Відгуки покупців про Какао на коров’ячому молоці, Харчі ТМ
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 60
Сподобалось. Власнику ТМ - тримайтеся, читали ваше нещодавне інтервью
- Переваги:
- Смачніше ніж кавова суміш у стіках
- Продавець HARCHI SELLER
Дякуємо за підтримку!
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 60
Фаворит з гарячих напоїв для мого сина, який зараз на фронті. Стараюсь періодично йому його присилати
- Переваги:
- як домашнє
- Продавець HARCHI SELLER
Дякуємо, до речі цей какао спеціально підібраний по своїм смаковим властивостям та натуральності. А справжнє коров'яче молоко додає аромат та смак домашнього молока. Спробуйте ще наші 100% сублімовані страви. Сублімація повністю зберігає всі властивості страви. Тому вони всі такі смачні. Дякуємо, що вибрали продукти нашого бренду!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 60
Напевно це найкращий напій серед всього асортименту. Оцінив би в 11 балів з 10.
- Переваги:
- Смак. Природний склад. Ціна.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Роман З***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 60
Смачний напій вийшов! Смак, як в дитинстві, насичений шоколад!
- Переваги:
- дуже смачно!
- Недоліки:
- нема
- Продавець HARCHI SELLER
Дякуємо!
- Орест З***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 60
Насичений смак, якісного какао зі смачним молоком, яке теж відчувається, що якісне та смачне. Дуже довгий час відчував приємний смак в роті після споживання. Дуже сподобався!
- Переваги:
- Якісний та смачний!
- Недоліки:
- нема
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 60
Смачний какао, є присмак шоколаду, та молоко теж смачне, що додає сили і знімає втому. З печивом, як гарна вечеря була у нас)
- Переваги:
- Приємний смак
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: HARCHI SELLER. Вага: 60
Мне как человеку, который не ест сахар, это ооочень сладко... Лучше бы вообще не добавляли сахар.
- Недоліки:
- Приторный сладкий вкус
- HARCHI S***
сахара не много, даже меньше среднего, рассчитано, что добавить надо 300 мл воды, если меньше то может казаться больше сладким.
- Сергій Б***
Якщо тебе не подобається цукор, так не купуй, навіщо ти оцінку знижуєшь? Це привід, щоб інші не звернули уваги та пройшли мимо.
- Роман З***
Я, наприклад, коли щось купую, то читаю етикетку, перед тим як, придбати щось. Якщо, мені щось не подобається в складі продукта, то я, не купую цей продукт.
При чому, я не нав'язую свою думку в коментарях, наприклад, не пропоную виробнику щось змінити.
Я вважаю, що це не культурно так робити, це не повага до виробника до його праці.