- Руслан В***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Все чотко
- Продавець Postroi House
Дякуємо що обрали нас!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Postroi House
Припій не містить 60% олова, як написано на етикетці. Я на це купився, бо вказано, що це вітчизняний виробник. Думав, що не обдурять. У кращому випадку це перемаркований дешевий китайський ПОС-30. Тобто замість 60% олова там є максимум 30%, а то і лише 20%. Із-за цього він має дуже високу температуру плавлення (260-280 градусів, замість 190) і не придатний для пайки делікатних речей, таких як світлодіоди у стрічці. Після застивання має мутну та рихлу точку пайки. Їм не можна паяти відповідальні речі. Заявлена маса припою в 100 г також не відповідає дійсності. Котушка разом з припоєм важить 96 грам. Це означає, що припою там максимум 80 грам, а не 100, як заявлено. Для комфортної роботи з цим припоєм треба піднімати температуру жала паяльника до 350 градусів, із-за чого жало дуже швидко підгорає і його треба чистити та відновлювати через кожні 5-10 точок пайки.
- Переваги:
- Відносно дешевий з урахуванням знижки
- Недоліки:
- Низька якість припою, характеристики не відповідають заявленим
- Продавець Postroi House
Доброго дня! Нам шкода що Вам не сподобався припій.
Опис товару на етикетці та на Розетці співпадає, інформація актуальна та вірна. Також на упаковці та в Характеристиках товару вказано що виробник Китай, це не приховуеться. Зважили наш припій на складі, вага з котушкою 106 грам.
- Юра Т***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Все отлично
- Продавець Postroi
Юрій, добрий день! Дякуємо вам, що знайшли час на відгук. Для нас дуже важливо, аби кожен клієнт залишався задоволений від співпраці з нашим магазином. Спасибі, що обрали наш магазин!) Гарного дня!)
- Жадаев А***Відгук від покупця. Продавець: Postroi House
Не плохой припой
- Продавець Postroi
Олександре,день! Вдячні Вам за відгук! У нас великий ассортимент якісних та доступних товарів, а наші менеджери завжди з радістю допоможуть в виборі при необхідності. Спасибі, що обрали наш магазин!