- Юлія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 320 мл. Колір: Зелений
Чудовий термос.Довго тримає тепло.Зручний,не великого розміру-дитині подобається.
- Переваги:
- Довго тримає тепло.
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 320 мл. Колір: Зелений
З вечора наливаю гарячу воду і зранку вода все ще гаряча- кришка гарно прилягає і зберігається температура.
- Переваги:
- Відповідає фото, тримає температуру, якість виготовлення, немає стороннього запаху
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 320 мл. Колір: Золотистий
Все добре.Зручна.Красива.
Тепло тримає. - Діана М***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 320 мл. Колір: Фіолетовий
Моїм синочкам до школи - те що треба! Дякую.
- Переваги:
- Гарна якість. Приємні і зручні. Швидка доставка.
- Светлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 450 мл. Колір: Золотистий
Зручна термосашка, щільно закривається, не протікає. Тримає тепло довго.
- Переваги:
- Зручна.
- Недоліки:
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 320 мл. Колір: Зелений
Супер зручний! Довго тримає тепло.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: AMT Household Appliances. Об'єм: 320 мл. Колір: Золотистий
Дуже зручний термос тримає температуру довго,кип'яток тримав півдня. Не проливається,замочок тримає міцно
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 450 мл. Колір: Синій
Термос гарний, працює як термос прекрасно, дитина бере в школу чай, вже таким користувалася, замовила відповідно саме цієї фірми.
- Недоліки:
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 450 мл. Колір: Золотистий
Все супер. Заказывал 2 термочашки. Маленькую и большую. Хорошие цвета. Долго держит кипяток. Есть блокировка от открывания. Нормальная цена
- Переваги:
- 10/10
- Недоліки:
- Караіван О***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 450 мл. Колір: Золотистий
Кращий термос з усього, чим я користувалася)
- ТашаВідгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 450 мл. Колір: Зелений
Ціна+якість, дійсно хороша річ.
- Переваги:
- Міцна, довго тримає тепло
- Недоліки:
Гарна якість, швидка доставка.
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: LZ Home. Об'єм: 320 мл. Колір: Рожеве золото
Шикарний, добре тримає
- Продавець LZ Home
Дякуємо Вам за гарний відгук ,користуйтеся із задоволенням !
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Об'єм: 320 мл. Колір: Бордовий
Задоволена
- Переваги:
- Зручно, компактно, тримає довго тепло.
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: LZ Home. Об'єм: 450 мл. Колір: Зелений
Гарна термокружка,довго тримає температуру,не протікає.
Придбав дві.- Переваги:
- Якість ціна
- Продавець LZ Home
Дякуємо Вам за ваш відгук. Ми раді, що товар вам сподобався та виправдав Ваші сподівання. Користуйтеся наздоров.
- Інна В***Відгук від покупця. Продавець: Відбудуй. Об'єм: 320 мл. Колір: Золотистий
Запаковано добре, вигляд чудовий - без подряпин, потертостей тощо. Дуже гарний золотистий колір, поблискує на сонці. Не протікає. Тестувала з кипʼятком 9 годин - вода була ще гарно тепла. Є блокатор кнопки, аби випадково не відкрити кришку. Рекомендую
- Переваги:
- Добре тримає тепло, естетичний вигляд
- Недоліки:
- Не виявила
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: LZ Home. Об'єм: 450 мл. Колір: Фіолетовий
Дуже швидка відправка.Менеджер проконсультував і швидко оформив замовлення.Якість товару чудова
- Продавець LZ Home
Щиро дякуєм за відгук! Користуйтесь із задоволенням ! Звертайтесь до нас знову!
- Артем Т***Відгук від покупця. Продавець: LZ Home. Об'єм: 450 мл. Колір: Синій
Тримає температуру дуже добре, через 12 годин напій ще гарячий.
- Переваги:
- Виконує свої функції
- Недоліки:
- Обпікає язик
- Продавець LZ Home
Дякуєм Вам за відгук!
- Інна Ц***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 450 мл. Колір: Золотистий
Дуже задоволена, довго тримає тепло, не протікає.
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: LZ Home. Об'єм: 450 мл. Колір: Фіолетовий
Відмінна термочашка супер-якості за розкішною ціною. Купую вже 2ю таку, собі та чоловікові. У таку холодину тримає каву гарячою дуже довго. Рідина не проливається, є блокатор, легко розміщується в сумці і виглядає дуже естетично і трохи футуристично :) Першу купували десь пів-року тому, ніяких нарікань, працює і радує на відмінно .
- Переваги:
- Дуже гарний, зручний, легкий, довго тримає температуру
- Продавець LZ Home
Дякуємо, що поділились враженнями ! Звертайтесь до нас знову !
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: LZ Home. Об'єм: 450 мл. Колір: Зелений
Користуюсь такою вже 5 років і все супер. Термоси цієї фірми дуже довго тримають високу температуру, є фіксація кнопки, щоб випадково не відкрилась. Нічого не протікає. Купила на подарунок.
- Переваги:
- Довго тримає температуру, не протікає
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 320 мл. Колір: Золотистий
Дуже красивий колір, зручний розмір для кави, для перевірки залила кипʼяток і через 7,5 годин температура в чашці 60 градусів.
Однозначно рекомендую.
Продавець трохи довго відправляв замовлення, але вчасно інформував про це.- Переваги:
- Дуже довго тримає температуру
- Продавець 43zt
Доброго дня. Дякуємо за відгук про наш товар. Користуйтесь в задоволення. Будемо раді знову Вас вітати в нашому інтернет-магазині!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Відбудуй. Об'єм: 320 мл. Колір: Золотистий
Купувала термос на подарунок дитині. Дуже засмучена! Термос тече. Не протікає, а саме тече у місці з'єднання кришки з корпусом.
Якщо весь товар такий, то хочу повернути і отримати свої гроші. Якщо є можливість обміняти на непротікаючий з радістю обміняю?- Переваги:
- Гарненький
- Недоліки:
- Термос тече
- Инна П***Відгук від покупця. Продавець: LioniS. Об'єм: 450 мл. Колір: Синій
Термоси Маестро - то любов. Моєму першому вже більше 5 років. Він падав з машини - пом'явся низ, мився в посудомийці - злізла фарба місцями, але напої як тримав так і тримає гарячими. В новий в день залила теплу воду з собою і забула в машині, тоді вже до 1° доходило вночі, о 10:00 вода в ньму була кімнатної приємної температури
- Переваги:
- Тримає тепло на 1000%
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: LZ Home. Об'єм: 320 мл. Колір: Бірюзовий/Сірий
У 8:00 залив каву з турки, до 16:00 була тепла)
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець LZ Home
Дякуємо за відгук! Раді, що покупка залишила приємне враження. Заходьте частіше!
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: LZ Home. Об'єм: 320 мл. Колір: Бірюзовий/Сірий
Купую таку вже вдруге, бо першу загубила.
- Переваги:
- Тримає температуру, не протікає, місце, з якого п'єш, захищене кришкою від забруднень
- Недоліки:
- Можливо, треба було брати 0,45 замість 0,32 попри компактність, бо в 0,32 вміщаються лише малі порції кави в кав'янях.
- Продавець LZ Home
Дякуємо за замовлення в нашому магазині .Приємного користування, звертайтеся до нас ще.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Berling official. Колір: Бордовий
Очень довольна кружкой. Маленькая, удобная, качественная. Цвет - между коричневым и бордовым, и это тоже прекрасно.
Рекомендую.- Переваги:
- Цвет, качество
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Спец. Об'єм: 320 мл. Колір: Синій
Через неделю разлетелась крышечка- закрутка
- Переваги:
- Компактность, температура сохраняется
- Недоліки:
- Недолговечны
- НинаВідгук від покупця. Продавець: Centerplus. Об'єм: 450 мл. Колір: Бронзовий
Кружка просто СУПЕР! Налила кипяток в шесть вечера. В шесть утра в кружке был по прежнему кипяток. Тольук четырём часам дня вода остыла до тёплой.
Не течёт.
Мне пришла в зелёном цвете. Смотрится хорошо.
Ещё приятно удивил предохранитель от случайного открытия.
В общем за такую цену, такая кружка это отлично!!!!!- Переваги:
- Долго держит теипературу
- Недоліки:
- Не предоставляют выбор цвета
- Нина О***Відгук від покупця. Продавець: Centerplus. Об'єм: 450 мл. Колір: Бронзовий
Подскажите цвет выбирать можно, или какой попадётся?
- Centerplus
Добрый день, после оформления заказа с вами связывается менеджер, и вы можете обговорить с ним все детали.
- Тетяна Н***Продавець: Berling official. Колір: Синій
Замовила таку кружку втретє на подарунок. Прикро, але товар прийщов з браком. частково як то мовити відійшла резинка . А дві попередні кружки - супер.
- Переваги:
- Довго тримає температуру