Відгуки покупців про Льодоступи Supretto для взуття на 10 шипів, розмір 42-44, XL (56460003)

Оцінка користувачів 3.75/5
  • Відгуки про товар продавця Homeday
  • Диана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Розмір: М (36-39)

• Продавець  Homeday

Діана, дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Белаенко Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Розмір: L (39-41)

Ношу взимку взуття 40-41 розміру. Льдоступи сіли добре. В залежності від взуття при ходьбі можуть перекручуватись. Тепер по льоду хожу впевненно.

• Продавець  Homeday

Людмила, дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що у вас залишилося позитивне враження від нашого товару!

• Вячесла Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Розмір: XXL (45-47)

В таку погоду допоможуть, це не значить, що ви можете бігати по льоду, але набагато краще з ними.

Переваги:
    Практичні
    Недоліки:
    Не знаю
  • Раїса О***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Розмір: М (36-39)

Якість товару задовільняє мої вимоги

Недоліки:
    недоліків поки-що немає
  • Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Розмір: XL (42-44)
    Переваги:
    На ботинки 41размера размер L подошол отлично. На льду со снегом отлично держатся не скользят.
    Недоліки:
    Пока нет. Дальше время покажет пользуюсь всего два ня
  • Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Розмір: М (36-38)

Фірма SunDay брехуни. Підсунули не те що я замовляв. Замовлено було льдоступи Wellamart, прийшли зовсім невідомо що. Додаю фото. Зліва Wellamart(один з яких ми загубили), по центру Viking(які ми замовили не розібравшись що до чого), справа те що прислали з SunDay. Не тої форми, завеликі, погано тримаються, сидять не там де треба.

Переваги:
    Недоліки:
    Не те що замовляв. Користуючись сезонним попитом завищують ціну.
    • Продавець  SunDay

Олег, нам шкода, що вас не задовольнила якість товару. Для оформлення обміну/повернення Вам треба звернутись у відділ рекламації нашого магазину. По буднях, з 9:00 до 14:00.

• Игорь Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Розмір: XL (42-44)

дорого не качественно

Переваги:
    два раза одел ,одного шипа нет
    Недоліки:
    резиновые
    • Продавець  SunDay

Шановний покупець, ми Вам вдячні за зворотний зв'язок по даному товару. Оскільки Ви не звернулись в магазин на рахунок обміну чи поверненню товару протягом гарантійного терміну, на жаль, обмін чи повернення коштів за придбаний товар, не можливий. Шкода, що Вам не підійшла якість товару.

• Ирина Ч***
  • Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Розмір: М (36-38)

Доставка від цього продавця вишла космічна. На зв'язок продавець не виходить.

• SunDay

Добрий вечір, ви оплачували замовлення по тарифам нової пошти, від вас звернень не було.