Відгуки покупців про Комод для речей Kompanit 4Б вільха

на основі 4 відгуки
  • Відгуки про товар продавця 48 квадратов
  • Маикл Х***
    Відгук від покупця. Продавець: 48 квадратов. Колір: Бук

Ми отримали товар 16 вересня 14.00.
    Під час складання комода того ж дня я виявив дві несправності.
    Одна ручка висувного ящика була несправною і не могла бути закріплена, а одна бічна стінка пристрою була неправильно сконструйована на заводі і не могла бути прикріплена до верхньої частини пристрою. Ми зв’язалися з Rozetka і з того часу контактуємо з продавцем. Проблема досі не вирішена, оскільки продавець стверджує, що ми винні в проблемі.
    Комод, який ми придбали, досі побудований наполовину, і ми не можемо ним користуватися. Ми просимо Вас допомогти вирішити цю проблему.

Недоліки:
    поганий контроль будівництва
    • 48 к***

Добрый день, Вы всегда можете предоставить заводскую упаковку для гарантии на случай фабричных дефектов.

• Маикл Х***

Many thanks to Rozetka for helping to resolve this issue

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: F-box. Колір: Венге комбі

Продавец вежливо и оперативно решил проблему

Переваги:
    Продавец оперативно решил проблему
    • Продавець  F-box

Дуже вдячні за позитивний відгук)
      Ми дуже цінуємо свою репутацію і піклуємось про клієнтів, завжди вирішуємо будь-які питання по замовленнях

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: F-box. Колір: Венге комбі

На первом скрине инструкция, тут видно, что дно ящика идеально подходит по размеру. На втором - грустная реальность.

• Татьяна

Это дно удалось установить, аккуратно расположив посередине. Держится хорошо.

Дякуємо за відгук

Відгук від покупця. Продавець: F-box. Колір: Венге комбі

1. Приехал с одной треснувшей стенкой и отколотым уголком!
    2. В одной боковой стенке паз для крепления столешницы настолько глубокий, что топик утапливается в него весь и столешницу невозможно укрепить с помощью него, как это показано в инструкции.
    3. Посмотрите на фото из инструкции и скажите как держать отвертку, которая с одного бока полностью прилегает к стенке ящика?! Конструкция не полностью продумана.

Переваги:
    Цена и видео инструкция на ютуб.
    Недоліки:
    1. Приехал с одной треснувшей стенкой. 2. В одной боковой стенке паз для крепления столешницы настолько глубокий
    • Татьяна

1. Продавец заменил стенку, бесплатно доставили другую целую.

• Продавець  F-box

Наш магазин цінує свою репутацію, завжди вирішуємо будь-які питання по замовленнях