Картка Rozetka

Відгуки покупців про Візитниця з індивідуальним гравіюванням In Gravity з нержавіючої сталі Simple срібляста

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Лілія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: In Gravity

Відмінна якість, швидкість і комунікація. Дякую

• Продавець  In Gravity

Щиро дякуємо вам за відгук! Будемо дуже раді новим замовлення для втілення ваших ідей)

• Руслана К***
    Відгук від покупця. Продавець: In Gravity

Швидке та якісне виконання. Всі деталі узгоджено, перед гравіюванням надсилають фінальне фото. За 3 дні вже мала готовий виріб на руках. Дякую і рекомендую

• Продавець  In Gravity

Щиро дякуємо вам за відгук і що обрали саме нас! Будемо дуже рады новим замовленням)

• Олексій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: In Gravity

Класна візитниця — приємно клацає при закритті, можна використовувати як фіджет.
    Швидка і детальна комунікація — все кілька разів перепитали, прислали макет гравіювання і потім фінальне фото перед відправкою.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: In Gravity

Я в захваті, якість на висоті. Дуже якісний кейс, приїхав із захисною плівкою. Гравіювання дуже круте, деталізоване. Швидкість виконання замовлення - бомба. Я замовила в обід, наступного дня в цю ж пору товар вже чекав мене на поштоматі. Однозначно повернусь ще, для подарунку - крутий варіант

• Продавець  In Gravity

Щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді новим замовленням, щоб знову втілити в реальність Ваші нові ідеї!