- Ирина Ж***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Очень хорошая вещь для телефона спасибо большое
- Переваги:
- Хорошая
- Недоліки:
- Нет.
- Наталія Р***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Хороша підставка. Дуже міцний пластик. Зручно використовувати і для телефону, і для планшету.
- Продавець RTDUA
Добрий день! Дякуємо за Ваш гарний відгук!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Дуже зручна. Вже не можу без неї. Руки вільні. Можна за столом їсти і дивитись кіно. Рекомендую
- Переваги:
- Складається. Можна взяти з собою в сумочку
- Продавець RTDUA
Анна, дякуємо Вам за гарний відгук! Приємного користування!
- ЛеонідВідгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Нажаль, не дуже підійшла до iPhone 11 Pro. По-перше, підставка завелика для таких моделей (для Max думаю буде добре), а по-друге нижня частина, коли телефон у підставці, не дає нормально розблокувати телефон. Це засмутило( Мабуть краще було б 7 см, але її зараз немає у продажу.
- Переваги:
- Гарна сборка, матеріал, ідея
- Недоліки:
- Не під всі телефони
- Продавець RTDUA
Доброго дня, Леонід! Дякуємо за Ваш відгук і зворотній зв'язок!
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Хороша штукенція, рекомендую)
- Продавець RTDUA
Ганна, дякуємо за Ваш відгук по замовленому товару. Дуже раді, що Вам все підійшло. Приємного користування!
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Купил подставку Белую на работу, писал комент с фото выше. Мне она так понравилась, что заказал себе домой ещё одну. Но так как Белой не было, заказал чёрную, она была дороже на 50грн., но зная какое качество, не жалко этой переплаты.
- Переваги:
- Качественный пластик, очень хорошая трещётка.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Продавець RTDUA
Дуже раді що Вам все сподобалось, і дякуємо за гарний відгук!
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Білий
Гарна,якісна підставка!!!Сподобалась!!!
РЕКОМЕНДУЮ!!!- Продавець RTDUA
Людмила, дуже вдячні за Ваш відгук, раді, що Ви залишились задоволеною покупкою у нас. Приємного користування! :)
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Покупала уже очень давно. Подставка отличная. Очень удобная. Качество супер, Рекомендую однозначно.
- Переваги:
- Одни достоинства
- Продавець RTDUA
Вікторія, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Білий
Очень качественно и стильно сделанно,13 айфон в чехле встал как надо,стильно выглядит на белом столе. Обслуживание отличное. Отправка мгновенная.
- Переваги:
- Качество,стиль,обслуживание клиентов
- Продавець RTDUA
Максим, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Певно найпопулярніша річ у домі :) і часом найкорисніша річ, я купляав останнім часом. Наполегливо рекомендую мату таку або подібну підставку;
- Переваги:
- Найпопулярніша річ у домі
- Недоліки:
- Не тримає більш тяжкий iPad
- Продавець RTDUA
Богдане, дякуємо за такий розгорнутий і приємний відгук! Дуже раді, що залишились задоволені даною підставкою :)
Для iPad в нас також є підставка даної моделі тільки більшого розміру:
посилання
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Вчера заказала, на следующий день забрала. Подставка супер, сомневалась какая ширина будет удобнее 7 или 8.5 см, но 8,5 как по мне оказалась все-таки удобнее. Спасибо.
- Переваги:
- Качество пластика, конструкция и механизм работы. Внешне симпатчная.
- Продавець RTDUA
Оксана, дякуємо за Ваше замовлення і відгук! Раді, що обрали для себе більш зручний варіант. Приємного користування!
- Роман О***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
гарна підставка, але для телефона завелика. Краще замовляти меншого розміру для більш зручного користування.
- Переваги:
- Якісна конструкція та виконання.
- Продавець RTDUA
Романе, дякуємо за Ваш позитивний відгук і досвід користування даною підставкою! У нас також є в наявності оновлена модель, яка має меншу ширину, всього 7 см, посилання додаю: посилання
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Підставка достатньо зручна в користуванні. Придбала для себе дві, ще одну на подарунок. Сервісом задоволена. Всі питання узгоджуються оперативно. Доставка без зауважень.
- Переваги:
- Зручно в користуванні.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець RTDUA
Людмила, дуже Вам вдячні за розгорнутий відгук і за те що приділили час для того, щоб його залишити! Приємного Вам користування і гарного дня! :)
- Евгений З***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Білий
Очень удобная и добротно сделанная подставка.
- Luydmula S***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Замовила спочатку один, за місяць замовила ще один, задоволена. Зручно тримає смартфон, можна також використовувати для планшета. Дякую.
- Переваги:
- Зручний.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Продавець RTDUA
Людмила, дуже вдячні за розгорнутий відгук! Так дійсно, хоч виробником вказано, що підходить тільки для смартфонів, але в цілому підставка може витримувати невеликі планшети. Приємного користування!
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Хорошая подставка. Функцию выполняет на отлично. Покупал для IPad Pro 11 2018, с его весом справляется.
- Переваги:
- Качественные материалы.
- Недоліки:
- Не выявил.
- Продавець RTDUA
Володимир, дуже вдячні за Ваш відгук! Приємного користування!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Білий
Удобная вещь для просмотров, а вот при разговоре собеседник бросает трубку! Динамик детонирует в подставку, возникают шумы,эхо. Укладываем телефон на бочок), такое...
Не учтена естественная физика!
Напишите плиз производителю пусть дырочки просверлит, модернизацию проведет и ходовые испытания)- Переваги:
- компактная, устойчива, сдержаный дизайн
- Недоліки:
- если телефон вертикально, динамик детонирует в подставку, собеседнику не комфортно
- Продавець RTDUA
Тетяна, дуже вдячний за зворотній зв'язок по цій позиції. Ваш відгук не залишиться без уваги. Ваше зауваження передано до виробника, якщо отримаю відповідь, обов'язково додам її сюди у коментар
По цій моделі, як варіант використовувати бездротові навушники, щоб використовувати мікрофон навушників :) - Продавець RTDUA
Отримав відповідь від виробника:
"Привіт, дорогий друже!
велике спасибі за ваші коментарі, і ми дуже цінуємо вашу пропозицію
ми передали вашу пораду технічній команді Ugreen
ми його оптимізуємо
Дякую за увагу" - Валентин
Под какой телефон вы его использовали, если можно уточнить?
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Всё идеально работает. Очень удобно пользоваться и мало места в сумке занимает. Рекомендую.
- Переваги:
- Надёжная, компактная, держит телефоны и айпад мини
- Недоліки:
- не нашёл, поэтому купил уже 2шт
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Теперь без этой подставки, как без рук)
- Переваги:
- Удобная, нужная вещь.
- Недоліки:
- нету
- Харченко А***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Білий
Прикольная вещь. Очень супер!
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Отличная подставка под телефон
- Переваги:
- Много
- Смирнова Е***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Не смотря на свой размер - устойчивая. Очень довольны покупкой.
- Переваги:
- Лёгкая, компактная
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Ставил как телефоны так и таблеты разных размеров - всё четко держит, несмотря на малые габариты самой подставки. Очень компактная и можно кинуть в карман куртки и не займет много места в рюкзаке. Первую подставку потерял в поездке, поэтому купил ещё раз... :) В обоих случаях продавец порадовал своей оперативностью и надёжностью.
- Переваги:
- Шикарная компактная подставка! Работает на все девайсы несмотря на малые габариты.
- Недоліки:
- Её хочется взять с собой во все поездки, что влечёт потом к её потере и вот уже второй раз покупаю... :)
- Николай П***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Хорошая, простая и удобная вещь. Кстати, использую чтобы поставить смартфон и читать сценарий когда записываю ролики для Ютуба.
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Білий
В целом - отличная, за свои деньги
- Переваги:
- Удобная
- Недоліки:
- Тяжело разложить без сторонних средств
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Білий
хорошая подставка, которую можно взять с собой
- Переваги:
- приятная на ощупь
- hafranВідгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Білий
Бажано б було виробнику передбачити ширший зазор під товщину телефона, якщо він має чохол, щоби він міг безперешкодно там розташовуватися.
- Переваги:
- Компактна, охайна, невеличка підставка. Поставники пунктуальні, виважені.
- Недоліки:
- Як таких немає.
- Данил Е***Відгук від покупця. Продавець: RTDUA. Колір: Білий
Отличная подставка
- Переваги:
- Выглядит солидно, стоит потраченных денег
- RTDUA
Спасибо за Ваш отзыв! Очень рады, что остались довольны покупкой
- Кравченко И***Продавець: RTDUA. Колір: Чорний
Замовила тримач для роботи, телефон просто на столі дуже заважав. Отримала швидко, тепер на робочому столі менше хаосу) Відразу замовила ще два, вже для дому, та на подарунок. Зручний, витримує вагу телефона та планшета, дуже подобається. Була помилка при отриманні, але все швидко, без ніяких додаткових уточнень, все вирішили в найкоротший термін. Дякую постачальнику і Розетці)
- Переваги:
- хороша якість, зручний
- Продавець RTDUA
Ірина, дякуємо за Ваш відгук і зворотний зв'язок по товарній позиції. Також дякуємо за розуміння стосовно помилки складу при відправці, яку вдалося оперативно вирішити. Приємного користування! :)