Відгуки покупців про Шланг поливальний жовтий 1" (25.4 мм), 50 м, Добробуд-Ліга, ПВХ жовтий

Оцінка користувачів 3.88/5
  • Андрій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Вентпол. Колір: Жовтий. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"

Шланг прийшов вчасно. Все за описом. Свої функції виконує норм, зауважень немає.

Переваги:
    Поки все влаштовує
    Недоліки:
    Поки що не виявив
  • Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Вентпол. Колір: Жовтий. Довжина: 20. Діаметр: 1"

Купуючи шланг був готовий до того що якість буде низька, бо вибирав найдешевший. Брав для викачування дренажної ями, тому якість була не основним пріоритетом. Потрібно було щось дешеве і швидко. Тому претензій до продавця немає. Щось приблизно таке я очікував(хоча ні, очікував трохи краще). Перші проблеми були коли почав розмотувати шланг. При температурі 10 градусів надворі він вже був такий жорсткий що було враженя як його зігнути то він зламається. Матеріал більше схожий на пластмасу. Я його розмотав на рівній поверхні за два тижні він не розрівнявся. там де були згини так вони і залишились. Коли насос вікачував воду і вона була тепліша градусів 20-25 то від тепла шланг став трохи пластичніший. Зараз морозипочались то навіть не знаю чи зламається чи ні коли наступного разу буду приєднувати. Скажу чесно, два рази відкачував воду шланг виконав свою функцію так як треба. На мою думку ціна трохи висока для такої якості. Якщо вам потрібен хороший шланг то це явно не той ціновий діапазон. За такі гроші якісного не купите. Я думаю що потрібно дивитись як мінімум у два рази дорожчий. Але якщо вам потрібен дешевий шланг якого не буде жалко, то можна і взяти. Наприклад для дренажних ям, на дачу для технічної води. Продавець телефонував уточнив деталі замовлення. Прийшов шланг також швидко. В принципі все нормально. Нічого не прикрашав, не вигадував і наче нічого поганого не писав. Три зірочки чисто за якість шланга. Нормальний

Переваги:
    дешевий. але це не точно
    Недоліки:
    сам шланг. Низької якості.
  • Сергей

З виду добрий шланг. Ще не користувався.

Переваги:
    Дешево, багато.
  • Тимофей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Вентпол. Колір: Жовтий. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"

Шланг прийшов не такий як на фото, дуже м'який. Типу двушаровий з армуванням, але шари розповзається і виходить фігня, а не армований шланг. Під тиском скважини одразу почало пучити, через деякий час взагалі прорвало дірку наче у повітряній кульці

Переваги:
    Мабуть ціна, але не точно
    Недоліки:
    Дуже слабкий, тиск не тримає взагалі
    • Тимофій Б***

Зі мною зв'язались, вислали шланг без браку. Розумію, мабуть брак трапляється, особливо в дешевих шлангах. Тому для дачного сезону, особливо коли грошей не багато - нормальний варіант

• Микола Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Вентпол. Колір: Жовтий. Довжина: 30. Діаметр: 1"

Задоволений якістю і ціною товару

• Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Вентпол. Колір: Жовтий. Довжина: 30. Діаметр: 1"

Гарний шланг мені сподобався

Переваги:
    Ціна/якість, вага
  • Олейник Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Вентпол. Колір: Жовтий. Довжина: 20. Діаметр: 1"

Країна виробник Україна ? Дуже м'який . Сильно перекручуеться та перегибаеться навіть під напором насоса .

Переваги:
    Не дорогий .
  • Михайло М***
    Відгук від покупця. Продавець: Вентпол. Колір: Жовтий. Довжина: 30. Діаметр: 1/2"

шланг супер

• Олег К***

Так неясно чи жовтий чи чорно-жовтий!!!!

Переваги:
    Хочу замовити напевно