- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Bagger
Рюкзак величезний,майте на увазі. Влізе два ноутбука 18 ʼʼ, купа карманів та відсіків. Пошитий наче якісно,з часом подивимось.
- Алина С***Відгук від покупця. Продавець: Bagger
18" ноутбук зашёл на ура.
- Переваги:
- Большой
- Недоліки:
- Тяжёлый сам по себе
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Bagger
Чудовий рюкзак, куди спокійно вміщується і ноут 17,3, і прибамбаси для ноута, і тривожний набір. При повному завантаженні важить понад 10 кг, і нічо йому не робиться)))
- Переваги:
- Місткий, витримує чималу вагу, зручний
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Bagger
Великий рюкзак і при тому компактний. В мене є сумка для подорожей, яка більша за розмірами, але влазить в неї менше. Пошив добротний, у користуванні дуже зручний. Замінив мені на роботі три багажних місця, при тому, що я його ще не відкривав на повний об'єм. Постійно в рюкзаку ноутбук 17.3", повербанк на 80000 мАг, лампочка акумуляторна, бритва, тример, набір шнурів для всіх цих гаджетів, термос на 1,5 літри, пакет з їжею на день плюс смаколики. При необхідності ще влазить комплект постільної білизни і домашнього одягу. В цілому покупкою дуже задоволений.
- Переваги:
- Великий і місткий, добротний пошив, зручний, гарний вигляд.
- Недоліки:
- Поки що не виявив.
- Захар Х***Відгук від покупця. Продавець: Rif-Time. Колір: Black
Пишу відгук через рік використання.
Дуже задоволений!
Довго обирав і зараз дуже тішусь що взяв саме цей варіант.
Дуже гарно все продумано і зручно.
Якість ТОП! Він вартує набагато більших грошей! 2-3 рази на тидень по роботі їздив залізницею, в ньому деякі речі + ноут + 1,5 води + їжа.. Не забивав "щоб разперло" а в міру, і він дуже гарно прошит і тримає. Жодного дифекту, замки просто супер! Ражду!- Переваги:
- Якість, якість ціна. Дуже гарно все продумано і зручно.
- Вова К***Відгук від покупця. Продавець: Rif-Time. Колір: Black
Відправили швидко, якісне пошиття рюкзака, міцні змійки, багато відділень, захисний замок в комплекті але знього толку немає.
- Переваги:
- Міцність, якість, багато відділень