Відгуки покупців про Набір для покриття нігтів гель-лаком Профі + лампа SUN 5 UV/LED 48W White
- AI аналіз відгуків80 відгуків: позитивний (близько 86%), нейтральний (8%), негативний (6%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Кузьмина Е***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Отличный набор.Все что нужно.
- Недоліки:
- Очень малый выбор расцветок гель лака
- E-Style
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Чудовий набір, рада що купила все одразу навіть з відео інструкцією, і не довелося окремо збирати все. Я новачок у цьому та в мене все вийшло, тримається добре. На фото те що в мене вийшло з третьої спроби)
- Переваги:
- Все одразу, та хорошої якості.
- Недоліки:
- Не виявила.
- Продавець E-Style
- Пухова Л***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набор понравился, все положили, для создания маникюра в домашних условиях отличный набор. По инструкции все получилось, пока держится уже 8й день. Может кому-то отзыв окажется полезным, на фото использованы лаки 106 и F2.
- Переваги:
- Удобно что не нужно разбираться самому и заказывать по отдельности все составляющие, если вы не профессионал, а просто хотите делать маникюр самостоятельно.
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Жене очень понравился.
- Переваги:
- Полноценный набор,готовый к использыванию.
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Лампа очень приятно удивила включается автоматически и таймер начинает счет когда засовываешь руку, очень удобно!
Получилось сделать с первого раза по видео инструкциям ✨- Переваги:
- Все супер особенно лампа
- Недоліки:
- Пока ни каких
- Продавець E-Style
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Весь набір прийшов гарно укомплектований, вся рідина гарно запакована. Лишилось подивитись на стійкість лаків. І подарунок також сподобався.
- Продавець E-Style
Дякуємо за відгук. Всі вигідні пропозиції наборів для покриття нігтів гель лаками за посиланням: посилання
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Хочу сказать, что полученная посылка превзошла все мои ожидания! Я в восторге. Все пришло очень быстро, упаковано очень надёжно. Лампу проверила, все работает. Есть датчик движения. Все средства понравились. Могу об этом говорить, так как сегодня уже делала маникюр, гель-лак ложится ровно) со мной связались буквально через пол часа после заказа, очень приятная девушка уточнила заказ, я выбрала цвета гель лаков и мои пожелания были услышаны и выполнены) очень рада что заказала именно у этого продавца. Всем рекомендую! Отдельная благодарность за подарок в заказе) была очень приятно удивлена! Спасибо! Теперь я Ваш постоянный клиент)
- Переваги:
- Все
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Хороший набір для домашнього використання
- Переваги:
- Ціна, комплектація
- E-Style
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Доставка 2 дні, замовлення запаковано акуратно, прийшло без пошкоджень. Лампа сушить чудово, насичені кольори лаків+ приємний подаруночок. Загалом замовленням задоволена❤ Дякую.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Спасибо,доставили очень быстро, лампа работает) все как на картинке. Менеджер помогла выбрать цвета, очень довольна покупкой.Теперь буду радовать себя свежим маникюром)
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Отличный набор! Все самое необходимое, качественный товар. Для новичка - самое оно! С первого раза получилось сделать красивый маникюр. Лаки очень хорошие, быстро сохнут, яркие. Спрей отлично снимает липкий слой. Жидкость для снятия гель лака + прищепки тоже хорошо справляются со своей задачей! Лампа очень хорошая, все работает. Удобно, что можно выбрать нужное время и есть дисплей. Доставка быстрая, как и было указано 2 дня. Цена супер! Очень довольна заказом. Спасибо большое!
- Переваги:
- Качественный товар, быстрая доставка, приятное обслуживание, цена.
- Недоліки:
- Не нашла!
- E-Style
Благодарим за отзыв.
Все выгодные предложения наборов для покрытия ногтей гель лаками по ссылке посилання - E-Style
- Elena
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, а какой у Вас номер лака?
- Ольга Ц***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Чудовий набір, купувала на подарунок! Все небхідне є в комплекті. Як для домашнього манікюру дуже гарний. Три гель-лаки в наборі, є можливість вибирати колір! Також і аромат масла для кутикули на вибір. Замовлення відправили відразу! Дуже задоволена покупкою!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Купувала для домашнього використання. Дуже зручно що в одному наборі знаходиться все потрібне для покриття нігтів та зняття гель-лаку.
Гелі якісні, а кольори насичені.
Продавець відповів на запитання та допоміг у виборі кольору.
Рекомендую до покупки!- Переваги:
- Все потрібне в одному наборі.
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець E-Style
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набором задоволена, чемний продавець, допомогли з вибором кольору
- Переваги:
- Все що потрібно
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Дякую, дуже швидко відправили
Все супер, якісно) і дякую за подарунок !)- Переваги:
- Якість, швидка доставка
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Чудовий набір, все небхідне є в комплекті. Як для домашнього манікюру дуже гарний. Три гель-лаки в наборі, є можливість колір вибирати. Також і аромат масла для кутікули на вибір.
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Чудовий набір для подарунку.
- Переваги:
- Простота
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Швидко відправили. Товар відповідає опису. Продавця рекомендую!
- Виктория Р***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Дуже дякую, я задоволена, дякую за подаруночок
- Переваги:
- Все відповідає описаному
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець E-Style
- Денис Т***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Замовили набір місяць назад. Жінка набором повністю задоволена. Відправили товар швидко. Отриманий товар повністю співпадає з представленим товаром на фото.
- Недоліки:
- не виявили
- Продавець E-Style
- Темур П***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Супер, покупал в подарок, очень понравилось! Рекомендую!
- Переваги:
- Цена, качество
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Все прийшло вчасно якість хороша гарно упаковано дуже задоволена замовленням
- ДіанаВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Продавець зв'язався практично одразу після замовлення, набір було надіслано вчасно. Якістю товору дуже задоволена. Рекомендую до придбання!
- Переваги:
- Гарна якість товару, ввічливий продавець
- Продавець E-Style
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: E-Style
Покупкою задоволена, лампа, лаки, пилочки і т.д все хорошої якості.
- Переваги:
- Є все що потрібно
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набір отримала швидко. Одразу після замовлення продавець зв'язалась та уточнила інформацію по кольорам гель лаків. Набір просто чудовий. Я вперше сама собі робила покриття нігтів, по інструкції все чітко та зрозуміло.
- Переваги:
- Швидкість отримання замовлення, палітра кольорів, база, лампа.
- Продавець E-Style
- Роксолана З***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Отличный набор для тех, кто хочет попробовать делать маникюр для себя, все для начала есть.
- Переваги:
- Не нужно собирать все по частям в интернет-магазинах
- Продавець E-Style
- Наташа М***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набор отримала. Дуже подобається, дякую Окремо дякую за подаруночок.
- Продавець E-Style
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Набір якісний, отримала все швидко, дуже задоволена, і окремо дякую за подаруночок! Буду замовляти ще!
- Переваги:
- Якісний набір , швидка доставка
- Продавець E-Style
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Получила товар, всё соответствует описанию, ещё и подарок положили. Очень хороший набор по хорошей цене! Буду заказывать ещё
- Переваги:
- Хороший товар
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Заказала набор, продавец связался в тот же день, а через день уже забрала на почте. Все соответствует описанию продавец вложил подарок (что было очень приятно). Если сомневаетесь, покупать или нет, - покупайте! Отличный набор, если не знаете, с чего начать!
- Переваги:
- Отличный набор и цена хорошая. По отдельности получается дороже
- Недоліки:
- Пока нет
- Продавець E-Style
- Любов М***Відгук від покупця. Продавець: E-Style
Все оперативно, якісно і надійно! Дякую!!!
- Переваги:
- Набір для початківця просто ідеальний!!!!
- Недоліки:
- Не має.
- Продавець E-Style