Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Шипи від птахів і тварин, 0,5 м (висота шипа 3 см) напівпрозорий

Оцінка користувачів 4/5
  • Игорь В***
    Відгук від покупця. Продавець: QZS

Дуже гарно, голуби, їм перехотілось сідать , швидко доставили

Переваги:
    Поки не виявив
  • Кир
    Відгук від покупця. Продавець: QZS

Шипы не "работают". Голуби продолжают садится. Да ещё клюют что-то.

• Кирило С***

Отличные шипы!
    У меня на подоконнике паслись очень наглые голуби (предыдущие жильцы их приманили). Чтобы вам понимать, когда я отмывал подоконник от следов их жизнедеятельности, они меня пытались атаковать! Наклеил шипы на двусторонний гель-скотч 3М VHB. Ещё в пластинке шипов предусмотрены отверстия под саморезы.
    Как только закрыл окно, голуби прилетели сразу же, чтобы своим поведением показать, что им пофиг на шипы. Вот только усидеть дольше пяти секунд у них не вышло. Думаю, первое время ещё будут по старой привычке пробовать перекурить на подоконнике, но потом забросят это бесполезное занятие.

Переваги:
    Жёсткий острый шип.
    Недоліки:
    Если надо будет разделять пластику на отдельные секции, то понадобятся кусачки. Руками сломать полоску шипов у меня не вышло. Для ножниц пластик тоже толстоват.
    • Продавець  QZS

Дякуємо за відгук!

• Оксана А***

Нічого собі триллер, аж подих перехопило! )

• Денис Д***

Отличный товар

Переваги:
    Удобство
    Недоліки:
    Нету
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: QZS

Реально працює! Наклеїв на трубу від котла, яку облюбували галки. Тепер на трубу птахи майже не сідають (за винятком окремих екстремалів). Клеїв спеціальним клеєм цього ж виробника. Тримається добре, незважаючи на те, що поверхня труби гладенька, і на перепад температури. Товар відправили оперативно. І виріб, і продавця рекомендую.

Переваги:
    Працює!
  • Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: QZS

Саму якість цих шипів оцінити не вдалось, бо продавець прислав інший тип, а не той який замовляв. Планував розрізати вздовж на 3 частини, тоді вистачило б на мою трубу. А так як прислали не ті шипи - не вистачило довжини, і дозамовляти, чекати, ліпити нові не було часу, бо робочі в той день вже розбирали ліса. Прикро.

• QZS

Добрий день. Уточніть будь ласка, які шипи Вам надіслали.

• Юрий Д***

дякую не буду замолять у цього продавця