Відгуки покупців про Світлодіодна гірлянда Shine Lighting сітка на вікно 120LED 1.5*1.5 метра Біла
- Алена Щ***Відгук від покупця. Продавець: COD-SPORT. Кількість джерел світла: 120. Колір світіння: Білий
Не работают половина лампочек
- Продавець COD-SPORT
Доброго дня! Дякую за відгук. З Вами зв'язався менеджер роботи з Клієнтами для оформлення обміну або повернення для новорічної прикраси. Дякую за зворотний зв'язок, гарного дня :)
- Анжелика Ч***Відгук від покупця. Продавець: COD-SPORT. Кількість джерел світла: 120. Колір світіння: Білий
Хорошая гирлянда, красивая, качественная. Спасибо. Рекомендую.
- Переваги:
- Красивая.
- Недоліки:
- Нет.
- Олексій Е***Відгук від покупця. Продавець: COD-SPORT. Кількість джерел світла: 120. Колір світіння: Білий
не ломається, лампочки всі світять, а головне можна вибирати режими.
- Переваги:
- не ломається, лампочки всі світять, а головне можна вибирати режими.
- Недоліки:
- незнаю
- Игорь Х***Відгук від покупця. Продавець: COD-SPORT. Кількість джерел світла: 120. Колір світіння: Білий
Хочу поблагодарить менеджера Розетки а также менеджера данного магазина за оперативное решение в связи с неисправной гирляндой, на следующий день была отправлена новая гирлянда за счёт магазина!!! Это редкость в наше время, желаю вам Удачи и массу клиентов спасибо))
- COD-SPORT
Спасибо за Ваш отзыв и оценку работы. Рады, что Вам все понравилось :) Приносим извинения, за доставленные неудобства! Счастливого Нового Года и Рождества!
Не работает 5 рядов лампочек((
- Недоліки:
- Наполовину рабочая
- COD-SPORT
Добрый день! Укажите пожалуйста номер Вашего заказа через форму обратной связи и представитель компании свяжется с Вами.
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: COD-SPORT. Кількість джерел світла: 120. Колір світіння: Білий
Дуже класна сітка, декілька функцій світла, на багато років має вистачити)
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не виявив
- Романа Ф***Відгук від покупця. Продавець: COD-SPORT. Кількість джерел світла: 120. Колір світіння: Білий
Яскравий,надійний та відповідає ціні! Я задоволена.
- Переваги:
- Ціна та потужність
- COD-SPORT
Очень рады, что Вам все понравилось! Счастливого Нового Года и Рождества!