- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Все добре працює
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Класний геймпад. Працює добре. Підключається нормально, але довго
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Довго підключається
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Прикольный геймпад за такую цену. Подключила к телефону прям на почте, когда проверяла. Блютуз увидел сразу. Пока толком не разобралась в управлении, но все работает. Ребёнку то, что нужно. Спасибо продавцу.
- Переваги:
- Работает)
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Получил сегодня геймпад. Всё работает. К смартфону не подключал, так как покупался ребёнку исключительно для xiaomi miBox.Так же хочу упомянуть о сервисе который на высшем уровне! На связь вышли быстро, ответили на все мои вопросы. Так-же попросил быстрее отправить, так как хочу подарить внуку на ДР и к моему удивлению уже получил на следующий день:) Спасибо большое! Рекомендую продавца!
- Переваги:
- Всё отлично
- Недоліки:
- не выявил
- Андрей Г***
Проверил работу со смартфоном-работает
- Анастасия К***Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Заказала джойстик, он не подключается к телефону, пересмотрела много видео о том, как законектить джойстик с телефоном но все бесполезно. Сам джойстик работает ( подсвечивается кнопка Home), но какой смысл если я не могу его использовать. Продавец мои звонки и смс игнорирует. НЕ РЕКОМЕНДУЮ к покупке это зря потраченные деньги.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не подключается к телефону, абсолютно бесполезная вещь
- Продавець TM ENERGY
Укажите номер заказа через форму "задать вопрос продавцу". Менеджер с Вами свяжется для обмена возврата товара.
- Алксей З***Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
в комплекте идет держатель для смартфона?
- TM E***
да, держатель в комплекте
- Ілля Б***Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Телефон не видит геймпад.
Ни по инструкции ни по ютьюбовскому гиду не подключилось.
Продавец на звонки не отвечает.
На Розетке координат продавца нет и не дают.
Гарантийку не вложили, никакого чека нет.
Теперь думаю, что с ним делать.
Не рекомендую- Ілля Б***
Дополню свой же отзыв, справедливости ради.
Геймпад подключился к медиаприставке, ради которой и покупался.
С ней законнектился и работает идеально, как в режиме меню, так и в режиме мыши. Без хитростей и танцев с бубном. В играх узнаётся и работает отменно.
Заряд держит долго. За неделю непостоянного использования не разрядился еще.
Ноутбук его тоже увидел и работает как-то. Долго не тестировал.
Телефон по-прежнему его либо не видит вообще, либо иногда видит как устройство с именем типа 7С:752В:82X, с которым невозможно установить соединение. Пересмотрел уже массу видеогидов по подключению.
Через два дня со мной связались продавцы и вежливо предложили возврат/обмен.
Я оставил геймпад себе, т.к. с медиаприставкой работает хорошо.
- Алла К***Продавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Будет ли работать с смарт ТВ??
- СергейПродавець: TM ENERGY. Колір: Чорний
Будет ли работать с Mecool km3 в играх и с самой приставкой
- TM E***
Такой информации нет. Джойстик подходит для смартфона, Android, Tv Box
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Глючит не всегда подключается
- Переваги:
- удобный
- Недоліки:
- перестал работать через дней 10 глючит
- Евгеній І***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Круто
Дякуємо Вам за відгук!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Хороший геймпад за свою ціну але тримач який йшов разом з ним не під'єднується до нього
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Приїхав. З першого погляду було все окей. Але як дійшли до тестів... ніякі ігри не працюють з ним як на андроїді, так і на пк. А якщо якась гра починала хоча б частково працювати, то наліво взагалі через раз йшов. Хотіли віддати його назад, але фіксатор зламався майже одразу (мабуть його спеціально зробили таким, щоб ніхто здати назад не міг і повернути гроші за цей мотлох). Дуже розчаровані викинутими на вітер грошима...
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Сам джойстик непогани. На почті перевірила (трохи не зрозуміло як підклучати було, але потім підключила, інструкція не на українській і така собі) наче працює непогано, але не завжди підключаєтья з першого разу до телефону, підвисає.
- Недоліки:
- відсутня нормальна інструкція, підвисає не завжди з першого разу підключається до телефону
- Олег З***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Отличный продукт! Рекомендую! Работает отлично!
- Продавець 5FOX
Дякуэмо Вам за відгук!
- Марія Л***Відгук від покупця. Продавець: UKV-Mart. Колір: Чорний
Отримала товар не в повній комплектації. Коробка пом'ята. Відправник не бере трубку!
- Недоліки:
- Отримала товар не в повній комплектації
- Слава Б***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Підключив на Android. Ніяких нарікань та питань. Безумно 5 балів. Підключав Home з X. Дякую.
- Продавець 5FOX
Дякуэмо Вам за відгук!
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: TELECLUB. Колір: Чорний
Отличный джойстик. Работает очень долго, зарядка быстрая, советую брать ещё очень приятное покрытие джойстика.
Спасибо за такой хороший товар! - Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: MAURITIUS. Колір: Чорний
Дешево та сердито. Брала два, собі та подрузі аби протестити, чи сподобаєтся. Один працює гарно й досі (брала давненько), один зламався швидко. Але свою функцію виконують дуже добре
- Продавець MAURITIUS
Доброго дня! Щиро дякуємо, що залишили коментар до товару. Якщо один із товарів виявився несправним, потрібно було одразу звертатися до менеджера нашого магазину — ми завжди готові допомогти з'ясувати причину та знайти рішення. Щодо іншого джойстика — бажаємо вам приємного користування!
Гарного настрою та мирного дня.
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: Twerly Shop. Колір: Чорний
В характеристиках товару було вказано що джойстик сумісний з ПС 4! Проте після того як я спробував підключити його до свого плейстейшен і в мене не получится я зайшов у коментарі і побачив що джойстик не підключається до ПС 4! Також він прийшов у неповному комплекті без підставки для телефона!
- Анастасия Я***Відгук від покупця. Продавець: MAURITIUS. Колір: Чорний
Вообще не работает
- Продавець MAURITIUS
Доброго дня! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Ми надаємо 14 днів на повернення або обмін товару. Гарного та мирного дня.
- Віталий Л***Відгук від покупця. Продавець: Smart click. Колір: Чорний
Замовляв 2 геймпада. Прийшли швидко, все працює. Дітям сподобались.
- Переваги:
- Працюють ,немає неприємного запаху пластику.
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Колір: Чорний
Не берите этот товар. Да, он дешевле многих других, но качество, мягко говоря, оставляет желать лучшего.
Во время отсутствия света дома я люблю развлечь себя ретроигоами с денди, Сега и прочих прекрасных развлечений через эмуляторы на андроид. На экране кнопки жать неудобно, а джойстик полностью решает данную проблему. Но, к сожалению, данный образец оказался не из лучших.
Звук от нажатия кнопок очень сильный. Со временем к этому привыкаешь, понимая что нажимать те же кнопки на экране не удобно, а шум можно и перетерпеть, но все же очень громко.
Периодически играя по 1-2 часа в день, примерно через 20 часов кнопка "А" просто запала. Пружинка или резинка (или что там ее отжимает обратно) приказала долго жить. К сожалению, данное событие произошло уже после 14 дневного срока возврата товара.
Пластик на держателе телефона царапается от каждого чиха. Кстати, на нем весьма слабая пружинка. Закрепив телефон в держателе и чихнув (буквально), он складывается.
Что же касается батареи, то заряд держит хорошо.
В основном джойстик использовался в режиме v3 который эмулирует нажатия пальцем по экрану в том или ином месте, настраиваемом через приложение. Как правило, настройка кнопок через режим андроид контроллера была невозможна. Эмуляторы просто не видели его кнопки.- Переваги:
- Джойстик удобно держать, можно настроить под любое устройство, заряд держит хорошо.
- Недоліки:
- 1. Очень громкие нажатия кнопок.
2. Кнопки весьма недолговечные. Примерно через 20 часов игры кнопка "А" провалилась.
3. Плохой пластик. Царапается от чего угодно.
- Продавець ABIE
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Перед отриманням товару обов'язково проведіть його огляд на пошті, де ви зможете протестувати його повністю та перевірити якість і функціональність. Якщо товар вам не підходить, ви можете відмовитися від нього, а якщо він вас влаштовує, підтверджуєте це. Зазначимо, що цей джойстик належить до бюджетного сегменту. Для тривалих ігор по 20 годин рекомендуємо обрати більш потужний та дорогий варіант. Бажаємо приємного користування! Гарного та мирного дня!
- Василь Г***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Після двох місяців здох. Відмовляється заряджатись. Не рекомендую
- Переваги:
- Дешевизна
- Недоліки:
- Здоз
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Колір: Чорний
Джойстик перестав працювати але одразу у той же день як залишив відгук зі мною зв'язалися менеджери і допомогли вирішити питання! Це дуже кльво!!!!
- Переваги:
- Турбота про замовників
- Продавець ABIE
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук. Нам дуже приємно отримувати такі повідомлення. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб наші клієнти були задоволені. Бажаємо Вам гарного та спокійного дня!
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Колір: Чорний
Через 3 дні перестало працювати блютуз підключення !
- Продавець ABIE
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Якщо ви виявили несправність, будь ласка, негайно зв'яжіться з нашим менеджером. Ми надішлемо вам інформацію для відправлення джойстика на технічний огляд, щоб з'ясувати причину проблеми. Бажаємо вам гарного та мирного дня!
- Станислав К***Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Колір: Чорний
Советую, за такую цену лучше навряд ли найдется
- Переваги:
- За такую цену просто отличный вариант. Подключился как к телефону так и до компьютера. Слегка надо разобраться с управлением и всё, играй на лёгкие.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Продавець ABIE
Доброго дня! Щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам дуже приємно, що вам сподобався джойстик геймпад. Бажаємо вам приємного користування. Чекаємо на ваші нові замовлення. Бажаємо гарного та спокійного дня!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Дуже класний гарний джойстик.
- Переваги:
- Дуже удобний і легко підключається.
- Недоліки:
- Нема ніякої підставки для телефона.
- Любомир П***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Чудовий ґеймпад, нічого зайвого, працює відмінно.
Підключав до тв боксу Xiaomi Mi Box S 2 gen. Правда підключається не з першого разу, а з другого, але це нічого. Працює чудово із RetroArch, інтерфейсом тв боксу, та іншими андроід іграми під цей твбокс.
В руках тримається супер, дуже зручний. Не має вібро, але це не страшно (для когось плюсь). Кнопки та подушочки стіків углиблені, що дуже супер. Має педалі трігери L2 та R2.
Все це ще й за 341 грн. Взяв на пробу, дуже сподобався, замовлю ще один- Переваги:
- Простота, робота, нічого зайвого, ціна
- Недоліки:
- Не з першого разу підключається до тв боксу, а з другого :)
- О.К.Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
Підключився до tv box без проблем.
- Переваги:
- Все працює.
- Недоліки:
- Немає.
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: MAVOX. Колір: Чорний
После трех нажатий на кнопки ...заряд фсё
- Недоліки:
- Брак
- Продавець MAVOX
Доброго дня, діагностика не виявила недоліків в роботі товару. Оформлюємо повернення як нового.
- Василий К***Відгук від покупця. Продавець: 5FOX. Колір: Чорний
Гарний геймпад легкий заряду виступає на довго показує себе добре кнопки приємні на дотик не смердить китайським дешевим пластиком і само що головне працює у GeForce NOW
- Переваги:
- Гарно та швидко працює
- Недоліки:
- Не має
- Продавець 5FOX
Дякуємо Вам за відгук!
- Илья К***Відгук від покупця. Продавець: MAURITIUS. Колір: Чорний
Можете пожалуйста объяснить как подключить этот геймпад через провод usb к пк. Когда подключаю к пк, то светится только 4, в инструкции я прочитал что надо зажать l1 и home и тогда засветится 1 и 2, так и вышло но почему-то всё равно не работает. Потом я попробовал кучу комбинаций, но ничего не получилось. Вообще хотел поиграть на эмуляторе retroarch, но он его почему-то не видит. Зашёл в другой эмулятор аркадных автоматов, но и его не видит
- Илья К***
Хотя я уже разобрался извините за негативный отзыв, вроде всё работает
- Продавець MAURITIUS
Доброго дня, ми дуже вдячні за Ваш відгук. Раді, що Ви розібралися з геймпадом. Приємного користування. Ми робимо все, щоб наші клієнти залишались задоволеними. Гарного та мирного дня.
- Олександра С***Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Колір: Чорний
Майже не реагує. Указатель просто стрибає по екрану
- Продавець ABIE
Доброго дня, спаисбі, що звернулись. Джойситк потрібно налаштувати вірно. Гарного дня.
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: MAURITIUS. Колір: Чорний
Працює, є англомовна інструкція, до смартфону підключився, з GeForce Now сумісний - цілком можна кортстуватися.
- Переваги:
- Бюджетний безпровідний геймпад з багатьма режимами роботи. "З коробки" сумісний з GeForce Now
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець MAURITIUS
Доброго дня, ми щиро вдячні за Ваш гарний відгук. Приємного користування та проведення часу за іграми. Ми робимо все, щоб наклієнти залишались задоволеними. Гарного та мирного дня.
- Юрий Т***Відгук від покупця. Продавець: ABIE. Колір: Чорний
После получения проработал два дня . Отправил обратно с просьбой заменить на новый или вернуть деньги . Вернули тот же самый с уверениями , что он рабочий . Аккумулятор держит заряд не больше часа . Только на пересылке туда-сюда потерял 160 грн. Больше не хочется связываться . Не рекомендую .
- Продавець ABIE
Доброго дня, дякуємо, що залишили відгук. Вам повернули на заміну абсолютно новий джойстик (перед відправленням - товар тестується) також частину витрат за доставлення ми беремо на себе.
Гарного та мирного дня.