- Михайло Р***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Виглядає якісною на перший погляд. Після орієнтовно двох місяців використання - відвалилась шайба. Якщо її прилаштовувати, то знову відпадає. Не раджу цей товар.
- Недоліки:
- Вистачає на 1-2 місяці користування.
- Продавець TopDShop
Замовленню понад рік. Влітку Ви до нас звертались і на фото шайба була ціла. Запропонували рішення, а також варіант відправити нам, щоб ми її поставили на місце, хоч це і не раціонально - тиша. Зараз запропоновано Вам відправити нову голову, разом з шайбою, попри давно минулу гарантію. На Вашому фото, голова має сліди непрофесійного втручання
- Михайло Р***
Дякую за надіслану деталь. Сподіваюсь, що використання буде довгим.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Перемелює поки що добре.
- Переваги:
- Красивий дизайн
- Недоліки:
- За кілька днів користування - відсутні..
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Якість млина відповідає заявленій ціні. Питання лише в тому, як довго прослужить?
- ІванВідгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Через місяць помірного використання,перестав працювати належним чином та зламався
- Недоліки:
- Погана якість матеріалів,якість збирання
- Продавець TopDShop
Дуже шкода, що Ви отримали негативне враження від придбаного товару. Ми завжди намагаємось продавати якісний товар та задовольняти потреби наших клієнтів, тому Ваш відгук є для нас дуже важливим.
- Продавець TopDShop
Цікаво. Металева шайба повинна мати 3 рівних зубця, якими вона чіпляється (забивається) в деревину. Якщо зубці загнуті (можливо виробничий брак), то їх потрібно вирівняти і забити шайбу назад, бо ламатись там немає чому. Якщо Вам потрібна нова шайба - зверніться до нас через форму зворотного зв'язку в замовленні
- Андрей И***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Отлично мелит
- Любомир Б***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Дякую ! Все Ок .
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Гарний млинок.
- Переваги:
- Дві пачки перця горошком влазить
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Все відповідає опису, якісний товар.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- не знайшов
- Юрий Д***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Клас! Рекомендую!дуже задоволений.
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Удобная, со своими функциями отлично справляется
- Даша М***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Гарна мельниця мені подобається
- Недоліки:
- Руслан Т***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Гарний виріб, приємно тримати в руках, головне млинок якісно виконує свою роботу, більш мені нічого і не потрібно! Рекомендую!
- Переваги:
- Те, що шукав!
- Недоліки:
- поки немає
- Рыбачук М***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
За свої гроші дуже добре. Китаєць, але не г***о. Механізм максимально топорний, але працює нормально.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Задоволений роботой цього млина.
- Переваги:
- Уміщуе велике кіькість перцю.
- Недоліки:
- немае
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Удобно держать в руках, хорошо мелет перец. Покупкой довольны, спасибо)
- Переваги:
- Выполняет свои функции
- Недоліки:
- Не выявлено
- виталий Ш***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Добра якість
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
За свою ціну бомба-ракета!!!
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Качественная и надежная мельница, все ключевые узлы сделаны из металла, жернова керамические, так что быстро не сломается.
Корпус деревянный, держать удобно, в мокрых руках не скользит.
Помещается 40 гр перца.- Переваги:
- Отлично мелет, надежная, изготовлена из качественных материалов
- Недоліки:
- Педоренко Е***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Дякую!
- Переваги:
- Просто супер! Якість чудова!
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: TopDShop. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Темне дерево
Якість ТОП :)
- Переваги:
- Доставка у точки видачі Rozetka