- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Користуюсь вже рік. Дуже подобається. Ціна-якість –ідеальне співвідношення у цьому варіанті
- Переваги:
- Містка, якінса, є карман для документів котика, не займає багато місця, зручна у носінні
- Недоліки:
- Котик трохи ногтями повитягав нитки
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
У нас - кішка. Наша сумка юзається вже майже рік. Вона прекрасна, повірте. Ходити з пластиковою корзиною для тварин було вкрай незручно і важко (це для авто ідеальний варіант, а для громадського транспорту чи просто пішки пройти 2-3 км - трішки не альо). А так - і легко, і зручно, і кішці тепло. А взимку і невеличкий пледик поміщається (кішка важить 4,6 кг). Через сіточку спостерігає за світом навколо, а в автомобілі навіть не хоче з сумки вилазити, так і лежить там).
- Переваги:
- Потрібна річ для власників тваринок
Дякуємо Вам за відгук
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Сумка невелика, передній край досить низький, для мого чіхуа - це ризик випасти з сумки. Тому носити її хіба застібнутою можна спокійно.
В усьому іншому - сумка класна, виглядає добре.- Переваги:
- Недорого, якісна
- Недоліки:
- Низький передній бортик - собака може випасти
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Классная сумка. Неожиданно хорошее качество. Совсем без запаха. Мягкая. Ткань приятная .Все продумано. Носить удобно. Есть замочек и можно вытащить/поменять уплотнитель дна. Матрасик можно доставать,стирать. Есть карабин для поводка. Спасибо консультанту за то,что посоветовал взять больший размер . Коту очень понравилось
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Переноска гарна, якісно зроблена, киці подобається, вона в ней лежить. Замовляла великий розмір, бо кіт 4-5 кг вагою, але для нього трохі замала, застибнути -- і вже не ляжет зручно.
- Переваги:
- Якісна, гарний матеріал
- Недоліки:
- Замаленька для киці на 4-5 кг
- Проніна О***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
сумка висилається тільки по повній передоплаті, на що я не звернула увагу спочатку. Я замовила більший розмір але на кцю 4 кг прям впритик.
Матеріал хороший, якісний, пошито гарно, блискавка міцна, застібається з двох сторін. Ще з недоліків - в мене з плеча сумка сповзає, я б радила додати ще якусь ліпучку, яка з'єднує дві довгі і широки ручки- Переваги:
- Хороший пошив, якісна тканина
- Недоліки:
- замаленька
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Суперова сумка. Дуже продуманий дизайн, до дрібниць. Каркас жорсткий, стінки м'які, подушка-підстилка всередині виймається, за бажання можна випрати її чохол, він знімається. Є кріплення для ошийника. І про власника тварини не забули - є зручна кишенька збоку для необхідних речей. Якість пошиву дуже хороша.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Чудова переноска. Дуже хороша якість, міцний каркас, коту зручно та затишно, нести зручно.
- Продавець Zoo-hunt
- Федчун М***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Отличная сумка-переноска! Плотные стенки, мягкий, съемный матрасик, карабин для ошейника, хорошая ткань и фурнитура, длинные ручки, глубокий карман.
Покупала для шпица, собака может стоять и лежать, сумка просторная и тёплая.
Отдельно хочется отметить оперативность доставки и отличную работу продавца.- Продавець Zoo-hunt
Дякуємо Вам за відгук. Приємних Вам покупок
- Аліна
Скажіть будь ласка розміри та вагу вашого шпіца думаю чи брати своїй собаці
- Продавець Zoo-hunt
Сумка витримає і більше 10 кг. Заміряйте по колу собачки чи вистачить фізично їй там місця.
- Мокеева А***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Потрясающая переноска для кота, очень удобно и комфортно использовать.
- Переваги:
- Форма сумки, качественный материал, удобная крышка.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Продавець Zoo-hunt
- Лидия М***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Перевозили котенка, даже не пикнула по дороге, вытянулась на всю длину и комфортно себя чувствовала, а главное безопасно. Рекомендую данную сумку.
- Переваги:
- Комфортная, теплая сумка для котят и средних котов.
Дякуємо. Приємних Вам покупок
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
заказала данную сумку, оказалась очень довольна.СУмка отличного качества, выглядит очень прилично! Спасибо!
- Переваги:
- качество отличное, быстро доставили товар
- Продавець Zoo-hunt
Дякуємо Вам за відгук. приємних покупок
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Сумка ДУЖЕ хорошої якості, з приємного матеріалу. Велика, зі стійким дном та додатковою мякою подушкою для котика.
Туди поміститься як кошеня так і дорослий кіт.
Рекомендую!- Переваги:
Матеріал
Розмір
Зовнішній вигляд - Недоліки:
Дякуємо Вам за відгук. Хай гарно служить. Приємних покупок
- IrinaВідгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Хорошая просторная сумка. Покупкой довольна
- Zoo-hunt
Дякуємо Вам за відгук. Хай служить. Приємних покупок.
- Катерина О***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Сумка супер!!! І дизайн, і практичність клас! Від котеняти до дорослої кішки.
- Переваги:
- Зручна та з гарним дизайном
- Недоліки:
- Літом киці жарко
- Zoo-hunt
Дякуємо Вам за відгук. Приємних покупок.
- Бойченко О***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Очень понравилась) стильная, довольно большая, но для взрослой кошки как раз. Пошита качественно, внутри подстилка, мягко)
- Переваги:
- Удобная, а особенно в холодное время года
- Недоліки:
- Пока не увидела)
- Zoo-hunt
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Сумка отличная собаке понравилось
- Zoo-hunt
Спасибо Вам за отзыв. Приятных покупок.
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Я ЗАКАЗАЛА ПЕРЕНОСКУ ВСЕ БЫЛО НОРМАЛЬНО , НО ВО ПЕРВЫХ СО МНОЙ НИ КТО НЕ СВЯЗАЛСЯ ПО ПОВОДУ ЗАКАЗА А ВОВТОРЫХ ПРОШЛА УЖЕ НЕДЕЛЯ НО ОНА МНЕ ТАК И НЕ ПРИШЛА!!!ИСПРАВТЕ ОШЫПКУ И ПЕРЕДЗВОНИТЕ ПОДАЛУЙСТА ВИДЬ МНЕ ОЧЕНЬ СРОЧНО НУЖНО ПЕРЕЕХАТЬ НО У МЕНЯ НЕТУ ПЕРЕНОСКИ ДЛЯ КОТЯТ.
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
- Долгова Е***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Покупала для шпица 4 месяца ,по размеру идеально .сумка отличного качества )
- Недоліки:
- несоответствие статуса заказа
- Zoo-hunt
Спасибо Вам за отзыв. Приятных покупок
- Василевская Г***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Первый комментарий я написала сразу же после получение. Обнаружила некоторые недостатки. После двух недель активного использования решила написать еще один комментарий, т.к. все эти мелкие недостатки ничто по сравнению с удобством и комфортом. Мне очень удобно переносить кота на плече. Коту настолько комфортно внутри переноски, что он не хочет их нее выходить. Очень довольна покупкой. Спасибо!
- Переваги:
- Удобство, комфорт, размер, сетка для обзора, подушка внутри сумки для удобства животного.
- Zoo-hunt
Дякуємо Вам. Приємних покупок.
- Алла М***
Мне нужна сумка для Йорка , он весит три кг.
- Zoo-hunt
Цього разміру Вам вистачить
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Суперова сумочка! Моя кішечка в захопленні. Постелила їй хутряне простирадло в середину, спить там так солодко і комфортно. Похід у ветлікарню і прогулянки містом тепер для тваринки у задоволення))
- Переваги:
- Зручна ззовні і в середині. Стильний візуальний вигляд. Має зовнішню та внутрішню потайну кишені. Має кріплення карабін для ошийника при потребі. Упруге і надійне віконечко з сітки для кошеняти.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Zoo-hunt
Дякуємо Вам. Приємних покупок.
- Василевская Г***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Переноска удобная, хорошо продуманный дизайн. Кот удобно разместился. Благодаря сетке у кота есть обзор и он ведет себя спокойнее. Сумку удобно носить на правом плече (об этом говорят декор и кармашек), к сожалению, я ношу не левом плече. Для меня это недостаток. Кроме того, некачественная молния разошлась при первом расстегивании. Правда, потом сошлась, удалось ее застегнуть, но факт неприятный. Как будет дальше, не знаю, но, думаю, за такие деньги могли бы вшить молнию и получше.
- Переваги:
- Удобная, большая. Крупный кот удобно разместился.
- Недоліки:
- Некачественная молния.
- Zoo-hunt
Дякуємо за відгук, недоліки врахуємо. Приємних покупок
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Купила сумку для чихуашки 2,3 кг. Долго думала над размером. Решила взять большую и не прогадала. Сумка замечательная, удобная. Дно укрепленное. Внутренняя стелька мягкая, съемная.
- Zoo-hunt
Спасибо Вам за отзыв. Приятных покупок
- Vitalina K***Відгук від покупця. Продавець: Zoo-hunt
Только получила доставку и хочу написать в 2х словах.
Сумка хорошая, плотная ткань, качественно пошита, внутри есть дополнительное дно которое можно убрирать, и на шнурочке карабин, наверно пристегивать животных. Сумку доставили в чехле который пошит идеально под каждый угол сумки. Есть карманчик на молнии, в который можно положить лекарства и т.д. так же основное дно сумки жёсткий паралон с картоном, и есть молния. В случае чего, можно поменять. Брала самый маленький размер, так как мне для морской свинки нужно. Как будет в носке посмотрим со временнем.- Zoo-hunt
Спасибо Вам. Пускай служит. Приятных Вам покупок
- Оля В***Продавець: Zoo-hunt
Добрый вечер! Оплатила данную сумку,а затем увидела,что ее нет в наличии. Как будет осуществляться возврат денег и когда?
Доброго дня. Вона в наявності. очікуйте дзвінка менеджера. Дякуємо
- Артеменко А***Продавець: Zoo-hunt
Здравствуйте, скажите пожалуйста на сколько
киллограм кошки расчитана?- Zoo-hunt
Здравствуйте. Она выдержит и 10 кг и возможно чуть больше. Выбирайте габариты сумки, если у Вашего кота 5 и больше кг, то берите на размер больше сумку.