Відгуки покупців про Степлер будівельний "Стандарт" Polax 4-14 мм (24-005)
- Лариса Е***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Отличный степлер. Подойдёт и для дома , и для работы.
- Продавець Postroi House
Дякуємо за відгук!
- Александр Я***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Со своими задачами справляеться!
- Продавець Postroi House
Дякуємо Вам за відгук!
- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Посылку отправили моментально. Нужно было перетянуть два стула, мы со степлером справились на ура. Чего я раньше с гвоздями мучилась???
- Продавець Postroi
Олександра, добрий день! Спасибі, що знайшли час оцінити товар! В нашому магазині широкий вибір якісних та доступних товарів, а менеджери завжди готові допомогти, при виборі. Гарного дня!)
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Хороший инструмент, всё работает.
- Продавець Postroi
Юрій, добрий день! Спасибі, що знайшли час на відгук! Бажаємо лише приємних вражень від користування товарами компанії. Гарного дня!)
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Дякую за товар(степлер будівельний)!!! Дякую за сервіс! Менеджер перетелефонувала швидко після оформлення замовлення. Відповіла на всі запитання. Замовлення відправили дуже швидко. РЕКОМЕНДУЮ!!
- Переваги:
- всі!!
- Недоліки:
- немає!!
- Продавець Postroi
Оксана, добрий день! Щиро вдячні Вам за розгорнутий відгук! Бажаємо Вам тільки приємних вражень від користування інструментом. Гарного дня!)
- Анатолий З***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Всё работает,хороший инструмент в доме.Спасибо!
- Переваги:
- Цена...
- Недоліки:
- Нет,всё ясно и понятно...!
- Postroi
Добрый день, Анатолий! Спасибо за то, что выбрали наш магазин. У нас есть еще много хорошего и качественного инструмента. Будем рады Вашим покупкам и выбору нашего инструмента по мере Вашей необходимости и потребности!