Відгуки покупців про Матрац МАКІАТО ортопедичний двосторонній зима літо ТМ MATROLUXE 160Х200
Є в наявності
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 20
Добрий вечір, з одного боку зробилася яма і вилізли куски зламаних пружин, цікавить гарантія, яка вказана вами 5 років ( з моменту купівлі ще немає 5 років)
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 20
Купували матрац у жовтні 2023 року, зараз з однієї сторони утворилася яма, хоча крутили матрас не один раз. Спати стало незручно через яму. Як можна повернути по гарантії, яка складає 5 років?
- Переваги:
- Недоліки:
- Погана якість
Представник брендуДякую за Ваш відгук. Мені шкода, що Ви мали такий поганий досвід. З приводу гарантії звернітся будь ласка на горячу лінію Матролюкс.
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 20
Замовили 25 листопада,обіцяли відправити 1 грудня але до сих пір не відправили
Представник брендуДоброго дня. Звернітся до чат бот Розетка.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Панченко Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 20
не дуже
- Недоліки:
- два роки,дуже велика яма по центру
Представник брендуДоброго дня. Дякую за Ваш відгук. Мені шкода, що Ви мали такий поганий досвід. Гарантія на цей матрас в цілому 5 років. Ви маєте можливість звернутися на горячу лінію Матролюкс з цього приводу.
- Руслан А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 20
Пользуюсь неделю, жесткость для 80 кг приемлемая, не проваливается.
- Переваги:
- Жесткость
- Недоліки:
- Не выявлено
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 20
Прекрасний матрац. Для мене виявився просто ідеальним. Пошитий якісно. Тканина якісна. Без неприємних запахів.
- Переваги:
- Гарантія 5 років.
- Недоліки:
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Дом на 360°. Популярні розміри: 160x200. Висота: 20
Доставка вовремя, как и обещали бесплатная!
- Переваги:
- Удобный, всё соответствует описанию
- Недоліки:
- Немного похрустывает на краях, может из-за того что новый ещё
- zaqikПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 70x190. Висота: 20
Брал год назад, регулярно переворачивал. Результат - прогиб (яма) посредине на летней стороне. Жёсткость, я бы сказал, выше средней: присоединяюсь к отзыву насчёт того, что её можно считать приемлемой для веса 80+.
- VadymПродавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 20
В целом матрасом довольны. Очень удобный и мягкий
- Переваги:
- Замечательно спится на нем
- Недоліки:
- Пока не выявлены
- Іванна К***Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 180x200. Висота: 20
Загальне враження про матрас хороше. Виготовлений з дуже якісних матеріалів. Сам по собі м'який, але в міру. Рекомендую
- Переваги:
- Якість, зручність, ціна
- Ірзайкін М***Продавець: Дом на 360°. Популярні розміри: 70x190. Висота: 20
Скажіть будь ласка чи можна виготовити даний матрас розміром 180 /90 см?
- Дом н*** 360°
Так, можна виготовити матрас в нестандартному розмірі. Ціна буде 2540 грн.
- Роман К***Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 90x190. Висота: 20
90х190 есть в наличии?
Здравствуйте. Есть
- Хруставчук В***Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 90x190. Висота: 20
подскажите пожалуйста такой матрас можно ложить на пружинную кровать
- Мой Д***
Доброе утро. Лучше конечно, чем то перестелить, фанерой например. Смотрите по пружинам, если ровные, жесткие - думаю проблем не будет.
- Хруставчук В***
А если на доски чтоб ровные были не про гинались? Так ничего с ним небудет можно положить
- Мой Д***
Можно. Ничего с матрасов не будет.