Відгуки покупців про Геймерський ігровий стіл Igrok-5 Zeus
- Игорь Ч***Відгук від покупця. Продавець: ZIGZAG
Стіл бомба, я взахваті! Інструкція до збірки була задовільна, все помічено та підписано.
- Переваги:
- Завдяки поглибленню в центрі стола, руки та локті ложаться на стіл, і дуже комфортно за ним сидіти. Металеві ніжки з регулюванням висоти, допомогає коли трохи не рівна підлога, як було в мене.
- Недоліки:
- Плосмаски під отвори для кабелів тримаються поганенько
- Продавець ZIGZAG
Нам приємно, що вам сподобався геймерський стіл. Будемо раді, знову бачити вас серед наших покупців.
- Игорь О***Відгук від покупця. Продавець: ZIGZAG
Отличный стол для тех, кто требует много рабочего пространства, стол ну прям ооочень удобный, кто пользуется 2мя мониторами от 27 диагональю, советую заказывать без эргономического выреза под пользователя
- Переваги:
- Большой, приятный на ощупь, качественная фурнитура, разбирается без выкручивания болтов.
- Недоліки:
- В сборе не пролазит в двери :)
- Продавець ZIGZAG
Нам приятно что вам понравился геймерский стол. Будем рады видеть вас вновь в числе наших покупателей.
- Игорь В***Відгук від покупця. Продавець: ZIGZAG
Стол сделали в срок, никаких дефектов обнаружено не было - шикарный и просторный. Собирал сам, заняло около часа. Единственное, что огорчило ,это работа Новой Почты, которая задержала посылку на 4 дня, но это совсем не относится к производителю :)
Вообщем, очень доволен покупкой)- Переваги:
- Удобный, просторный
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- ZIGZAG
- Денис Г***Відгук від покупця. Продавець: ZIGZAG
Дуже довго очікував на стіл, він досить гарний, виріз з переду стола мені дуже зашов, зручно виявилось, збирав без інструкції, за годину справився. Ніжки дуже тонкі, не для такого столу.
- Переваги:
- Гарний, великий сітл.
- Недоліки:
- Проблема вся в ніжках, вони ну дуже слабкі.
- Ігор І***Відгук від покупця. Продавець: ZIGZAG
збірка столу бомбезна, кріплення відповідних частин надійна. Самі кріплення сподобались в легкості збирання. Матеріал також сподобався.
За свої гроші стіл класний- Переваги:
- в збірці легкий,з хорошо матеріалу
- Недоліки:
- трохи збились графіки з доставкою, але ок
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: ZIGZAG
В цілому хороший та, на перший погляд, якісний товар
- Переваги:
- Хороша та велика дошка стола, ергономічний виріз посередині, дуже комфортний та тривалого сидіння та роботи
- Недоліки:
- Отвори для кріплення двох передніх опор-труб зроблені на товщину мікрометра, неможливо закріпити власноруч, необхідний електроінструмент.
- Продавець ZIGZAG
Доброго дня. Отвори під саморізи не роблять, там є тільки намітки для того щоб знали де потрібно вкрутити викруткою.
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: ZIGZAG
Жахлива інструкція до збірки, саморізи не тримають конструкцію, без додаткових інструментів збірка неможлива
- Переваги:
- Хороший стіл за свої гроші
- Недоліки:
- Жалюгідна інструкція, халтурне ставлення до комплектації
- Продавець ZIGZAG