Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Потужний побутовий озонатор 3-в-1 для дезінфекції повітря, води і продуктів Doctor-101 Premium. Енциклопедія дезінфекції у подарунок!

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Лилия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Давно хотела этот озонатор и наконец купила!. Очень довольна! Со своей задачей справляется. У моих друзей такой проработал больше 10 лет (!) и только сейчас немного стал барахлить... Видела у них и загорелась покупкой. В интернете по изучала озонаторы. Это оказался самый эффективный и "прочный" из всех предлагаемых на рынке озонаторов. Воздух в помещении наполняет озоном моментально, сразу с включением. И приятный запах, как после дождя, держится около суток! Легко и включается и настраивается и сам по истечении 15 минут, которых вполне хватает, отключается. В общем покупкой безумно довольна! Стильный, аккуратный, отлично вписался в интерьер. Можно и в лежачем положении, как настольный использовать и как я, повесить на стену.

Переваги:
    Отлично справляется со своей задачей! Устраняет все неприятные запахи, наполняет помещение приятным запахом озона - свежести, как после дождя. Запах приятный держится целые сутки!

Дякуємо за Вашу оцінку!

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Дуже рада, що придбала цей озонатор. Купувала через те, що не люблю, коли у приміщеннях душно, а взимку довго не попровітрюєш. Озонатор робить свіжою навіть кімнату без вікон. Озоную тепер все - і воду, і кухонні шафки, і шафи для одягу, і речі, що складаю на зберігання, лише не пробувала озонувати холодильник поки що. Дуже-дуже свіжо робить у ванній кімнаті, ніби там щойно все вимили. Гарна річ, має бути у кожній хаті. Може, для когось важливо - гуде доволі чутно, ну і вібрує. До речі, можна його не ставити, а класти, там є гумові ніжки.

Переваги:
    добре освіжає, довгий шнур, довгі силіконові трубки
    Недоліки:
    не виявила
    • Продавець  Мій здоровий дім

Доброго дня, Ірино.
      Щиро дякуємо вам за такий детальний та позитивний відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені озонатором.
      Ми розуміємо, що шум та вібрація під час роботи озонатора може бути важливим фактором для деяких користувачів. Проте, це особливості роботи таких приладів.Сподіваємось цей незначний недолік буде виправданий усіма перевагами та якістю озонатора.
      Нехай продовжує приносити вам користь.
      Будемо завжди раді вам в нашому інтернет-магазині!

• Андрей Ш***

Все працює, все чудово.
    Запах дитинства, схожий на (кварцевание), зараз дітки не зрозуміють про що я).
    Комплектація супер, виробник дбайливий до користувача в плані комплектування всього необхідного.
    Також супер гарантійний талон заповнений, сподіваюсь він і не знадобиться.

Переваги:
    Корисна річ, для здоров'я у квартирі та приміщенні. Покриває великий Об'єм квадратури приміщення, функціональність. Досить тихий.
    Недоліки:
    Не знайшов.
    • Продавець  Мій здоровий дім

Вітаємо, Андрій!
      Ми щиро дякуємо за такий високий бал і розгорнутий відгук!

Для нас дуже важливо знати, що прилад повністю виправдав ваші очікування.
      Ми завжди дбаємо про те, щоб усі деталі були на місці, аби ви могли користуватися приладом одразу та без зайвих турбот.

Бажаємо вам чистого повітря та чудового самопочуття! Будемо раді бачити вас знову!

• Тетяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Отличный многофункциональный озонатор за доступную цену.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Пока не обнаружила
    • Продавець  Мой Дом Здоров

Дякуємо за Вашу оцінку!

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Озонатор доставили швидко, його роботою задоволена

Доброго дня!

Дякуємо за ваш відгук
      Раді, що покупка виправдала ваші очікування.

Будемо раді новим зустрічам у нашому інтернет-магазині!

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Все працює без нарікань. Такий же в офісі, такий же вдома. Вбиває погані запахи добре.

Переваги:
    Є
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Мій здоровий дім

Дмитре, дякуємо за зворотний зв'язок!
      Приємно знати, що пристрій однаково добре показує собі в різних умовах та допомагає підтримувати свіжий повітря.
      Користуйтеся із задоволенням, будемо раді бачити вас знову!

• Юрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Спалив кастрюлю, смерділо все, меблі, штори, навіть стіни, врятував озонатор. Кілька раз включив і запах навіть дружина не запеленгувала

Вітаю вас ,Юрій!
      Щиро дякуємо Вам за відгук!
      Раді чути, що озонатор Doctor-101 Premium допоміг швидко позбутися неприємного запаху після такої ситуації.
      Озонування дійсно ефективно нейтралізує запахи диму та гару, проникаючи навіть у тканини й важкодоступні місця.

Бажаємо, щоб надалі техніка служила Вам лише в профілактичних цілях !
      Дякуємо за довіру до нашого магазину!

• Тетяна Б***

Гарний, все працює.

• Продавець  Мій здоровий дім

Тетяна, дякуємо Вам за відгук!

• Дмитрий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Користуюсь пару місяців, поки все добре, мені подобається .

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Поки не знайшов
    • Продавець  Мой Дом Здоров

Дякуємо що обрали наш магазин та за Вашу оцінку ! Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині.

• Гушлевский А***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Хороший озонатор, мощный, есть инструкции на англ. и укр. языках + энциклопедия (зачет), в комплекте 2 камня - шар и цилиндр, есть пульт ДУ. СпасиБо за быструю доставку и отличный товар.

• Продавець  Мой Дом Здоров

Олександр, дякуємо Вам за відгук! Чудово, що Ви залишились задоволені покупкою, сподіваємось Вас і надалі радувати хорошим обслуговуванням та бачити вас серед наших постійних клієнтів! Вам гарного користування.

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Отличная вещь, удобная в использовании, лёгкая в управлении. Жаль, что раньше не знал о таком товаре. Считаю, что должна присутствовать в каждом доме. Спасибо продавцу за оперативность в работе.

Переваги:
    Наполняет дом свежестью и чистотой.
    Недоліки:
    Не проявились.
    • Продавець  Мой Дом Здоров

Сергій, дякуємо Вам за відгук) Будемо раді бачити Вас в числі наших постійних клієнтів.

• Ігор Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

купляв для прибирання неприємних запахів і комарів у підвальному приміщенні.
    З проблемою справляється - трудяжка :).
    Рекомендую.

Переваги:
    інтуітивно зрозумілий, досить потужний, має декілька режимів
    Недоліки:
    не виявив
    • Продавець  Мій здоровий дім

Доброго дня Ігор!
      Дякуємо за відгук
      Раді, що прилад допоміг вирішити проблеми

• Виталий Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Озонатор заказував для батьків, але мама не могла його включити, як виявилось в пульті не було батарейки! Перший раз бачу пристрій без батарейки в пульті! Як зазвичай там повинна бути плівка яка знімається і запускає батарейку! За такі гроші можна було вкласти, але я думаю, що її банально украли звідти!

• Продавець  Мій здоровий дім

Доброго дня, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук і перепрошуємо за неприємні враження, що виникли під час користування товаром.

Хочемо пояснити, що в комплекті до озонатора батарейки для пульта не передбачені виробником, тому вони не входять у стандартну комплектацію.
      Водночас сам прилад можна увімкнути також і без пульта — безпосередньо з панелі керування.

Нам дуже прикро, що ця ситуація викликала незручності. Ваше зауваження ми обов’язково передамо виробнику, щоб у майбутньому інформація про комплектацію була зазначена більш чітко.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це допомагає нам ставати кращими

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

Не знаю, чим він смердить, але не свіжим повітрям! Та і товар точно несертифікований! Ні адреси виробництва, ні адреси сервісного центру, тілький якийсь номер мобільного. Made in China - і все. В кімнаті вже добу стоїть цей смогіт! Що воно? Невідомо ! Як впливає на організм? Невідомо! Гроші на вітер! Розводняк!

Переваги:
    Невідомо
    Недоліки:
    Смердить
    • Продавець  Мой Дом Здоров

Доброго дня, нам дуже шкода що у вас склалось таке враження. Озон має дуже специфічний запах, тому озонатори вмикають на той час який потрібний для певного ефекту дезінфекції.

Обов'язково прочитайте повністю інструкцію перед озонуванням.

Після використання таких приладів потрібно дуже добре провітрити приміщення, щоб озон розпався на кисень і тоді буде приємний запах свіжості. Озон - це потужний окислювач і звичайно що з ним потрібно дотримуватися правил безпеки при використанні: покидати приміщення на час озонування, не перетримувати по таймеру і обов'язково по завершенню озонування провітрювати кімнату.

Разом з озонатором та інструкцією ви отримали гарантійний талон, де вказано номер нашого сервісного центру, зателефонувавши за ним та пояснивши причину звернення вам нададуть адресу для відправки товару. Також в гарантійному талоні вказані умови повернення/обміну товару.
      Сертифікати доступні за посиланням посилання. СЕ сертифікати на відповідність продукції європейським стандартам безпеки для людини, майна та навколишнього середовища.

Гарного дня!

• Катерина З***

Це і є "аромат" озону. Можливо, ви поставили на максимум, а після цього в приміщення не можна входити довго (якщо озонувалося годину - мімімум годину, а краще 2-3). Знаходитися під час обробки в приміщенні категорично не можна ані тваринам, ані людям. Двері в обробляємому приміщенні краще заклеювати скотчем. Не здивована, що покупці не в курсі про це, бо в деяких подібних приладах навіть інструкции з правил безпеки немає.

• Продавець  Мой Дом Здоров

Катерина, дякуємо за Вашу відповідь, ви все правильно повністю описали, проте до всіх наших приладів йде інструкція українською мовою, де описані заходи безпеки та правила використання

• Савич Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій здоровий дім

1. Невідомий виробник - ні на коробці, ні в інструкціях (англійською і українською мовами) не вказано виробника.
    2. Номер телефону, який вказаний на сайті постачальника і в гарантійному талоні, відключений. 3. В англійській інструкції і відео на англомовних ресурсах вказано, що в комплекті є 2 трубочки, в українській - 1 трубочка. Як це зрозуміти?!

• Мой Д*** Здоров

Добрий день.дякую за відгук. 1. Країна виробник вказана на самому приладі. Дякую за зауваження , внесемо до інструкціі. 2. Номер телефону ніколи не вімікється, навіть в ночі. Намагаємося бути завжди на зв'зку з нашими клієнтами. Вібачаємось за якісь перебої, ала ми зателефонували Вам за 5 хвилин.

• Мой Д*** Здоров

3.Виробник змінив комплектацію. Зараз над цим працюєм.

• Сергей Г***
    Продавець: Мій здоровий дім

Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, комплектацию. Трубки, диффузные камни. Сколько, какие.

Одна трубка 2 диффузных камня