Відгуки покупців про Мольберт-тринога телескопічний універсальний, висота до 163 см
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Пономерашки
- Переваги:
- Зручний,крепкий
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Пономерашки
Дівайс конкретний, не хлюпить тринога, стоїть добре, трохи були питання до самої рами кріплення картин, но розібрались.
- Переваги:
- Стійкий і кріплення за ці кошти навіть
- Недоліки:
- Верх кріплення картини - трохи слаба пружина фіксаціїї,
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Пономерашки
очень удобно
- Рой М***Відгук від покупця. Продавець: Пономерашки
Мобільний і зручний. Доволі стійкий у використанні. Щодо товару наразі питань немає. Щодо доставки: значно затримано час доставки відправником. Зв'язок зі мною щодо передачі товару - лише після мого звернення до служби підтримки Розетка.
- Переваги:
- Мобільність і зручний чехол для зберігання.
- Недоліки:
- До товару наразі немає, до постачальника - повідомляйте більш точно очікувані строки передачі. З 17.02 по 21.02 товар був у статусі передано до служби доставки, після звернення-доставлений через день
- Продавець Пономерашки
Добрий день! Ми дуже раді, що Ви залишились задоволенні нашим товаром) Користуйесь із задоволенням! Але до термінів доставки та актуальних статусів на точку видачі Розетки - ми немає відношення. Товавр ми відправили в день замовлення 17.02.23. Терміни доставки вказуться при оформленні замовлення до 5 робочих днів.
- Кондратюк А***Відгук від покупця. Продавець: Пономерашки
Мені дуже подобається
- Переваги:
- Маленький, легкий
- Недоліки:
- Трохи хитається
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Пономерашки
Красивый, универсальный по размеру холста мольберт, так как можно регулировать размер ножек и держателя холста, занимает мало места если брать с собой в чехле.
- Переваги:
- Складной и легко портативный благодаря чехлу, который идет в комплекте, занимает мало места, быстро складывается и раскладывается.
- Недоліки:
- Не сразу поняла, как собрать так как не нашла видео или бумажной инструкции по сборке мольберта.
- Аляпкин В***Відгук від покупця. Продавець: Пономерашки
не рекомендую
- Переваги:
- складной
- Недоліки:
- тренога разъезжается под весом подрамника с холстом. крепление подрамника надежно невозможно из-за слабой пружины
- Анастасия Н***Відгук від покупця. Продавець: Пономерашки
Очень качественный и красивый мольберт. Отзывчивые сотрудники и быстрый заказ . Очень довольна я и мой ребёнок . 12 таких продавцов побольше
- Переваги:
- Достойны
- Недоліки:
- Недостатков нет
- Пономерашки
Здравствуйте! Спасибо Вам за заказ и отзыв. Рисуйте с удовольствием!