Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Афганский казан - скороварка Rashko Baba 5Bricks, с ручкой 15 литров комбинированный, алюминий (bricksA15)

Оцінка користувачів 4.47/5
  • Відгуки про товар продавця J&D Company
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: J&D Company. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Сріблястий/Коричневий

Афганский котел мощный, имеет красивую форму, удобные ручки, прост в обращении

Переваги:
    Пища получается вкусной.
    Недоліки:
    Пока нет
  • Алена Г***

Пользуюсь уже 3 месяца хорошая вещь рекомендую

Переваги:
    Легко в использовании и вкусно
  • Назар В***
    Відгук від покупця. Продавець: J&D Company. Об'єм каструлі/казана: 15. Колір: Сріблястий/Коричневий

Казан отличный

• J&D C***

Спасибо за Ваш выбор, Назар!

• Артем Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: J&D Company. Об'єм каструлі/казана: 20. Колір: Сріблястий/Коричневий

Супер, дуже якісний матеріал, Страви в ньому дуже смачні, в користанні більше пів року.

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: J&D Company. Об'єм каструлі/казана: 5. Колір: Сріблястий/Коричневий

Отличный

• Владислав

Казан сподобався
    Швидко готує, цікаво

• Шульга А***

В оголошенні пишуть, що доставка товару безкоштовно! Сьогодні отримала повідомлення з почти, про доставку товару, так от: окрім товару я сплачую, повністю, всю сумму за доставку в одну та іншу сторону. В такому разі приберіть в оголошенні фразу про безкоштовну доставку! Не плутайте людей!

Переваги:
    Ще не отримала. Але підхід такий собі.
    Недоліки:
    Не має.
    • Продавець  J&D Company

Антоніно, доброго дня! Нам шкода, що так вийшло. Просимо вибачити за помилку. Вартість доставки сплачена.

• Феликс Д***

необходима замена предохранительного клапана , фото и видео могу предоставить

Переваги:
    быстро готовит
    Недоліки:
    пришел в негодность один клапан - растрескался , нужно заменить , неделю не проработал
    • Продавець  J&D Company

Доброго дня, Феліксе! Нам шкода, що так трапилось. Товар в нас офіційний, від найкращого виробника із Афганістана. Але сталося виключення, виявився брак клапану. Відреагували одразу, зв'язалися з Вами, відправили заміну клапану і Ви його отримали. Ще раз приносимо свої вибачення.

• Роман Б***

Замовив Афганський казан на 5л., річ хороша, але є один недолік. Після трьох використань потріскався недоебоніт на клапанах скиду тиску.

Недоліки:
    Неякісний матеріал на клапанах скиду тиску.
    • Продавець  J&D Company

Доброго дня, Романе! Нам шкода, що так трапилось. Товар в нас офіційний, від найкращого виробника із Афганістана. Але сталося виключення, виявився брак клапанів. Відреагували одразу, зв'язалися з Вами, відправили заміну клапанів і Ви їх отримали. Ще раз приносимо свої вибачення.

• Олег К***

Не оригінал , при першій готовці, на очах тріснув по корпусу стравний клапан ( один з двох )

Переваги:
    15 л - не думаю?!.
    Недоліки:
    Сумнівне походження та якість виконання! Можливо це не Афганський, а Пакистанський казан ( копія першого )
    • Продавець  J&D Company

Олег, доброго дня! Нам шкода, що так сталося, приносимо Вам свої вибачення, але весь наш товар (Афганські казани) є оригінальною продукцію, приходять виключно з Афганістану з виробництва відомого і найкращого бренда Rashko Baba. Можемо надати всі документи. Це перший випадок, коли тріснув клапан. Температурні режими, а також тиск високі, мабудь клапан був з певним браком від чого і тріснув. Але ми зразу запропонували Вам заміну, вислали за наш рахунок комплект нових клапанів (2 шт). Ще раз просимо вибачення.

• виктор п***
    Продавець: J&D Company. Об'єм каструлі/казана: 15. Колір: Сріблястий/Коричневий

Заказал афганский казан на 15 литров за 3950 гр, на фото очень красивый, прислали казан на 10 литров, сам казан фирма отлила у себя в гараже, ужас. Никому не советую связываться в этой компанией жуликов!

• J&D C***

Виктор, добрый день! Весь товар, все модели афганских казанов поступают исключительно из Афганистана. Наша компания сотрудничает с несколькими предприятиями, производителями в Афганистане и на весь товар имеются документы, чтобы не было сомнений, где именно выпускается продукция.

• J&D C***

Касательно объема, литража. Действительно, по классификации и документам производителя, указываемый объем отличается от реального. То есть, если казан классифицируется как 15 литровый, то реальный его объем 10-11 литров.

• J&D C***

Об этом мы указываем в описании товара в характеристиках. Ошибка нашей стороны была в том, что менеджер дополнительно не озвучил этот факт при подтверждении заказа.

• Андрей
    Продавець: J&D Company. Об'єм каструлі/казана: 5. Колір: Сріблястий/Коричневий

Можно готовить на плите в домашних условиях? Или такой казан только для природы?

• J&D C***

Андрей, добрый день! Готовить в афганском казане можно как на открытом огне и углях, так и на обычной плите.

• Andy S***
    Продавець: J&D Company. Об'єм каструлі/казана: 15. Колір: Сріблястий/Коричневий

Не будит слазить краска если часто использовать?

• Anna W***
    Продавець: J&D Company. Об'єм каструлі/казана: 15. Колір: Сріблястий/Коричневий

Имеются ли у вас на 20-25 литров?

• J&D C***

Добрый день, Анна! Такие модели ожидаем получить в ближайшее время.

• Slobodean V***
    Продавець: J&D Company. Об'єм каструлі/казана: 5. Колір: Сріблястий/Коричневий

Здравствуйте, я хотел бы купить авганский казан, но нахожусь в Чехии, вы можете его прислать? Спасибо

• J&D C***

Добрый день! Думаю, что мы сможем отправить казан в Чехию. Если не против, дайте немного времени мы выясним какой службой доставки это можно сделать.

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: J&D Company. Колір: Сріблястий/Коричневий

Добрый день! Хотел бы узнать когда появятся вналичии казаны?

• Ростислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Об'єм каструлі/казана: 5. Колір: Сріблястий/Коричневий

Казан ідеальний

Дякуємо за ваш відгук:)

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: East-market. Об'єм каструлі/казана: 10. Колір: Сріблястий/Коричневий

Річ потрібна та практична.У зв'язку з практичністю афганських казанів на ринку існує маса підробок.Тому коли забирав на Новій Пошті уважно дивився на якість виконання та ознаки підробки іншими виробниками.Казан який я придбав у даного продавця мої тести на якість та оригінальність пройшов.В процесі експлуатації можливо доповню свій відгук.Можу рекомендувати даний товар та продавця оригінальних афганських казанів. Мирного неба усім!

Переваги:
    Оригінал
    Недоліки:
    поки немає
    • Никоненко Ю***

Готуєте без сильконової прокладки між кришкою?

• Лариса

Доставка была быстрой ,как и обещали.Приготовленное блюдо получилось с приятно богатым вкусом.

Переваги:
    Быстро, вкусно, економно.

Дякуємо за ваш відгук:)

• Алла Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 5. Колір: Сріблястий/Коричневий

Давно мріяла про таку річ. Зараз під час відключення світла дуже актуально. Задоволена

Переваги:
    Гарно виглядає. Швидко готується. Універсальний і на кухні, і на природі, і на дачі
  • Анатолій П***

Шикарний казан даже більше чим очікував

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: East-market. Об'єм каструлі/казана: 20. Колір: Сріблястий/Коричневий

Казан бомба!!!

• Ганна О***

Сподобалось готувати

• Людмила Я***
    Відгук від покупця. Продавець: East-market. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Сріблястий/Коричневий

Прискорює готування страв. Бульйон з курки хв 50 і готово

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KotelokSHOP. Об'єм каструлі/казана: 10. Колір: Сріблястий/Коричневий

Якісний товар. Сподобався.

• Дмитро Г***

Класний казан давно собі такий хотів і не пожалкував , що купив . Дякую за швидку відправку

• Омелян К***

Гарно запакований, вигладає якісно.

• Дмитро Г***

Казан чудової якості, має дуже гарний вигляд. А готувати - саме задоволення! Рекомендую!

Переваги:
    Якість, дуже гарний
  • Игорь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 15. Колір: Сріблястий/Коричневий

Отличный казан!!!

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм каструлі/казана: 8. Колір: Сріблястий/Коричневий

Усе дуже швидко готується їжа смачна ароматна готували печеню , холодець , уху , голубці , тушковане м'ясо , усе вдалося на ура і думаю це ще не кінець з експериментами ) ще є багато страв які можна приготувати у цьому казанку усім рекомендую товар прийшов цілий не ушкоджений швидка доставка

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Поки що нарікань не має
  • Віталій К***

Відповідає опису.

• Анатолій П***

Вже випробував,все ок.

• Андрій П***

Все ок! Але є маленький дефект тріщина на клапані(

Переваги:
    Все швидко та зручно
    Недоліки:
    Тріснутий клапан
  • Людмила К***

Купувала на подарунок. Імениннику дуже сподобався! Готує-експериментує вже багато страв. Ну дууууууже смачно! М'ясо тане в роті, картопля як із печі.
    Хочу купити й собі!

Переваги:
    Швидке готування, смачно
  • Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: NikSan. Об'єм каструлі/казана: 15. Колір: Сріблястий/Коричневий

Класс

• Людмила М***

Казан хороший але менеджери не дуже

• Продавець  KotelokSHOP

Вітаю, дякуємо за відгук:) Можете уточнити , що саме вам не сподобалось?) Будемо дуже вдячні за звортній зв'язок)