- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Все ок,працює добре.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Ок
- Алексадр В***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Зручний кабель використовую такі близько 7 років , півтора два роки виходюють ,експлуатація авто , зняв надів.
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Цена качество.
- Виктор С***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Кабель не передает информацию, только зарядка.
- Недоліки:
- Кабель не передает информацию, только зарядка.
При обработке заказа эта информация указана не была.
Заказ получен через пункт выдачи.
При возврате товара необходимо оплатить Новую почту
- Продавець Cosa di moda
Доброго вечора, шановний Віктор. Дякуємо за Ваш відгук, але нам не зрозумілі Ваші претензії. По перше, в описі товару в розділі "Особливості" перше що написано, це те, що кабель "Тільки для зарядки". З чого ви вирішили, що при обробці замовлень потрібно додатково інформувати нам тяжко відповісти. По друге, так, згідно закону ви можете повернути товар, про що з Вами проговорив менеджер і запропонував декілька варіантів. Дійсно, всі ці варіанти передбачають оплату за повернення поштовому перевізнику, для того щоб не переплачувати, Вам потрібно одразу перевіряти замовлення на точці видачі.
- Виктор С***
По перше, все Вам добре зрозуміло.
Ви чудово знаєте про обмежений функціонал свого товару, але розраховуєте на те, що не всі покупці будуть повертати через втрату коштів на пересилку.
ВСІ магнітні кабелі ДЛЯ ЗАРЯДКИ.
Але не всі НЕ ПЕРЕДАЮТЬ ІНФОРМАЦІЮ.
По друге, менеджер КІЛЬКА варіантів НЕ ЗАПРОПОНУВАВ.
По третє, яким чином можна перевірити замовлення на точці?
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Гарне обслуговування, все працює, дякую!
- Продавець Cosa di moda
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. В разі виникнення запитань, будь-ласка звертайтеся.!
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Підключив до телефона конектор, підключив кабель до конектора, не заряджає.
Коли від'єднував, побачив іскру яка йшла від конектора до кабеля.- Недоліки:
- Не заряджає.
- Продавець Cosa di moda
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже прикро що Ви зіштовхнулися з проблемою яку описали вище. Для її вирішення з Вами зв'яжеться відповідний менеджер та проговорить подальші кроки. Але оскільки Ви перша людина яка описала такого роду проблему, ми однозначно попросимо повернути все замовлення для тестування виробів.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
супер
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- нема
- Продавець Cosa di moda
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук, ми раді що Вам все сподобалося. В разі виникнення запитань, будь-ласка звертайтеся.
- Евгений З***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Все працюэ добре.
- Продавець Cosa di moda
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук, для нас це дуже важливо. Нам дуже приємно що Вам все сподобалося, в разі виникнення запитань, будь-ласка звертайтеся!
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Гарний кабель для заряджання без прицілювання
- Переваги:
- Зручність використання
- Продавець Cosa di moda
Доброго дня, дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно що Вам все сподобалося. В разів виникнення запитань, будь-ласка звертайтеся.
- Таня Я***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Все супер, відправили швидко, якість на відмінно
- Продавець Cosa di moda
Доброго дня, дякую за Ваш відгук. Нам дуже приємно що Вам все сподобалося, користуйтеся з задоволенням!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Отличный провод советую всем купить эго!
- Переваги:
- Функционал отличный
- Недоліки:
- По краям он сильно греется
- Cosa d*** moda
Добрый день, спасибо за обратную связь. Нам приятно что Вам понравился наш товар. Относительно того что он греется, попробуйте поправить его, возможно он лежит где-то на изгибе и имеет плохой контакт с коннектором.
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
При использовании данного кабеля с Samsung Galaxy M31, скорость заряда упала приблизительно на 30% и смартфон сильно нагрелся.
- Переваги:
- Доставка заказа прошла быстро и без проблем. Спасибо.
- Недоліки:
- Скорость заряда падает, аккумулятор перегревается.
- Cosa d*** moda
Добрый день, Евгений! Нам очень жаль, что Вы столкнулись с данной проблемой, учитывая тот факт, что люди которые ранее брали эти модели говорят обратное. Для того чтоб разобраться в чем причина, просьба подсказать каким образом Вы проводили замеры по скорости зарядки и что с чем сравнивали?
- Cosa d*** moda
Также, мы готовы за свой счёт забрать провода на тестирование и если подтвердится факт их неисправности, тогда либо же провести замену или вернуть деньги.
- Евгений Б***
Доброго дня. Время заряда сравнивалось с использованием штатного кабеля из комплекта телефона. Что касается температуры - на ощупь она ощущается значительно выше обычного.
С уважением Евгений.
- Svetlana P***Відгук від покупця. Продавець: Cosa di moda. Колір: Чорний
Продавец ответил на вопрос на странице товара сразу, дал ссылку на подходящий кабель для моей модели смартфона. По факту заказа сразу созвонился, ещё раз уточнил модель гаджета. На завтра утром кабель был уже у меня. Теперь не нужно мучиться с попаданием в цель)) - расшатывать гнездо. Спасибо!
- Переваги:
- крепкий, лёгкий, удобный, вращение на 360
- Недоліки:
- пока нет
- Cosa d*** moda
Добрый день, спасибо за обратную связь. Нам очень приятно, что Вам все понравилось, будем рады новым обращениям)