Відгуки покупців про Санки Vitan Експрес з ручкою хакі

Оцінка користувачів 4.31/5
  • Відгуки про товар продавця KS-Sport
  • Марія С***

Чудові санки

Переваги:
    Хороші санки
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Бордовий

Товар відповідає опису, але низька оцінка через обман, в описі про покупку доставку зазначено, що пепесилку оплачує продавець, а на справді покупець.

Переваги:
    Якість товару
    Недоліки:
    Обманюють через доставку, оплачує покупець
  • Кристина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Лайм

Санки хорошие . Огромная просьба к магазину лучше упаковывать . Потому что Санки пришли все поцарапаные . Без коробки , просто в полиетелене .И скорее всего повредились при доставке . На функцию самих санок это никак не влияет конечно , но очень не приятно .

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Бірюзовий

Краска местами облазит

Переваги:
    Интересный цвет
    Недоліки:
    За такие деньги можно и качество лучше((
  • Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Лайм

Увы, санки купили тогда. когда еще не было снега. То, что они кривые заметили не сразу. На фото это видно очень хорошо. Ручка постоянно отваливается. Не первый раз уже какие-то неприятности с магазином розетка! Не буду больше заказывать здесь ничего!

Переваги:
    Недоліки:
    Ручка кривая, краска слезла
  • Наташа Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Фуксія

Сьогодні отримали санки, але чомусь відправник не поклав ручку ,щоб штовхати санки , зекономив?

• Sport4kids

Уважаемая Наталья, благодарим за Вш отзыв. Передали производителю рекламацию по комплектации.
      Ручку отправляем Вам отдельной посылкой абсолютно бесплатно.

• Щербина О***
    Відгук від покупця. Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Бордовий

Зручні санки, глибока спинка - малюк не випадає, досить вмісткі, широкі, смі лижі загнуті та сховані, що є безпечно і слугувало головним мотивом обрати саме ці санки. Дуже швидко і без зусиль складаються. Ми дуже задоволені.

Переваги:
    Зручні, знімаються ручка та спинка
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Бірюзовий

Чудові санки. Нам приїхали добре запаковані без недоліків. Брали для дитини 1 року. Багато хто говорить що завеликі, але ми прикріпили теплий мішок з коляски і малюку було якраз добре. Після 3 використань трішки злізла фарба, але думаю то не дивно, враховуючи що їздили через дорогу яка була почищена. і ще з недоліків незакриті отвори куди вставляється спинка і ручка для штовхання. Туди набився сніг і коли почав танути звідти пару крапель іржі появилось.

Переваги:
    Ремінь безпеки, комплектація.
    Недоліки:
    не всі отвори закриті.
  • Ерёмина Е***
    Відгук від покупця. Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Білий

Отдельное спасибо представителям Розетки за обратную связь и оперативность. Санки крепкие, вызывают доверие, на деле ещё не проверяли, но, думаю, проблем не возникнет. Очееень красивые, как упряжка Санты)) Но... ручка была облущенная с 2 сторон. Работники сайта быстро устранили эту проблему, выслав новую ручку.

Переваги:
    Большие, крепкие, устойчивые, красивые.
    Недоліки:
    Облущенная краска.
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Білий

Санки залишили двох значне враження. З одного боку вони великі, красиві, чесно дуже красиві, з іншого блін таке враження що їх зварював якийсь криворучка.... Після того як я вставив всі труби з допомогою молотка і "якоїсь матері" ручка стоїть всерівно криво.... Фарба облущується на ура.. Але виглядають вони шикарно))) в мене білі!

Переваги:
    Вигляд, розмір, якість матеріалів.
    Недоліки:
    Ціна доставки, криво приварені напрямляючі.
  • Анна С***
    Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Фуксія

Какой конверт и матрас подходят по размерам под эти санки?

• Виктория
    Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Фуксія

Чем эти санки отличаются от санок Витан Снегирь?

• KS-Sport

немного меньше размером и удобнее, снегирь больше и загнутые полозья впереди, есть сварка в месте соединения.

• KS-Sport

у экспресса ручка в комплекте, у снегиря отдельно покупать

• Дмитрий М***

Закругление спереди и сзади по другому сделано.

• Гость

яка довжина сидіння?

деревянная часть 55 см в длину

• Тетяна
    Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Білий

Краска облущена,а коли розпакувала обпала ще Більше,краще б їх взагалі не красили,ручка для катання крива,мотузочка коротка. А так для дитини зручно,гарно їдуть.

Переваги:
    Зручні для дитини
    Недоліки:
    Задорогі для такої якості
  • Антоніна
    Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Білий

Наша "пригода" з цими санчатами абсолютно точно вже описана в одному з відгуків Алексом. Все було так само: перше розчарування одразу після розпакування. Далі той самий сценарій зі спинкою, ручкою, фарбою і т.д. Витрачені нерви, гроші (пересилка новою поштою + комісія нової пошти за післяплату), які нам вже ніхто не поверне, купа витраченого часу на складання-розкладання-запаковування, зіпсований настрій малечі. Зараз чекаємо на повернення принаймні вартості товару фірмою. На щастя, хоча би люди адекватні працюють і попри все загальне розчарування було приємно спілкуватись.
    Додам для завершення, що наша історія закінчилась покупкою інших санчат. Заплатили на 400 грн більше, але наразі всі у захваті і чекаємо снігу. А, і країна виробник нових санчат вже не Україна, хоча зроблені вони приблизно по такому ж принципу, але з набагато кращого матеріалу і дуже надійно та якісно.

Переваги:
    Вони не в самому товарі. Швидка робота Розетки та Нової Пошти, адекватність працівників продавця товару.
    Недоліки:
    Санчата. Один суцільний недолік.
    • Сергей

Антонина, добрый день. Подскажите пожалуйста, какие санки Вы купили в результате? Спасибо за ранее за ответ.

• Антоніна

Добрий день, Сергію. Я із задоволенням вам відповім, лише боюся, що буде відредаговано )) Просто ми взяли другі не тут. Тако. Польща.

• Антоніна К***

Ирина Шевченко, ми інші купили. Ці санчата повернули. Сумніваюся, що вони витримали би тиждень гідно, не те, що всю зиму ;)

• Алекс
    Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Білий

Не знаю кто собирал эти санки, но эти люди явно не любят детей и их родителей.

При распаковке первым что я увидел - это облущившиюся краску в разных местах (я настчитал 6 сколов) но я сразу не придал этому значения, подумав о том что все равно при эксплуатации краска потихоньку будет облазить. После того как я начал собирать, краска начала облазить еще сильнее потому что детали не подходили друг к другу. Они просто согнуты под разными углами и имеют разную длинну, пришлось сгибать металлические трубки руками чтоб хоть как то засунуть их на место.

Спустя пол часа и порезанные руки об острые края трубок, кое как удалось вставить спинку. Пришла очередь ручки, которая как оказалось не менее кривая и в дополнение к этому на конце была пробита дырка из конца которой торчал металл из за которого она физически не входила в направляющую трубку, помог только молоток, после этого край ручки совсем лишился краски но встал на место. Ручка встала, но при толкании она выходит из своих пазов. На фото видно что она кривая и выгнуть ее можно только на спец оборудовании.

В довесок ко всему деревянная сидушка обработана ужасно, при сборке я поймал пару заноз. Так же меня насторожила точечная сварка которая выглядит откровенно хило, 100 кг эти санки явно не выдержат, хорошо еслиб выдержали 30 кг.

Еще я хотел бы упомянуть полозья которые стоят под 45 градусов (на фото видно), не знаю нужно так или нет, но в эксплуатации на снегу это явно не самый удачный вариант.

Короче, в итоге санки я разобрал, завернул и вернул в этот же день, Позвонив в магазин они сказали что вернут деньги и оплатят обратную курьерскую доставку, за это спасибо им. Но к сожалению это никак не избавляет меня от потраченных нервов, испорченного настроения ребенка и 100 гривен которые я заплатил за доставку в Запорожье.

Санки никому не советую. В магазине сказали что это вроде как единичный брак, но я очень сомневаюсь...

Переваги:
    На картинке выглядит хорошо. Без проблем вернули деньги.
    Недоліки:
    Детали не подходят друг к другу, очень плохая сварка, ужасная покраска, дерево нормально не обработано
  • Алина Н***
    Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Бордовий

какая цена доставки?

• Оксана Г***
    Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Білий

Скажіть будь ласка коли санки будуть в наявності?

• Марта

Воспользуйтесь кнопкой "Сообщите когда появится" . Вам придет уведомление на почту, когда товар появится в наличии.

санки есть в наличии

• lili4ka
    Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Бордовий

Скажіть, будь ласка , чи є до даної моделі санок конвертик і капюшон?

• Sport4kids

в наличии есть меховые матрасы

посилання

• Грицько В***
    Продавець: KS-Sport. Колір корпуса: Білий

Підскажіть будь-ласка .А ремінь безопасности входить в комплект з санками

• Sport4kids

Добрый день. Да, ремни безопасности есть в комплекте во всех цветах санок Экспресс

• Грицько В***

А скільки буде доставка в Хуст через нову пошту.І чи відправляєте інтаймом?

• Sport4kids

Отправляем Новой почтой. Доставка 1-2 рабочих дня.

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бірюзовий

З замовленням та доставкою все ок, за самі ж санки поки нічого не можу сказати, бо снігу немає. Може в квітні)))))

Переваги:
    Наче зручні
    Недоліки:
    Поки не знайшла

Дякуємо за ваш відгук! Радий чути, що з замовленням та доставкою все пройшло гладко. Сподіваємося, що санки виправдають ваші очікування, як тільки випаде сніг. А якщо в квітні — то нехай зима здивує! Гарного дня!

• Яна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Графітовий

Замовила 28 листопада на подарунок дитині до дня св. Миколая. Планова дата доставки була 4 грудня, потім 6 грудня, тепер 8 грудня. Безвідповідальне ставлення до своїх клієнтів та своєї роботи. Гаряча лінія не відповідає, служба підтримки також.

Недоліки:
    Час доставки
    • Артём Ц***

Розумію ваше незадоволення, але люди подивляться на рейтинг і не захочуть брати цей товар навіть якщо він якісний бо багато людей залишили оцінку не за якість товару а за проблеми з самим магазином.

• Владимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: IVNA. Колір корпуса: Фуксія

Все влаштовую,якісні санчата.

Переваги:
    Зручні,гарні,легкі санчата.
    Недоліки:
    Не виявив
  • Павел Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Зелений

Санки чудові, високі, дитина в захваті.

• Оксана В***
    Відгук від покупця. Продавець: РУДОЛИС. Колір корпуса: Бордовий

Проблему вирішено

приїхали поцарапані Коробка була ціла тому роблю висновок що такі і відправляли Написала відправнику, пообіцяли 10% компенсувати - так і не відправили компенсацію

Недоліки:
    приїхали поцарапані але коробка ціла Дурять покупціп що компенсують якість знижкою
    • Продавець  РУДОЛИС

Добрий день. Компенсацію відправили. Вдгук неактуальний.

• Продавець  РУДОЛИС

Добрий день. Кошти компенсовано. В бухгалтерії платіж не провівся. Перепрошуємо.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Бордовий

Отличные крепкие надежные санки! Выдержали крейзи сьезды с горки) досточки отшлифованы, все крепления сделаны очень надежно. Если дергнуть за длинную ручку назад то может вытянутся из паза. Санки выглядят вечными

• Елена П***

Заказывали санки очень долго шли. пришли когда снег растаял. Опробывать не смогли. но дома решили их сложить и оказалось что спинка не вставляется в пазлы. когда засовываешь она через секунду отлетает. Пытались вдвоем вставить. Как только ребенок опирается она все равно выпадает Пока вставляли краска слезла...

Переваги:
    санки большие удобные.
    Недоліки:
    Спинка не держится
  • Марина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Фуксія

Санки супер! Упаковка вообще добротная, приехало всё целое.

• Олександр Г***

#моєрозпакування

Загалом можна оцінити санки на 5
    Не важкі, задня ручка і спинка знімаються при потребі.
    витримують до 100 кг, так що можна дитині сідати з батьками.
    Дитина 1 рік задоволена, спинка і ремінчик тримає.

Сервіс розетки на висоті, доставка безкоштовна

Переваги:
    Є ремінчик, спинка, ручка
    Недоліки:
    краска буде здиратися потрохи
  • Аня Я***

Санки хорошие, удобные, большие

Переваги:
    Спинка, ручка для родителей
  • Юлия Т***

Санки супер !!!

Переваги:
    Крепкие , красивые , удобные
  • Вера
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір сидіння: Бежевий. Колір корпуса: Лайм

Пришли хорошие новые санки. Собрали быстро)

• Алексей

Отличные санки. Удобная ручка. Ребенок доволен. Рекомендуем.

Переваги:
    Одни поюсы
  • Ольга

Отличные крепкие санки

• Дмитрий Н***

Санки шикарные, ребёнок в восторге, лёгкие в управлении и скользят на снегу очень хорошо, особенно очень удобна родительская ручка.

Переваги:
    Удобные, цена
    Недоліки:
    На первый взгляд не заметил.
  • Владимир М***

Качественные санки - рекомендую.

Переваги:
    Прочные, спинку с боковыми ручками можно снять, когда ребёнок подрастёт.
    Недоліки:
    Тяжеловаты для ребёнка и жены, мне норм)