Відгуки покупців про М'яч 26 см для пілатесу Softball Maxafe Ledragomma L 26
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: CARBON. Колір: Фіолетовий
М'яч чудовий. Єдине, я не звернула увагу, що діаметр 15 см. Я орієнтувалася на фото дівчини на коробці біля м'ячика, яка тримала трохи більший м'яч, тому вирішила, що він буде більшим. Раджу уважніше читати характеристики.
- Переваги:
- Якісний, гарний колір, швидка доставка
- АннаВідгук від покупця. Продавець: CARBON. Колір: Фіолетовий
Якісний м'яч, робота магазину без нарікань. Дякую
- АлинаВідгук від покупця. Продавець: CARBON. Колір: Синій
М’яч прийшов швидко, оформлення замовлення добре, але якість поки не можу оцінити, так як м’яч сдутий
- Недоліки:
- М’яч приходить в сдутому стані і без насоса. І де мені зараз його накачати, якщо насоса немає?!
- Продавець CARBON
Аліна, всі м'ячі транспортуються в спущеному вигляді, оскільки доставка м'яча 26,65 см чи 120 см уявіть вартість доставки і розміри коробки за транспортування повітря. Ваш софтбол можна накачати будь яким насосом або надути ротом, як повітряну кульку. Дивно, що за відгук одна тим більше, що у вас є наш контакт на вайбері і ви маєте можливість звернутись з будь-яким питанням в будь який час.
- Ніна С***Відгук від покупця. Продавець: CARBON. Колір: Синій
Пахне шоколадкою навіть через 9 місяців користування, ідеальний для пілатесу, такий в моєму спортклубі тому саме цю модель і бренд вибрала
Рекомендую
Навантаження витримує 120 кг, тому боятися нічого- Переваги:
- Пахне шоколадкою, ідеальний для пілатесу, витримує велике навантаження
- Эллина З***Відгук від покупця. Продавець: CARBON. Колір: Фіолетовий
Вопрос с заглушкой решили, возможно я не заметила и выбросила с коробкой. Выслали новую. Мяч отличный, свои функции выполняет!!!
Благодарим вас за отзыв!
- Эллина З***Відгук від покупця. Продавець: CARBON. Колір: Фіолетовий
Получила мяч, но он без клапана. Где взять на него клапан?
- Продавець CARBON
Добрый день. Этот мячик СОФТБОЛ, то есть мягкий мяч Пилатес мячи не имеют обратного клапана, они должны быть мягкими, чтобы их подкладывать под спину, например. Накачайте его насосом или надуйте ртом и вставьте заглушку
Они выдерживают вес до 150 кг, они предназначены для сидения и лежания на них
- Эллина З***
Да знаю, что должен быть мягким. Но я надуваю, он опять сдувается. Как его зафиксировать. Где приобрести заглушку тогда?
- Ніна С***Відгук від покупця. Продавець: CARBON. Колір: Синій
Замовила собі такі м'ячі бо такі самі в моєму спортивному клубі. Підходять для занять пілатесом. Пахнуть справді цукерками і по характеристиках максимального навантаження найвитриваліші.
Приємно тримати в руках, не ковзають.
Надувати треба не повністю. В принципі це і в інструкції вказано.- Переваги:
- Пахне гарно, приємний на дотик матеріал
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: CARBON. Колір: Фіолетовий
мяч выполняет все свои функции
- Переваги:
- соответствует описанию и фото
- Паточкин Б***Відгук від покупця. Продавець: CARBON. Колір: Фіолетовий
Покупал жене, она довольна!
- Король Д***Відгук від покупця. Продавець: CARBON. Колір: Фіолетовий
Бракований товар
- Переваги:
- Недоліки:
- Мяч без клапана, неможливо накачати
- CARBON
Добрый день! Этот мячик СОФТБОЛ, то есть мягкий мяч, он не футбольный мяч. Пилатес мячи не имеют обратного клапана, они должны быть мягкими, чтобы их подкладывать под спину, например. Накачайте его насосом и вставьте заглушку
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: CARBON. Колір: Фіолетовий
Мяч сложно после того, как надул, закрыть в надутом полностью состоянии. Форма у него не шара, а приплюснутого шара. Он по шву 26, а по другой оси 22. Доставляют его без упаковки, хорошо хоть в полной комплектации. Бесполезная вещь, вынуждена буду заказывать другой
- Переваги:
- Недоліки:
- Форма, плохо надувается, размер
- CARBON
Елена к мячику прилагается инструкция, ознакомьтесь с ней и накачайте мяч согласно инструкции. В первые сутки накачать медленно мяч на 90 %, потом через 24 часа докачать до 100 %. Материал примет свою форму и адаптируется к среде.
- Клишта Е***
не могу ответ сделать на написанное компанией карбон, потому пишу как ответ на свой же комент (недочет системы)
я получила мяч позавчера и именно так и сделала. я прочла инструкцию ДО надувания мяча и надула его сначала не полностью, а потом вчера уже полностью пыталась. ничего не меняется - мяч все такой же приплюснутый 26 на 22 - CARBON
Елена если за выходные мяч не примет нужную форму, предлагаем вам его отправить на замену.
- Дарина Д***Продавець: CARBON. Колір: Синій
Его можно надувать/сдувать?
- CARBON
Добрый день! Да можно! Он изначально в сдутом виде, накачивается насосом с иглой.