а не експерименти йде час; 2) гвинти фарбовані, відповідно, не дуже добре вставляеться викрутка в шліци, трохи муторно; 3) здивувала наявність в комплекті 4-х саморізів з прес-шайбою, які навіть не відмічені в інструкції і в номенклатурі постачання стола - виявилось, що вони по живому вкручуються знизу в стільницю через отвори в металевіій пластині-ребрі жорсткості в задній частині столу. А так в цілому можу рекомендувати цей стіл і продавця загалом.
- Продавець КАЙРОН
Дякуємо Вам за відгук та оцінку!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сан-Марино. Ширина: 120
Товар приїхав в ідеальному пакуванні, пакувалося на совість!
Стіл супер! Якість кріплень та самого столу прекрасна!- Продавець КАЙРОН
Доброго дня. Дякуємо за відгук та оцінку !
- Андрей Ч***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 100
Мне делали на заказ и по предоплате, но все прошло без нареканий.
Привезли на день раньше и я успел все сделать до Николая, что очень порадовало.
Сборка простая. Порадовала продуманная конструкция (когда все стянуто болтами, то стол очень крепкий).
Это вот прям то, что я хотел. Доволен на все 100%
Могу смело рекомендовать продавца.- Переваги:
- Крутая столешница, ноги с регулировкой, на задней панели можно закрепить все провода
- Недоліки:
- Не нашел
- КАЙРОН
Добрый день. Благодарим за отзыв!
- Назарій В***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 140
Робота магазину, якість пакування та товару - чудова.
Дякуємо Вам за відгук!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 120
Доставили вчасно, в обумовлені з менеджером строки. Стіл був надійно запакований, без дефектів (+ 4 запасні гвинти в подарунок:) ).
- Переваги:
- Зручний, стійкий, вписується в стиль лофт з іншими меблями кольору Аляска (біла), рекомендую :)
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець КАЙРОН
Доброго дня! Дякуємо за відгук!
- Паша С***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сан-Марино. Ширина: 100
Нещодавно доставили стіл, відразу звернув увагу, що стіл був надійно запакований, це мене приємно вразило. Дуже зручний, місця під два монітори вистачає і при цьому стіл досить компактний, не займає багато місця. Придбанням задоволений
- Переваги:
- Приємний на вид, легко збирається, надійно запакований, швидка доставка, дефектів або ушкоджень не виявив
- Продавець КАЙРОН
Доброго дня! Дуже дякуємо за відгук та оцінку!
- Артем Д***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Венге Магія. Ширина: 100
Дуже гарний стіл.
- Продавець КАЙРОН
Дякуємо Вам за відгук та оцінку!
- ЕгорВідгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сан-Марино. Ширина: 120
Стол отличный, качественный. Все комплектующие есть. Собирается легко. Доволен покупкой, Спасибо
- Продавець КАЙРОН
Добрый день. Благодарим за отзыв и оценку !
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 100
Очень хорош. Качество супер)
Добрый день. Благодарим за отзыв!
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 100
Стол отличного качества, легко собирается, заказала ещё полочки, все пришло быстро хорошо упаковано. Покупкой довольны. Отличный продавец.
- Переваги:
- Цена, легкость сборки, качество
- Недоліки:
- Не обнаружены
- Продавець КАЙРОН
Добрый день. Благодарим за отзыв!
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сан-Марино. Ширина: 100
Покупкой очень довольна! Представитель поставщика связался быстро, без проблем согласился изготовить такой же стол, но нужной для меня глубины и через 2 рабочих дня стол уже был доставлен. Упакован был надёжно, сборка элементарная (со сборкой справилась сама минут за 15, не дождавшись мужа с работы). Качество стола превосходное, также отмечу наличие регуляторов высоты на ножках, что даёт возможность выставить стол ровно вне зависимости от материалов покрытия пола. Поставщика и товар однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Работа поставщика (это мой второй заказ у данного поставщика и я второй раз очень довольна), возможность изготовления по индивидуальным замерам, качество, быстрая доставка, цена
- Недоліки:
- Не обнаружено
- КАЙРОН
Добрый день. Благодарим за отзыв ! Нам очень приятно, что Вы остались довольны. Будем ожидать новые заказы )
- Марина С***
Добрый вечер. Подскажите какой у вас на фото цвет столешницы?
- Продавець КАЙРОН
Добрый день. Цвет цвет столешницы Дуб Шервуд.
- Опанович Л***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 120
Стіл супер!
Мав неприємність при доставці, стільниця була пошкоджена на лицевій стороні, помітив вже коли зібрав стіл, зв'язався з продавцем, пояснив ситуацію і надіслав фото пошкодженої стільниці на що отримав відповідь що очікуйте нову стільницю на НП.
Сервіс супер!- Переваги:
- Міцний, стильний, якісний, суперовий сервіс
- Недоліки:
- Пакуванню меблів ще далеко до IKEA (розпаковував довше ніж збирав)
- КАЙРОН
Доброго дня! Дякуємо за відгук!
- Бучинський В***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 100
Товар прийшов вчасно, якістю та ціною повністю задоволений! Незважаючи на те що мені був потрібен нестандартний розмір (стільницю на 5 см зменшити) продавець одразу погодився! Рекомендую!
- Переваги:
- Дешевий, стильний, стійкий.
- КАЙРОН
Дякуємо за відгук!
- Алена Т***Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Венге Магія. Ширина: 120
Хороший стол, сборка простая и быстрая, упакован отлично