- Богдан Ч***Відгук від покупця. Продавець: GOODSHOCK
Простими словами складні речі
- Хотинський І***Відгук від покупця. Продавець: GOODSHOCK
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: GOODSHOCK
Помилок більше ніж в дітей в 1 класі
- Переваги:
- Українською
- Недоліки:
- Помилки (багато помилок)
- ВіталікВідгук від покупця. Продавець: GOODSHOCK
Зіпсували книжку своїми помилками і не привальним переводом плюс сама книжка прийшла не в кращому вигляді.НЕ РЕКОМЕНДУЮ
- Переваги:
- Недоліки:
- доставка,помилки в словах
- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: GOODSHOCK
Прийшла книга не та що була вказана на зображені видання інше, я купував книгу дорожчого видання за 159грн, а прийшло інше видання яке в інших продавців за 59грн. Дуже не задоволений. Не рокемендую.
- Переваги:
- Немає.
- Недоліки:
- Прислали не те видання.
- Yarik S***Відгук від покупця. Продавець: GOODSHOCK
Жахливо багато помилок в словах
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: GOODSHOCK
Замовлення виконали оперативно, продавець ввічливий та привітний, при доставці книги просто вкинули в пакет НП без жодного захисту тому прийшли трохи пошкоджені.
- GOODSHOCK
Николай, извините пожалуйста за сложившуюся ситуацию. В свою очередь мы готовы заменить вам товар, либо вернуть средства
- mukola.kmПродавець: GOODSHOCK
Прийшла книга іншого видання не та що на фото ,якість просто жахлива : неякісний папір і розмитий шрифт.Невідкрив при отримані у відділені ,молодці дуже старано замотали в стейч плівку.
Незамовляйте в ніякому разі!!!
Вчітся на чужих помилках!!!
І невірте цьому продавцю -АФЕРИСТИ мене запевнили що якість пристойна ,що абсолютно невідповідає дійсності.- Переваги:
- Недоліки:
- Абсолютно все
- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: HI-TECH INDUSTRY
Доброго дня усім читачам цього коментаря.
Замовила цю книжку попри негативні коментарі вище. Думала, що це спам, т.я. на ринку зараз ця книжка представлена виключно російськими виданнями. Принципово шукала саме український переклад від українського видавництва. На фото представлена книга від видавництва Брайт Букс. Замовила і очікувала саме те, що показано на фото.
Замовлення прийшло швидко, зв'язалися зі мною по Вайберу теж швидко - в той самий день, як оформила замовлення на сайті. В цілому, з комунікацією все добре.
Книжка прийшла на наступний день. Оплата тільки при отриманні у відділенні НП, тому враховуйте, що додатково будете оплачувати, окрім доставки, ще і зворотній переказ грошей. За замовлення з однією цією книжкою (160 грн.) сплатила 223 грн. (книжка+доставка+комісія).
Запакована непогано.
Сама книжка - папір не дуже гарної якості, м'яка обкладинка (через що пакування не дуже логічне - в пакет і стрейтч, бо мнеться обкладинка і лишаються сліди). Текст з великою кількістю "опєчаток" (передивилася і прочитала перші сторінк 20), маленький шрифт (книжка сама по собі невеличка 20см в висоту,1 см в ширину). Легка через обкладинку і папір.
Що мені однозначно не подобається: якщо на фотографії показаний товар від видавництва Брайт Букс, то я очікую, що саме такий і буде. В моїй книжці ніде (ніде!) не вказано про Брайт Букс - ні на обкладинці, ні всередині. Не вказано, ким був зроблений переклад.
Сподіваюсь, тому, хто буде шукати українською цю книгу, цей коментар допоможе від купівлі саме цього товару. Або очікуйте, що може прийти такий товар. Можливо краще вже тоді купувати кіндл-версію цієї книжки англійською? Так і англійську підтягти можна, і не підтримувати країну-агресора, купляючи цю книжку від російських видавництв.- Переваги:
- ну книга хоча б є
- Недоліки:
- Невідповідність фото до реального товару, невдалий переклад
- Уляна В***
Дуже шкода що не прочитала вашого відгуки перед замовлення. Замовила, отримала і розчарування. Згідна з кожним вашим словом. Зіпсуто книгу своєю якістю, перекладом і помилками. Якість жахлива((( НЕ РЕКОМЕНДУЮ
- Луценко А***Відгук від покупця. Продавець: HI-TECH INDUSTRY
Якість книги жахлива. Безліч граматичних та орфографічних помилок. Шукав цю книгу саме українською мовою та якість виконання перекреслює всі враження від змісту написаного.
- Переваги:
- ---
- Недоліки:
- Якість книги просто жахлива . Безліч помилок.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: HI-TECH INDUSTRY
Так помилок справді багато.
- Ченчик В***Відгук від покупця. Продавець: HI-TECH INDUSTRY
ПРОСТО ЖАХ! знав би сам на А4 роздрукував, як ці видавці! ПОМИЛОК в "книжечці" більш ніж самих буков! НЕ БЕРІТЬ!!!
- Недоліки:
- Якість жахлива, одні помилки!
- Павловский М***Відгук від покупця. Продавець: HI-TECH INDUSTRY
Хотів знайти саме українське видання, але це суцільний фейспалм. Друк дуже низької якості. Контент не можливо читати через величезну кількість помилок. Мене не вистачило навіть на годину - викинув це сміття. Шкода витрачених грошей.
- Переваги:
- Українською
- Недоліки:
- Надзвичайно жахливе видання.
- Анастасія В***
Дякую за відгук, теж шукаю книгу саме українською, і хвилююсь за переклад, бо дуже ретельно перевіряю текст на наявність помилок. Доведеться купувати російською, дуже шкода...
- Іван О***Продавець: HI-TECH INDUSTRY
Ужас
- Переваги:
- 1. Зробив висновок що працівники ставляться до своєї роботи халатно тому нічого на цьому сайті більше не буду замовляти.2. Добре що лише одну книгу замовив
- Недоліки:
- Всім привіт книга супер жахлива, по перше тому що прислали не ту що я замовляв а якусь діч я в шоці, по друге цю діч можливо я би і хотів теж прочитати але цей ввесь текст перекошиний на фото це добре видно. Продавці продали мені взагалі не те що замовив! Всім рекомендую уважно перевіряти товар!
- Назар К***Продавець: HI-TECH INDUSTRY
Книжка була в стані б/у,помнята,в царапинах...
- HI-TECH I***
Добрый день.
Книги отправлялась новая,эти неудобства были предоставлены логистической службой.
Наш менеджер с Вами свяжется для решения вопроса.