Картка Rozetka

Відгуки покупців про Курячий суп з локшиною, Харчі ТМ

Оцінка користувачів 4.61/5
на основі 32 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  72% позитивні, 12% нейтральні, 16% негативні.
    Суп з локшиною від "Харчі" отримав переважно позитивні відгуки за смак, зручність у використанні, харчову цінність і натуральний склад. Користувачі відзначають простоту приготування та корисність у подорожах і польових умовах. У той же час, деякі покупці скаржаться на недостатній смак, прісність, або нестачу м’яса/вермішелі. Переважна більшість високо оцінила продукт, але є зауваження щодо смакових якостей та ціни.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Відгуки про товар продавця HARCHI SELLER
  • Дмитро Л***

Відмінно.

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Відкрила для себе продукцію Харчі і тепер постійно замовляю і собі, і тепер ще другу-військовому. Суп з локшиною в топі, разом з кус-кусом з овочами. Дуже зручно брати із собою у поїздки. Також, беру на дачу, щоб не витрачати час на приготування. Дякую за таку класну та якісну продукцію, та ще й за доступну приємну ціну!

Переваги:
    Зручно, швидко, смачно
  • Надія І***
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Вдруге замовляємо продукцію цього виробника і вдруге з приємністю відмічаємо, як добре у них налагоджена менеджерська робота: оперативно, чітко,вчасно. Якістю продуктів задоволені. Невеличке побажання, по можливості, розширити асортимент гарнірів до других страв. Найкращі побажання виробнику продукції «Харчі».

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Гарна робота компанії: все прийшло вчасно, швидко, коректно.
    Продукти якісні, смачні. Зручно для використання в польових умовах.
    Корисна річ, якщо не має змоги приготувати їжу.
    Надійний спосіб забезпечити себе їжею у військових умовах, коли доступ до традиційної
    їжі обмежений.

• Дмитро Л***

Смачний суп

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Вчергове замовляю цей суп серед іншого від Харчі. 5 з 5.

Переваги:
    не висока ціна, товстий матеріал пакетів як і у всієї продукції від цього виробника
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

За моїми вподобаннями даний суп входить в трійку лідерів від Харчів. Йому складають компанію гороховий суп зі свининою і суп-пюре з печериць. Також можна трійку розширити до четвірки додавши сюди борщ зі свининою. Спробуйте і переконайтесь в цьому.

Переваги:
    Відсутність консервантів та інших хімічних інгредієнтів. Не висока ціна.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Александр Е***

Не сподобався, нема смаку

• Продавець  HARCHI SELLER

Дякуємо вам за відгук! В продукті використані сушені інгредієнти без використання підсилювачів смаку. Напевно, ви не відчуваєте такого смаку, наприклад, я к в чіпсах з "куркою". Курка є, варена, і ії смак відчувається.

• Дарья К***
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Дуже смачний суп. Локшини як раз ідеальна кількість - це виходить і суп, але ще і поживно, бо не тільки вода. Склад натуральний, беру не тільки в похід, але і просто перекусити вдома, коли нема часу готувати перші страви.

Переваги:
    Смачно, ціна, інгредієнти
    Недоліки:
    Не виявила
    • Продавець  HARCHI SELLER

Дякуємо вам за відгук!

• Ирина А***
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Зручно і швидко готувати. Смачно.

Дякуємо!

• Ирина

Супер!

• Андрій К***

Смачно

Переваги:
    Якісний, відповідае опису
    Недоліки:
    Відсутні
  • Геннадій
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Досить багато їжі як для супу. Виходить щось накштал локшини від цього ж виробника просто з більшою кількістю води. Загалом смачно.

Переваги:
    Багато їжі
    • Продавець  HARCHI SELLER

Зато наваристо, є що пожувати та насищення від страви на довго висточить! Дякуємо за відгук! Слава Україні!

• Віталій М***

Рекомендую!

Переваги:
    Смачно
  • Алина

вкусный и сытный суп

Переваги:
    вкусный и сытный

Дякуємо за відгук!

• Ярослава М***

Смачний супчик. Лапшичка, курячий фарш варений, овочі - все сподобалось на 5+
    Рекомендую!

Переваги:
    смачненько!
    Недоліки:
    нема
  • Олександр Ф***

Смачно, сподобалось, рекомендую!

Дякуємо!

• Роман З***
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Смачненький курячий супець з лапшичкою! Їли з діточками, всі ситі і шасливі. Сподобалось бо смачно!

Переваги:
    дуже смачно!
    Недоліки:
    нема
  • Орест З***
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Вітаю, я вже писав, що я, є шанувальником цього бренду і коли я бачу, що на них та на їх продукти пишут наклепи, то, вибачте не промовчу, а викажу свою думку і обосную, чому це є наклеп. Ось, попередній коментар, цітата: "Не сподобалося, схоже на невдалу переварену локшину швидкого приготування в надлишковій воді, страву трохи рятує куриний фарш непоганої якості, але в цілому, на мою думку, несмачно"
    Локшина, в цьому продукті, йде в сухому вигляді і тільки від вас залежить, як ви ії приготуєте ії. Будете варити, недоварити, заліти окріпом і потримати належний час, це все від вас залежить! Якщо, ви не вмієте користуватися інструкцією, то будь яку страву можна зіпсувати, зовсім! Ви, за своє невдале приготування звинувачуваєте виробника? Це як? Не до чого приколупатися було?! І ще, "курячий", а не "куриний", вчить мову краще !

Шановні друзі! Цей виробник, продає по кращим цінам висооякісні продукти! Не те, що їх конкуренти, які продають у 2 рази більш теж саме!

Переваги:
    Просто, дуже смачни курячий суп !
    Недоліки:
    нема
  • Вікторія Н***

• Орест З***
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Додали ще грінок і на морозі ця зупа аж залітіла....смачно так було !!! Найкраща страва!!!

Переваги:
    просто суперово! +
    Недоліки:
    нема
  • Сокира І***
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Добре зайшов. До того ж треба щось рідке їсти. Ще і зігрів, як для мене саме те, що потрібно)

Переваги:
    Добрий супець!
    Недоліки:
    не знайшов
  • Олена Х***
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Смачний суп. Малий, йому 5 років хоч не полюбляє їсти перші страви, а тут все умял дуже шмидко :-)) Мені дуже мало залишилось :-))

Переваги:
    Cgодобалось сину і мені !
    Недоліки:
    нема
  • Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Дуже смачно! Сподобалось усім хлопцям друзям, кому передавав на фронт. Просили ще!)

Переваги:
    Дуже смачно!
  • Максим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Не смачно. Якщо вибирати між якимось ролтоном чи мівіною, то вони однозначно краще смакують. Навіть як для похідної їжі. Краще ніж борщ, але їсти важкувато.

Переваги:
    Дешево
    Недоліки:
    Не смачно.
    • Продавець  HARCHI SELLER

Вітаємо, шановний споживач! Ви один на тисячу інших наших споживачів кому сподобалась наша їжа. Нам прикро, що так сталося. Дуже багато є інших виробників і вам варто спробувати знайти свою улюблену їжу типа Мівіни або Ролтон до якої ви вже звикли. і їсте. Це ващ особистий вибір. Дякуємо, що повідомили нам про це!

• Алексей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

зелень порезана старая., вермишели мало и она невкусная., мясо не попалось вообще.

Переваги:
    В меру соленый., бульон вкусный.
    Недоліки:
    в порезанной зелени попадается много одеревеневших кусочков.
    • Продавець  HARCHI SELLER

Доброго вам здоров'ячка Олексій! Ми розуміємо, що краще зварити суп дома з свіжих продуктів з Привозу) Ми використовуємо сушені продукти і напевно суп не заварився потрібний час і тому були у вас тверді шматочки. Що сточується м'яса, воно там є і в достатній кількості, але це дрібні шматочки і можливо ви їх не побачили. Нам дуже прикро, що ви нам занизили відмітку, ми працюємо та не зупиняли роботу, а ви так з нами) Прикро!

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Вкусно и сытно. Рекомендасьён!

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

доставили швидко, смак сподобався. може трохи мало солоний смак, та то, думаю, на любителя. Краще досолити ніж їсти солоне

Переваги:
    швидко, смачно та зручно
    Недоліки:
    нема
  • Виктор

Вкусно и удобно :)

Переваги:
    Вкусно :)
  • Оксана О***

Вкусный супчик!

Переваги:
    Кормили ребенка, очень понравился и я попробовала, хорошо пахнет, как будто сейчас сварила. Рекомендую! Скоростная связь с магазином, выручили, так как сильно спешили.
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 55

Їм прямо зараз, з ранку купив, а зараз їм у потягу. Дуже зручно, нилив окріп, 10 хвилин та їж куриний суп з локшинкой, як мені подобається. Локшина длина, що є саме те. Запашна страва. Смачні шматочки курки, вони не великі але їх багато !

Переваги:
    Як дома зварений, чудово!
  • Альона К***
    Відгук від покупця. Продавець: Горець. Вага: 55

Несмачне. Половину викинула. Хто буде куштувати, то беріть з собою сіль обов'язково, бо воно прісне. Та й ніякого смаку взагалі не має. Заради справедливості можна сказати, що так - маленькі шматочки курки там є і добре відчуваються. І ще норм, що немає різкого запаху приправ, нікого не задушив, бо брала для переїзду в автобусі. Але в цілому він цієї ціни не вартий. І набагато смачніше, і дешевше вийшла сублімована лапша Wok

Переваги:
    Приємно хрустить зелена цибулька (чи що воно там), є шматочки курки
    Недоліки:
    Несмачне. Навіть ніяке. Не варто своєї ціни