Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Комп'ютерний стіл Ferrum-decor Дейв 75x140x70 чорний ДСП Дуб Сан-Маріно 32мм

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Микола Г***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 120

Стол отправили оперативно, до Киева доставили за 1-2 дня, очень доволен!:)
    Приехал целый, но сама коробка пострадала в 1 месте, но в целом ничего страшного не случилось (по этому поводу чуть ниже расписал).

Хорошо, что по краям стола проложены еще дополнительные деревяшки для сохранности стола, было бы неплохо что-то прокладывать поверх и снизу стола для сохранности поверхности при транспортировке. (Получил 2умя коробками - в 1 были ножки, а во втором сам стол с палками - сначала показалось, что стол был С ПРОГИБОМ :D).

В моей партии они уже не делают толщину 32мм по краям и 16мм по центру. Уже идут сплошной толщиной в 32мм везде и выглядит достойно. За свою цену лучший стол. Рекомендую!

Собирал где-то 15-20 минут, сложностей не возникло, поправьте инструкцию - там перепутаны болты A/B.

В общем топ за свои деньги, лучшее что есть на рынке! :)

Переваги:
    Толщина, качество, цена, сервис, раз-два собран.
    Недоліки:
    Единственный маленький недостаток стола - устойчивость стола, если как-то поменять или утолщать металл ножек, после такого изменения конкурентов ему не будет и можно чуток цену повысить и цены ему не будет на рынке.
    • Продавець  КАЙРОН

• Владислав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Венге Магія. Ширина: 140

Стол прибыл в целости и сохранности , хорошо упакован и без повреждений , доставили за 1 день
    Выглядит отлично , мощная столешница , очень удобно играть и работать за таким столом , идеальный за свои деньги .

Переваги:
    Качество , сервис , цена
    Недоліки:
    Их нету )
    • Продавець  КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв! Рады, что все понравилось!

• Дмитро Я***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сан-Марино. Ширина: 140

Стіл топовий. Запакований був дуже щільно (думаю упакування витримало б і пряме попадання ядерної боєголовки). За це окрема подяка. Стільниця(столешница) суцільна 32 мм в висоту. Єдине що, якщо б була можливість дозамовив більш товстіші трубки(ніжки), але це не принципіально.

Переваги:
    Якісний крутий стіл за дану ціну.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • КАЙРОН

Доброго дня. Дякуємо за відгук!

• Anastasia

Подскажите пожалуйста, это в каком цвете стол?

• Дмитро Я***

Колір : Дуб Шервуд

• Рудинец А***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 140
    Переваги:
    Стіл не шатається, товста кришка, надійнв металеві ніжки, легко складається. Продавці турбуються про клієнтів, стіл на відправку запечатали дуже добре і надійно. Прийшов швидко.
    • КАЙРОН

Дякуємо за відгук. Залишайтеся нашими клієнтами.

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 100

Выбрав правильный цвет (дум сонома) и размер (1м на 70 см) получаем идеальный стол для комфортной работы. Лофт стиль, ничего лишнего.
    Массивная 32мм столешница, нижняя часть стола (ножки, болты, царга) все выкрашено как нужно (в единый цвет)

Переваги:
    Столешница, оформление ножек, крепкость
    Недоліки:
    В покрашенные болты не всегда хорошо входит шестигранник
    • Продавець  КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв и оценку.

• Василь
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 140

За свою ціну дуже хороший і якісний стіл. Окреме спасибі за пакування. Відправили вчасно. Також по домовленості виготовили підставки під акустику. Рекомендую.

• Продавець  КАЙРОН

Доброго дня. Дякуємо за відгук та оцінку!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 140

Стіл кайфовий. Конструкція вдала. Збирається легко. Паковання надійне.
    Діагональні зв'язки виглядають елегантно та додають стійкості. Не розумію як можна продавати столи без повздожньої жорсткості, як це роблять інші виробники.
    Достатньо високий щоб можна було заїхати офісним кріслом з ручками під стільницю.
    Стільниця не суцільної товщини, а потовщина лише по периметру. Але навіть так додає міцності стільниці. Мені здається, тонша ДСП була б гірша.
    За свою ціну найкращий. Тепер буду шукати тумбочку в колір)

Переваги:
    Високий. Стійкий
    Недоліки:
    ДСП
    • КАЙРОН

Доброго дня. Дякуємо за відгук!

• Ольга Б***

доброго дня! підкажіть будь ласка яка тут довжина? дякую

• Артём В***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 140

Стол приехал хорошо упакован. Отличное качество. Собрал за 10 минут.
    Однозначно рекомендую!
    10 из 5.

Переваги:
    Стол не шатается даже если сильно захотеть его пошатать. Качественные материалы.
    • КАЙРОН

Дякуємо за відгук!!!

• Вероніка А***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Венге Магія. Ширина: 140

Хороший стіл, не прогинається (товщина 32 мм), не шатається, як раз чудово витримує 2 монітора. Ножки регулюються якщо в вас нерівна підлога. Класно вписався в інтер'єр. Збирали десь пів години, затримались на тому, що попався бракований болт. Довелось купувати окремо.

• Кушнір Л***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 140

Крутий стіл ,упакований був дуже класно,тому не було жодного пошкодження,Задоволені

• Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук. Нам дуже приємно!!! Користуйтесь із задоволенням))

• Таня

Нормальний стіл

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сан-Марино. Ширина: 140

Стіл крутий, користуюся вже другий рік, все ок, тільки якщо переїжджати то проблема - тяжкий, бо я брав великий.

Переваги:
    Великий, міцний, гарний дизайн
    Недоліки:
    Тяжкий
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтеся із задоволенням!) Так, стільниця 32 мм не легка, але надійна.

• Евгений Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 140

Я купив одразу два столи для офісного кутка. Все приїхало ціле, мені сподобався дизайн. Стільниці дуже тяжкі, пустот нема, справжні 36мм. Із недоліків, як на мене, це сама конструкція, мені здається стільниця таки з часом просяде бо їй не вистачає ребер жорсткості. Є дві точки упору по краям, це ніжки, і в принципі це все. Є ще одна царга, але вона просто кріпиться до стільниці, не звязується з ніжками, а тому їй також бракує ребер жорсткості. Можливо я не правий, але побачимо, бо в конструюванні меблів нас начали робити ребро жорсткості на кожні 500-600мм щоб плита не просідала. Як варіант приколхозити якесь ребро по середині під стільницею і звязати з ніжками. Але це теорія, наразі даю столу оцінку на відмінно, враховуючи ціну та якість.

• Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук! Конструкція протестована і є надійною.

• Михаил
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 120

Стіл стійкий, не хитається. Стільниця цільна з 2 листів ДСП. Якість дуже гарна. Прийшло на нову пошту без пошкоджень, упаковано якісно, все перекладено планками, щоб не пошкодилася стільниця.

• Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук та оцінку!

• Олександра Б***

Доброго дня! Скажіть будь ласка ,чи прогнувся стіл за цей час, чи проявились недоліки? Дякую)

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 140

Оформил заказ на стол 1400ммх700мм, но подумал и решил, что нужно глубину 800мм брать. Перезвонила девушка, для уточнения заказа, после ответа на ВСЕ интересующие меня вопросы(начиная от цены, заканчивая выносом столешницы и максимальной нагрузкой) утвердили размеры 1400х800.
    Подтверждение заказа было в СР(иди ЧТ), а в ПТ уже отправили.

Столом доволен, пришёл целым.
    Запакован был на столько хорошо, что больше времени заняло открытие коробок и разрывание всех пакетов)

Стол получился просто огроменным, я очень доволен.

Недостатки:
    На двух болтах были шляпки, в которые толком не вставлялся комплектный шестигранник.
    Как мне показалось, что отверстие на диагональной палке не соотвествии отверстию на ножке, нужно было прикладывать усилия, что бы оттянуть палку и вкрутить болт. (Фото приложил)

Переваги:
    - Клиентоориентированность
    - Скорость отправки
    - Простота сборки
    - Наличие шестигранника которым собирается стол
    Недоліки:
    - Шляпки 2х болтов,
    - Отверстие в диагональной палке.
    • Продавець  КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв и оценку!

• Видаш Д***

Прям точь в точь как у меня- тоже заказал 140х80 доплатив пару сотен. И тоже чутка не совпала длина прутов но с усилием подошла. Доска зато пришла целая без выреза посередине. И болты все норм

• Назарій

Все супер!

• Продавець  КАЙРОН

Доброго дня. Дякуємо за відгук та оцінку!

• Руслан П***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 140

Стол топовый, я очень приятно удивлён учитывая не высокую цену!
    Отдельное спасибо за упаковку, на новой почте повредили коробку и я думал что стол тоже, но нет это была защитная планка, стол оказался целым фото прикреплю, за это прям 5 звёзд!

Переваги:
    Отличный стол, супер упаковка при транспортировки!
    Недоліки:
    Нету!
    • Продавець  КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв и за оценку.

• Покотило Л***
    Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 140

Стіл прекрасний, тільки відправили кріплення царги на 6 сантиметрів меньше, можна б було якось звязатися з вами і вирішити це питання?

• Продавець  КАЙРОН

Доброго дня. Дякуємо за відгук! Наш менеджер з Вами зв'яжеться для вирішення питання.

• Артур С***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Венге Магія. Ширина: 140

Все впечатление испортила новая почта (при транспортировке столешницу порезали, на коробке два пореза). Хорошо хоть лицевая сторона целая.

Переваги:
    Тяжёлая, добротная столешница
    Недоліки:
    Новая Почта
    • КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв! Наш менеджер с Вами свяжется.

• КАЙРОН

С клиентом связались. Компания кoмпeнcировала неудачную доставку новой почты.

• Артур С***

Подтверждаю, спасибо за быструю реакцию!

• Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 140

Лучший стол за эти деньги. Все сделано качественно, добротно. Стол после сборки стоит хорошо, не шатается. Столешница 32мм просто класс.

Переваги:
    Качество столешницы, достойная обработка металлических деталей.
    Недоліки:
    Нет.
    • КАЙРОН

• Иван К***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 120

Удобный и качественный стол за свою цену. Ни разу не пожалел, что остановился именно на этом варианте. Удобная ширина и высота, работать за ним одно удовольствие. Очень отзывчивый продавец, сразу ответил на все мои вопросы по поводу товара и доставки. ДСП достаточно хорошее (столешница очень толстая), а вот металл на ножках, конечно, не самый лучший. Если хорошенько затянуть болты, заметно что метал начинает прогибаться. Стол собрал быстро, в комплекте отдельно упакованы болты и шестигранник. Покупкой очень доволен, спасибо продавцу за быструю обратную связь и доставку.

Переваги:
    Простота сборки, качество ДСП, размеры, обратная связь продавца, качество упаковки.
    Недоліки:
    Не самый толстый метал
    • КАЙРОН

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сан-Марино. Ширина: 100

Буквально час назад забрал уже второй такой стол, первый покупал ещё зимой, если не ошибаюсь. Довольны полностью, за счет высоты и глубины можно комфортно разместить руки, и всё что нужно на столе. Сборка занимает буквально 5-10 минут с момента распаковки, в комплекте есть всё что нужно, оба стола пришли ОЧЕНЬ качественно запакованными, иногда ловил себя на мысли "Да сколько тут ещё этого скотча =))))".

Переваги:
    Качество покрытия, цена, размеры, ВЫСОТА
    • КАЙРОН

• Оксана О***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 140

Хороший стіл за свої гроші, збирається легко

• КАЙРОН

Доброго дня. Дякуємо за відгук.

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 140

Топовый стол. Не шатается, ножки регулируются как в стиралке. Выглядит дороже, чем является. Небольшой минус - верхняя плита лишь по периметру толстая (за счет накладок), а внутри она тоньше. Рекомендую.

Переваги:
    Удобный, крепкий, регулируются ножки
    Недоліки:
    Верхняя плита толстая лишь по периметру
    • КАЙРОН

Добрый день. Благодарим за отзыв.

• Павло М***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сан-Марино. Ширина: 100

Простий, якісний стіл без дефектів. Топ за свою ціну. Приїхав швидко і був добре запакований.

Переваги:
    якісить, ціна
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  КАЙРОН

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 120

Я неймовірно вражений цим столом. Дуже швидко та легко збирається. Стабільний. Гарная якість. Глубина 70 см при ширині 120 см. Я цей стіл замовив щоб меніьйого привезли у Румунію, у низ такі розміри не сильно популярні...

Переваги:
    Швидка збірка. Якість
    Недоліки:
    Не побачив
    • Продавець  КАЙРОН

Дуже вдячні за Ваш відгук. Нам дуже приємно. Користуйтесь із задоволенням.

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 140

Стіл Ferrum-decor Дейв — стильний та міцний. Легка збірка, якісні матеріали. Підходить для дому та офісу. Рекомендую!

• Продавець  КАЙРОН

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, користуйтесь із задоволенням.

• Микита
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 140

Стіл чудовий, легко збирається, дизайн дуже простий, але цим і гарний. Товста стільниця виглядає дуже прикольно.

Переваги:
    Якість, простота
    Недоліки:
    Стільниця дуже важка, розраховуйте сили)
    • Продавець  КАЙРОН

• Виктор

Стол очень качественно сделан. Упаковка тоже на высшем уровне . Рекомендую

Переваги:
    Качество изготовление, упаковки ,
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням))

• Ярослав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 140

Це вже другий стіл, в моєму домі, від цієї компанії, а це мабуть означає ступінь довіри та задоволення якістю. Перший трохи меньше і столєшніца тонша, але для своїх задач вирішив саме такий. Вважаю що не прогадав.
    Був невеличкий виробничий нюанс, ляпок фарби, мабуть при напиленні на виробництві, на ніжці швелера, зверхзу там де кріпиться до столєшніци. Я його одразу здер сам, але ні на шо не впливає, ні на оцінку, ні на збірку, тому я це вибачив одразу))
    Було б погано, якщо десь це в іншому місці було помічено. Сподіваюсь представники компанії звернуть на це увагу, для підвищення якості і уважності!!!
    Але в цілому, це топ за свої кошти!!!

Переваги:
    Гарний на вигляд, стильний навіть,якісний, надійний
    Недоліки:
    Був невеличкий ляпок фарби, на швелері ніжки
    • Продавець  КАЙРОН

Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Будемо намагатися ставати краще завдяки Вам. Дякуємо, що залишаєтеся з нами!)

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 140

Класний, якісний, приємний на дотик стіл, прийшов у зазначені терміни доставки.
    Також дуже сподобалось, що був додатковий захист кутів для стільниці

Переваги:
    Вигляд, матеріал покриття стільниці, упакування
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Валерий К***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 100

Якісний, красивий стіл. Дуже легко збирається

Переваги:
    Якість, зовнішній вигляд, ціна
    • Продавець  КАЙРОН

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Білий. Ширина: 120

Ещё ничего конкретно сказать не могу, так как ещё и дня не попользовался, но на первый взгляд, стол отличный, не шатается, никаких царапин и прочих дефектов, хорошо упакован, прочный, пока что всё нравится, рекомендую.

Переваги:
    Большая прочная столешница, простой дизайн
    Недоліки:
    Пока что не нашел
    • Продавець  КАЙРОН

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь з задоволенням.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 140

Стіл дуже стильно виглядає. Великий розмір, легко збирається, 10-15хв.

Переваги:
    Великий розмір, 32мм товщина.
    Недоліки:
    Поки що немає.
    • Продавець  КАЙРОН

• Ihor L***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 120

В експлуатації вже 3 роки, жодних нарікань нема. Повністю відповідає своїй ціні та фотографіям.
    Після замовлення вирішив змінити конфігурію і з цим без проблем допомогла служба підтримки виробника. Дякую!

Переваги:
    Якість і ціна, упакування, комунікабельна і швидка робота компанії виробника
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  КАЙРОН

• Іван Г***
    Відгук від покупця. Продавець: КАЙРОН. Колір: Дуб Сонома. Ширина: 120

Задоволений якістю!

Переваги:
    Якість і ціна
    Недоліки:
    Не виявлено за три роки користування.
    • Продавець  КАЙРОН