Відгуки покупців про Сумка прозора в пологовий будинок Mommy Bag - XL - 65*35*30 см Бежева
- Анна Х***Відгук від покупця. Продавець: Мамина Валізка
Сумка дууууже містка, здалася надійно пошита. На початку був трішки запах (характерний для всіх виробів із такого матеріалу), але пару днів на балконі і запаху як не було. Не пошкодувала, що замовила)
- Переваги:
- Місткість, якість, зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Незначний запах, що швидко вивітрюється
- Продавець Мамина Валізка
Анна, дякуємо Вам за відгук! В сумочках присутній запах, так як вони зберігаються у нас в тюках по тисячі штук. Саме тому не має можливості вивітритись. В розкладеному стані запах вивітрюється від однієї до декілької діб. Будь-яка ПВХ-плівка має легкий запах надувного кола, так як являється, по хімічній структурі, похідним пластмаси, запах який швибко вивітрюється.
Щоб швидше вивітрився запах можна протерти плівку спиртом або милом із запахом. Більшість покупців запаху взагалі не відчувають.
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Мамина Валізка
Сумка сподобалася, сильного запаху немає, розмір гарний, якраз все має вміститися. Доставка швидка.
- Переваги:
- Всим задоволена
- Продавець Мамина Валізка
Любов, дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалося!
- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Мамина Валізка
Сумка доволі вмістка,нормально прошита без дифектів
Приїхала вчасно- Продавець Мамина Валізка
Світлана, дякуємо Вам за відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалося!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Мамина Валізка
Мабуть, за свою вартість - хороша сумка. Ще не використовувала. Відверто кажучи, була думка, що я б краще заплатила більше, але хотілося б, щоб матеріал був цупкіший.
Також трохи присутній неприємний запах, відправила провітритись на балкон, добре, що час дозволяє.- Переваги:
- Вартість, розмір
- Недоліки:
- Неприємний запах, тонкий матеріал
- Продавець Мамина Валізка
Доброго дня!
Будь-яка ПВХ-плівка має легкий запах надувного кола, так як являється, по хімічній структурі, похідним пластмаси, запах який швидко вивітрюється.