Відгуки покупців про Акустична система Logitech Z333
Немає в наявності
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: TERMIT
Рекомендую.
- Переваги:
- Дана акустична система дає якісний звук як в нижніх, так і в високих частотах. Як для квартири, повністю підходить.
- Недоліки:
- Мені подобається все. Недоліків не виявив. Єдине, що якщо у вас велике приміщення, можливо, треба шукати щось більш потужне.
- Євген О*** КіваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За свої гроші непогана акустика. Досить м'який звук. Зручна кнопка керування гучністю.
- Переваги:
- М'який звук, якість
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник брендуДобрий день, Євген! Дякуємо вам за придбання продукції LOGITECH. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Очень понравились колонки, за свою цену просто топ.
- Переваги:
- Звук, качество материалов, регулировка громкости отдельным модулем.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Колонки шикарні! Звук на висоті! Баси нереально круті! А гучність взагалі пушка!
- Переваги:
- Звук просто бомба!
- Недоліки:
- Не виявив
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
используются второй год, качество хорошее, удобно что регулировку громкости можно хоть на потолок двухсторонним скотчем приклеить хотя можно и как нормальные люди вывести на стол
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Бомба! Звук як високі так і баси чітко працюють! Взяв до компа - супер!
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
приятный звук
- Переваги:
- удобная регулировка звука, можно подключить к ним наушники, хороший бас
- Недоліки:
- не обнаружил
- михайло м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Коли прийшла посилка відкрив і думав все....буду вертати!такі маленькі розміри якій деш там має бути звук!...як я помилявся!підключив настроїв еквалайзер на компі.....і був дуже здивований!прекрасна якість звуку!басів хватає!за такі гроші бажати чогось більшого нетреба!!повністю задоволений!гарний звук!для кімнати з запасом!
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Трошкі фонить саб....але дуже незначно!
- Друже
Фон з саба гарно прибирає екранований кабель 2RCA
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За свои деньги - просто отличнейший комплект.
Использую, в основном, для видео конференций и для игр. Для обоих применений - очень доволен. Периодически слушаю музыку - нареканий тоже нет.
В общем, рекомендую.- Переваги:
- Хороший чистый звук. Хорошие басы. Ничего не дребезжит. Удобный регулятор громкости.
- Недоліки:
- Не идентифицировано
- Данила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Норм колонки, хороший звук, сабвуфер хорошо работает
- Ярослав И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Не обратил внимания на 2хRCA в хар-ах, был приятно удивлён, что можно подключить телевизор и виниловый проигрыватель одновременно, и не перетыкать провода. Насчёт проводов: большинство колонок видел с проводами и короче, но всё равно для комфортной установки не хватило буквально 10-20 см =)
В целом, за такие деньги - колонки супер.- Переваги:
- Запас громкости, выносной регулятор громкости, двойной одновременный вход
- Недоліки:
- Субъективно - длинна проводов
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Звук хороший, все працювало добре, але через деякий час якийсь появився шум в сабуфері, коли колонки виключені шум припиняється тільки коли відключаєш від мережі. Знаю це можна виправити просто гарячим клеєм, але мабуть буду звертатись в сервісний центр.
- Нурлан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все понравилось) сабвуфер сразу не стал долбить, а потом на следующий день разыгрался и начал долбить хорошо) сателлиты играют очень мягко и насыщенно ) в принципе все нормально! Громкие и чисто играют
- Переваги:
- Качественный звук
- Недоліки:
- От Сабвуфера ожидал большего
- Юрий З***
Какая мощность системы?
80 watt
- Нурлан Г***
Сабвуфер 24 ватт и сателлиты по 8 , на самом деле сабвуфер маленький но тяжелый , и когда включаешь такое чувство что это не он играет , как будто я сзади включил большой на саб на 50 ватт
- Нурлан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Когда товар будет в наличии ?
Эксперт RozetkaДобрый день! Спасибо за обращение. К сожалению, информация о том, когда товар будет в наличии отсутствует. Вы можете воспользоваться кнопкой "Сообщите, когда появится", как только товар будет доступен к покупке на сайте, Вам придет уведомление на электронный адрес. Приносим извинения за неудобства.
- Катерина
Ребята, подскажите пожалуйста.Выбираю мужу подарок.Что лучше Logitech z333 или Sven ms -2050?
Спасибо!
- Super B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Лучшая акустическая система за такую цену
- Переваги:
- Звук, дизайн.
- Недоліки:
- В идеале можно было вывести регулятор громкости сабвуфера на тот самый пульт.
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Колонки определенно крутые, стоят своих денег. Так же плюсом является их стиль, вроде и простой но такой утонченный.
- Переваги:
- Звук, басы.
- Недоліки:
- Пока не заметил.
- Александр Л***
А почему 4 звёзды если всё устраивает?
Зожрался.
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Отличные
- Переваги:
- То что хотела. Достаточно мощные
- Александр Г***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Колонки суперські! Гучнісь вражає, не сподівався що будуть так якісно грати, якість збірки на висоті.
- Переваги:
- Якість колонок, якість звуку, компактність
- Недоліки:
- Не виявив
- Иван Ш***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Когда будет тавар?
Эксперт RozetkaДобрый день! Спасибо за обращение. К сожалению, информация о том, когда товар будет в наличии отсутствует. Вы можете воспользоваться кнопкой "Сообщить, когда появится", как только товар будет доступен к покупке на сайте, Вам придет уведомление на электронный адрес. Приносим извинения за неудобства.
- ЯрославПродавець: Rozetka. Колір: Black
Питання до консультанта розетки: чи буде цей товар в наявності на далі?
- Dmytro M***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чистий і приємний звук, зручний регулятор звуку, за саме чудове що є роз'єм для навушників, все зручно та якісно.
Кому треба можу скинути відео або фото.
РЕКОМЕНДУЮ.- Переваги:
- Мощний бас. Зручний регулятор звуку.
- Недоліки:
- Поки що не виявлено.
- Don V***
Скинь мне пожалуйста видео, как звучит, на полной громкости
- Нурлан Г***
Скинь мне пожалуйста, я просто заказал ,и переживаю что сабвуфер может быть слабый или сателлиты
- ЕгорПродавець: Rozetka. Колір: Black
Пользуюсь более месяца. Очень доволен!!!
- Переваги:
- Хороший, мощный звук, удобный пульт.