Відгуки покупців про Низька підставка з мисками з нержавіючої сталі для собак Trixie 1.8 л
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 1.8 л. Колір: Сріблястий
Миски не погані, користуємось вже 2 роки, не поржавіли, гарно миються. Підставкою не користуємось. Брала миски для Голден Ретрівера. Використовуємо наполовину.
- Недоліки:
- Підставка не зручна, якщо обидвімиски повні то все ок., якщо собака з'їдає їду то підставка переважується.
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 1.8 л. Колір: Сріблястий
Для этого размера миски не хватает по высоте, подвесили выше на хомут, прикрутив его к будке. Миски тонковатые, но для этого размера собаки более толстых и не обязательно.
- Переваги:
- нержавеечные миски, однаковые со стоечным вариантом
- Недоліки:
- крашеная подставка из чёрного метала, ржавеет
- АнтонинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 1.8 л. Колір: Сріблястий
Подставка не для собак, а для кошек больше подойдет- очень хлюпенькое и тонкое... Миски - очень тонкие, скользкие и легкие, собака не может удержать миску. Догоняет миску по всему кафельному полу)) А суть то подставки - что бы собака ела с мисок и они не двигались. Не соответствует картинке товара.
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- очень низкое качество как мисок, так и подставки
- НастяПродавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 1.8 л. Колір: Сріблястий
У меня маленькие собачки, поэтому нам мисочки подошли. Удобные, компактные и недорогие. Не знаю, подойдет ли для габаритных собак - но, для маленьких - то, что нужно.
- Зёра И***Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2 х 1.8 л. Колір: Сріблястий
Какая высота от пола до миски?
- Эксперт R***
Добрый день, Иван! Высота регулируемая 40 см.