- Алексей Х***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Колір: Transparent. Обсяг/Об'єм: 30
Не раджу замовляти у цього продавця
- Переваги:
- Гарні шви у акваріума
- Недоліки:
- 1.оплата на карту фіз.особи, а не на ФОП або юр.особи. 2.Фото в описі не відповідає дійсності:немає кришки та пазів для кришки,щоб докупити окремо, хоча на фото є. 3.Відмова у виготовленні окремо кришки,шляхів вирішення питання щодо кришки не було запропоновано.
- Продавець ShopNemo
Добрий день. Якщо Вас не влаштовує товар, ви можете повернути його. Якщо немає шляхів вирішення питання, то вони просто не надаються.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Колір: Transparent. Обсяг/Об'єм: 54
Рекомендую этого продавца, отличный аквариум, брал размер 600х300х300 на 54л, попросил упаковать в пупырки, все было сделано на отлично за это тоже огромная благодарность! Сам аквариум качественный и хорошо склеин, мне все понравилось!
- Переваги:
- Отличный аквариум
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Колір: Transparent. Обсяг/Об'єм: 40
Приємна ціна та хороша якість. Дуже швидко відправили))
- Переваги:
- Стики майже непомітні
- КристинаВідгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Колір: Transparent. Обсяг/Об'єм: 30
Хороший акваріум за такі гроші. Дуже гарно виглядають прозорі шви.
- стас
Скільки обійшлась доставка?
- Евангеліна П***Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Колір: Transparent. Обсяг/Об'єм: 54
Отличный аквариум. Идеальный для моей идеи. Хотела именно открытый, и такими размерами и важно, с белым силиконом и толщиной более 4мм. Не нашла ничего на рынке и уже выбирала на фирмах которые делают аквариумы (но стоимость х3)
Все модели были в 4-6 раз дороже и я с настороженностью заказала этот. Насторожилась такой низкой стоимостью. Повезло, что можно аквариум проверить при получении или при самовывозе. Оказалось аквариум действительно соответствует фото. Уже залила водой, нет протечек и держит воду прекрасно. Очень довольна покупкой))))
Рекомендую!
Очень аккуратно выглядят грани и сам аквариум не забирает на себя акцент. Все растения и обитателей видно идеально.
Лучшая покупка)- Переваги:
- Отличное качество при низкой стоимости
- Недоліки: