Відгуки покупців про Тумба L-420 Loft Design Дуб Палена

Оцінка користувачів 4.17/5
  • Денис С***
    Відгук від покупця. Продавець: Буратино. Висота: 65. Глибина: 50. Ширина: 42. Колір: Білий

Отличное качество. Плюсы, я щики выдвигаеються на всю длину ! очень удобно. Минусы ящики выдвигаються нв всю длину ) если не правильно нагрузите то тумба на родных колесах будет завалиться в сторону открытия ящиков. Колеса хорошие но изза небольших размеров если планируете загружать полностью лучше их снять, будет более устойчивая. Шариковые напрявляющие тихие и хорошо работаютю Качество белых фасадов отличное. Все было без дефектов. Рекомендую. стоит свох денег.

Переваги:
    Ящики выдвагаються на всю длинну. Качественные фасады.
    Недоліки:
    Если неправильно нагрузить заваливаеться в сторону ящиков. (это не минус)
    • Продавець  Буратино

Добрий день, дякуємо за відгук, нам дуже важлива ваша думка! Користуйтесь із задоволенням та звертайтесь до нас ще!

• Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Буратино. Висота: 65. Глибина: 50. Ширина: 42. Колір: Дуб Смалений

Гарна тумба, але трошки розчарували роликові направляючі на шкафах.
    Та у моєму випадку присадка боковин була зроблена не правильно. Обі боковини були ліві. Прийшлось пересвірлювати отвори під шканти та мініфікси (добре що в мене були відповідні свердла та дрель). Збірка зайняла не одну годину (прийшлось повозитись)

Переваги:
    Гарна якість, повністю відповідає опису.
    Недоліки:
    Роликові направляючі. Були б телескопічні - було б 10 з 10)
    • Продавець  Буратино

Доброго дня!
      З приводу направляючих. Ми прислуховуємося до наших клієнтів, тому плануємо відмовлятися від роликових направляючих та переходити на телескопічні. Приносимо вибачення за незручності. Дякуємо за відгук, приємного користування!

• Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Буратино. Висота: 65. Глибина: 50. Ширина: 42. Колір: Горіх Модена

покупал данную тумбу почти 9мес тому, показала себя на ура.

Переваги:
    цвет, материалы, комплектующие на месте
    Недоліки:
    не нашел
    • Продавець  Буратино

Дякуємо за ваш відгук, звертайтеся ще!

• Святослав К***

Була присутня інструкція.
    При збірці місцями трохи запутався, але загалом вийшло все супер.
    Спочаку поставили в ступор цвяшки... Це щоб ви розуміли в наскільки розібраному виді вона приходить ))
    Тумбу збирав кілька годин, але заняття дуже сподобалося! Це як конструктор Лего. Всі деталі чітко попали куди треба, жодного багу не знайшов, у достатній к-сті.
    Раджу всім хоч раз у житті не тільки посадити дерево, але і зібрати тумбу )))

Переваги:
    Класна тумба
    • Продавець  Буратино

Усі меблі доставкляються в розібраному вигляді через безпеку транспортування. Сам процес монтажу усіх наших меблів ми намагалися зробити максимально простим та зрозумілим, та таким аби процес викликав не роздратування. а цікавість та інтерес до самого процесу. Дякуємо за ваш відгук!

• Остап Д***

Тумбу склав не за 20 хв, але так як не мав великого досвіду з подібними речами, сам впорався за кілька годин. Як на мене - непоганий конструктор для дорослих)
    Дизайн сподобався: проста, лаконічна і функціональна.
    Можливо, монтаж тумби зайняв би трошки менше часу, якби інструкція була більш інформативна. Також неправильне маркування деталей заводило час від часу в глухий кут. Але якщо увімкнути логічне мислення, то все піде як по маслу. Словом, раджу) Своїх грошей ця тумба точно вартує)

Переваги:
    Вписується в дизайн стола, який купував в комплекті з тумбою, непогана якість, компактність
    Недоліки:
    Серйозних недоліків не виявив, але хотілося б коректності у маркуванні деталей та більш інформативної інструкції
    • Продавець  Буратино

Передамо ваші зауваження на виробництво, та конструктору щодо інструкцій та маркування деталей. Нам приємно отримувати зворотній зв'язок, особливо у такому розгорнутому вигляді. Дякуємо за Ваш відгук, звертайтеся ще!

• Маркіян Д***

Дякуємо за Ваш відгук!

• Віталій

Тумба гарна, проте у збірці не дуже проста.

• Буратино

Благодарим Вас за отзыв! Обязательно обращайтесь к нам еще) Тумба действительно не самая простая в сборке. Тем, кто не имеет опыта сборки мебели рекомендуем обращаться к сборщикам.

• Светлана

Вцелом довольна

Переваги:
    Очень симпатичная тумбочка достойно вписалась в интерьер
    Недоліки:
    Ящики громыхают не по детски при закрывание наверно потому что нахватает ограничителей
  • Denis

Купил данную тумбу несколько дней назад.

Процесс сборки не самый простой, т.к. в инструкции описана только небольшая часть всего процесса. Нумерация деталей не соответствует их предназначению. Поэтому не рассчитывайте собрать быстро.

В процессе сборки оказалось, что тумба пришла с браком направляющих по которым должны ездить ящики. Прикручивая направляющие шурупами из комплекта, шляпка шурупа выступает и полностью не затягивается ни отверткой ни шуруповёртом, таким образом задевая ролики на ящиках. Поэтому закрытие-открытие ящиков не функционируют должным образом.

Продавец отказался устранить проблему либо забрать товар обратно. Все кто думает покупать ли изделия у Loft design - однозначно нет, потратите время и дополнительные расходы на покупку новых комплектующих.

Добавлено:
    Сегодня купил новые направляющие, прикрутил их, ящики начали нормально закрываться-открываться. В итоге к стоимости тумбы + новые направляющие + потраченное время.

Переваги:
    Нету
    • Буратино

Мы рады, что у вас в конечном итоге получилось собрать тумбу.
      На наш взгляд, проблема была не в направляющих. Они стандартные у всех производителей. На видео, которое вы отправляли, видно что шурупы были не до конца вкручены. Однако, возможно, вы правы и были бракованные направляющие.

• Андрей M***

Так як вже стикався зі збіркою меблів, то зібрати не стало великою проблемою, але як не старався всерівно щось десь зійшлося не "дуже" але не критично. Загалом середня якість як і ціна.

Переваги:
    Не складна збырка
    Недоліки:
    якість ДСП, не дуже якісна розмітка
    • Буратино

Спасибо за Ваш развернутый отзыв. Будем работать над качеством ДСП и над качеством разметки)

• Вадим Ч***

Тумба можливо й непогана, але для неї не завадило б і інструкцію в комплекті надавати.

• Буратино

Добрый день. Инструкция ко всем изделиям идёт в комплекте. Она находится в пакете с фурнитурой. Если Вам не вложили инструкцию, то мы можем Вам отправить ее в электронном виде.

• Дмитрий

А где посмотреть вид сзади тумбы? Какой материал задней стенки? Я планирую ее ставить под стол задней стороной ко входу в комнату

• Буратино

Добрый день. Материал тумбы ДСП. Задняя стенка из такого же ДСП как и передняя часть.

• Дмитрий

Спасибо за пояснение

• Владимир

Качество сносное, ни о каком премиум речь не идёт. Немного не соответствует маркировка деталей их предназначению, что может запутать при сборке.

Переваги:
    Тумбочка с вместительной нижней шухлядой.
    Недоліки:
    Хлипкие днища тумбочки - прибить гвоздиками бумажное днище к боковинам шухляды. Сгодится разве что положить несколько листиков бумаги и канцтовары, тяжёлые предметы не выдержит.
    • Буратино

Спасибо большое за Ваш отзыв! По поводу прочности ящиков можете не переживать: их днища изготовлены из трехмиллиметрового ХДФ - это очень плотный и прочный материал, который выдержит нагрузку до 4х кг (на один ящик).

• Василий Ч***

Пользуюсь месяц, в использовании нареканий нет. Инструкция по сборке подробная, однако маркировка (наклейки с нормерками) были для некоторых деталей перепутаны, но по засверловке панелей легко понять что к чему крепится.
    Покупал вместе со столом и полками из этой же серии

Переваги:
    Инструкция, Прочность
    Недоліки:
    Маркировка деталей
    • Буратино

Спасибо за Ваш отзыв. Обращайтесь еще.

• Антон К***

В комплекті не було деяких деталей, передбачених конструкцією. Написав продавцю, дослали.
    Сама тумба крута, все збирається швидко і просто. Було трохи складно з налаштуванням висоти шухлядок навіть з попередньо наміченими місцями для шурупів. Головна причина в тому що самі направляючі мають деяку свободу в розташуванні. Але якщо не поспішати то все буде ок

• Буратино

Дякуемо за відгук. Ми цінуємо наших кліентів та завжди намагаемося якнайшвидше вирішувати всі питання.

• Євгеній К***

Замовив собі таку тумбу Горіх/Модена та стіл L-2p Горіх/Модена. Тумбу варта своєї ціни. Зібрав легко (інструкція була в упаковці).Рекомендую починати спершу збирати шухляди, з зібраними шухлядами запчастин одразу стає менше і все збирається на рівні інтуїції.

Переваги:
    Недоліки:
    Були жирні плями але все легко від терлось за допомогою мікрофібри
    • Буратино

Спасибо большое за отзыв! Рады, что вы довольны изделием! Обращайтесь еще!

• Полозов С***

очень сложная сборка

• Буратино

Тумба действительно не самая простая в сборке. Для избежания лишних трудностей в сборке мы рекомендуем заказывать сборщика.

• Галина Ш***
    Продавець: Буратино. Висота: 65. Глибина: 50. Ширина: 42. Колір: Дуб Смалений

Отличная вместительная тумба, да еще и с колесиками. Лучшее приобретение в мой небольшой офис. К тому же она отлично вписалась в интерьер офиса.

Переваги:
    Вместительная, компактная
    Недоліки:
    Не нашла
  • Alex
    Продавець: Буратино. Висота: 65. Глибина: 50. Ширина: 42. Колір: Дуб Борас

Можно ли направляющие сделать телескопические вместо роликовых?

• Буратино

Добрый день. Да, конечно. Мы можем сделать с телескопическими направляющими. Но мы можем вносить изменения в конструкцию изделий при заказе от 10 000 грн.