Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Мольберт-тринога телескопічний універсальний, висота до 163 см

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Пономерашки
    Переваги:
    Зручний,крепкий
  • Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Пономерашки

Дівайс конкретний, не хлюпить тринога, стоїть добре, трохи були питання до самої рами кріплення картин, но розібрались.

Переваги:
    Стійкий і кріплення за ці кошти навіть
    Недоліки:
    Верх кріплення картини - трохи слаба пружина фіксаціїї,
  • Олена Б***

очень удобно

• Рой М***
    Відгук від покупця. Продавець: Пономерашки

Мобільний і зручний. Доволі стійкий у використанні. Щодо товару наразі питань немає. Щодо доставки: значно затримано час доставки відправником. Зв'язок зі мною щодо передачі товару - лише після мого звернення до служби підтримки Розетка.

Переваги:
    Мобільність і зручний чехол для зберігання.
    Недоліки:
    До товару наразі немає, до постачальника - повідомляйте більш точно очікувані строки передачі. З 17.02 по 21.02 товар був у статусі передано до служби доставки, після звернення-доставлений через день
    • Продавець  Пономерашки

Добрий день! Ми дуже раді, що Ви залишились задоволенні нашим товаром) Користуйесь із задоволенням! Але до термінів доставки та актуальних статусів на точку видачі Розетки - ми немає відношення. Товавр ми відправили в день замовлення 17.02.23. Терміни доставки вказуться при оформленні замовлення до 5 робочих днів.

• Кондратюк А***

Мені дуже подобається

Переваги:
    Маленький, легкий
    Недоліки:
    Трохи хитається
  • Анастасия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Пономерашки

Красивый, универсальный по размеру холста мольберт, так как можно регулировать размер ножек и держателя холста, занимает мало места если брать с собой в чехле.

Переваги:
    Складной и легко портативный благодаря чехлу, который идет в комплекте, занимает мало места, быстро складывается и раскладывается.
    Недоліки:
    Не сразу поняла, как собрать так как не нашла видео или бумажной инструкции по сборке мольберта.
  • Аляпкин В***

не рекомендую

Переваги:
    складной
    Недоліки:
    тренога разъезжается под весом подрамника с холстом. крепление подрамника надежно невозможно из-за слабой пружины
  • Анастасия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Пономерашки

Очень качественный и красивый мольберт. Отзывчивые сотрудники и быстрый заказ . Очень довольна я и мой ребёнок . 12 таких продавцов побольше

Переваги:
    Достойны
    Недоліки:
    Недостатков нет
    • Пономерашки

Здравствуйте! Спасибо Вам за заказ и отзыв. Рисуйте с удовольствием!