Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Конвертор VGA to HDMI зі звуком та живленням

Оцінка користувачів 3.48/5
  • AI аналіз відгуків
    55 відгуків:  60% позитивних, 10% нейтральних, 30% негативних
    Більшість покупців відзначають, що конвертер VGA–HDMI допомагає підключати старі ноутбуки чи ПК до сучасних телевізорів і моніторів, однак якість та надійність товару викликають багато нарікань. Головні сильні сторони — просте підключення й оперативна робота продавця при гарантійному обміні; головні недоліки — часті випадки виходу з ладу, проблеми з якістю корпусу, невідповідність заявленим характеристикам та перегрів. Обслуговування покупців і швидкість доставки здебільшого оцінюються позитивно, але трапляються скарги на неякісну упаковку і роботу служби підтримки. ШІ, згенерований на основі тексту відгуків клієнтів
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Павел М***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Не працює, а так все норм)

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
  • Олександр А***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

ЖАХ! НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ!
    Щойно забрав посилку з поштомату, приніс додому, відкрив — і він уже в такому стані! Корпус просто відвалився, дроти стирчать, усе розвалене, ніби цим уже користувалися й поламали до мене. Це просто ганьба!Я навіть не встиг нічого під’єднати — просто відкрив коробку, і пристрій буквально розсипався в руках. Якість — нульова, дроти тримаються на якомусь клеї, усе криво припаяне. Складається враження, що це не новий товар, а якийсь брак чи повернення від іншого покупця.Абсолютно не раджу! Марно витрачені гроші, зіпсований настрій. Товар жахливої якості, поламаний уже при отриманні!

Переваги:
    НЕМАЄ
  • Червона В***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Товар не раджу, надіслали поломаний, відламаний вхід, дроти не запаяні. Даремно потрачені кошти

Переваги:
    Вфдсутні
    Недоліки:
    Не працює
  • Артем Л***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Деякі користувачі пишуть що пристрій зламався за тиждень. Можу зробити припущення, що проблема могла бути у USB порту, до якого підключався пристрій: працював не коректно, видавав більшу напругу ніж потрібно від чого згорів контролер напруги. У мене так колись полетів DualShock4, заряджав від павербанку і от....

Я із лупою не стояв, тому не можу знати що у кого і через що перестало працювати. Тим не меньше, майте на увазі.

Переваги:
    Працює два тижні, без зауважень, зображення не мерцає. Перевіряв на графічному планшеті, тому за звук нічого не можу написати, не перевіряв (думаю все нормально)
    Недоліки:
    Не виявив
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Дякую за оперативність і якість. Все круто

Переваги:
    швидкість і якість
    Недоліки:
    відсутні
  • Мирослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Все працює добре, я задоволений.Дякую...

• Сергій Ч***

Пропрацював всього годину.
    Перегрівся і згорів.

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює
    • Сергій Ч***

Можливо мені попався такий екземпляр.
      Але для підключення між роз'ємом VGA і HDMI можна спробувати поекспериментувати з цим адаптером.
      З менеджером компанії можна спілкуватися і вирішувати проблему.

• Евгений П***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Проработал неделю. Стал горячим и сигнал пропал. Не рекомендую к покупке.

Переваги:
    Недоліки:
    Не работает
  • Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Посилку отримав швидко. Підключив на вихідних.Поки працює .

Переваги:
    Звичайний конвертор
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  TonyShop

• Йосип
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Довелось купити подовжувач кабеля звука. Знайшов на 1,5 м (вистачило би і 0,5 м). Зміг підключити і перевірити роботу. Все гаразд, за винятком того, що конвертор під час роботи нагрівається. Чи так і повинно бути?

Переваги:
    Тепер працює нормально.
    Недоліки:
    Не вистачає дліни кабеля звука.В моему ноутбуці гніздо звука знаходиться з іншої сторони.торони. Не вистачає.
  • Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Нормальний товар, тільки гніздо під HDMI хлипкеньке, можна сильно надавить та зламати. Працює як годиться, юзаю 3 місяці

Переваги:
    Робочий
    Недоліки:
    Слабенький роз'єм Ашдіміай
    • Продавець  TonyShop

• Евгений А***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Работает отлично, подключается мгновенно без дополнительных манипуляций, особенно актуально для подключения ноутбука с разбитым экраном. Из минусов короткий аудио кабель, если на ноутбуке vga разъем на одной стороне, а разъем для наушников на другой, то кабель не достает.

Переваги:
    Мгновенное подключение без дополнительных настроек
    Недоліки:
    Аудио кабель короткий
    • Продавець  TonyShop

• Вова Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

написать в поддержку для замены товара день никто не отвечал звонил трубку не брали

• Ігор П***

Хорошо работает

• Геннадий К***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Цілком задоволений рівнем обслуговування. Здивувало, що селище справляється краще, ніж мегаполіси)
    Хай вам щастить у вашій роботі.

Переваги:
    Якість і швидкість обслуговування.
    Недоліки:
    Довелося докуповувати перехідник тато-тато. Не знаю, чи є телевізор з з виходом тато.
    • Продавець  TonyShop

• Станіслав С***

Все класно працює! Дякую

• Алексей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Подключил свой старый ПК к плазме.

Переваги:
    Заявленные функции соотвествуют действительности.
    Недоліки:
    Пока не нашёл.
    • Продавець  TonyShop

• Михайло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Його хіба використовувати в тих цілях щоб кидати за продавцем

Переваги:
    нима
    Недоліки:
    нима
  • Андрій П***

Проблему вирішено

Купляв щоб підключати ноутбук до телевізора, але конвектор не працює. Чи можливо обміняти товар на робочий?

• Туран А***

Проблему вирішено

Здравствуйте. У меня на мониторе VGA и на ноуте HDMI. Купил ваш товар но никак не работает. Или может что-то не так с HDMI?

• Продавець  TonyShop

Доброго дня, перехiдник не буде працювати, бо вiн працює в однонаправленні с VGA на HDMI

• Олег А***

Який потрібний перехідник щоб навпаки з ноутбука HDMI виводило зображення на монітор VGA?

• Роман П***

Вам потрібен такий конвертор: посилання

• Руслан П***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Все працює чудово))) Продавець неймовірний))))

• Денис Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Две недели поработал и сломался

• Леонид Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Подключил ноут к телевизору (40"). Нужно повозиться с разрешением в управлении экрана ноута.
    Оптимально - режим "расширенный", 1360 х 768 (у меня старенький ноут, у него максимум - 1366 х 768). Главный экран - ТВ.
    Затем в настройках ТВ - на весь экран и с блютузной мышкой с дивана....)

Основное достоинство - наличие передачи звука на ТВ, т.к. без звука есть много вариантов подключения.

Переваги:
    Отлично работает.
    • Продавець  TonyShop

Доброго дня, дякую за Ваш вiдгук

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Замечательная штука. Теперь мой старенький ноут "вещает" с его 15" на 32" в 2-х метрах от кровати) Мыша и клава, естественно, wireless). Рекомендую. Доставка - сегодня заказал до обеда, завтра получил.
    Спасибо магазину.

Переваги:
    Работает как положено (не забывайте, что это именно с vga на hdmi, не наоборот, только в эту сторону).
    Недоліки:
    Не нашёл)
    • Продавець  TonyShop

• Александр М***

Немного непонятно, у меня есть плазма Пионер 50" только с VGA, хочу подключить к ней тв приставку и колонки, Hdmi, эта штука подходит мне?

• Продавець  TonyShop

Доброго дня, не буде працювати, у Вас зворотня конвертацiя

• Денис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Пришло быстро после согласования , системник винда 8 все определила без проблем к телевизору ,разрешение подобрал уже на свой вкус телик 32 дюйма .

Переваги:
    Просто и эффективно .
    Недоліки:
    Пока не проявились.
  • Руслан Г***

не функціонує

Переваги:
    Недоліки:
    не функціонує
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Придбав цей перехідник, він працює але картинка зїхала вліво вниз.

• Віталій Д***

Треба налаштувати сам проектор, може бути ще причина в ньому

• Александр С***

Необходимо, видимо, с расположением мониторов поиграться. Не знаю, как там оно в винде, но в линуксе есть утилита системная, там тоже можно добиться такого эффекта. Как говорят линуксоиды - курите маны)

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Якісний товар, хороший магазин. Бажаю хороших клієнтів в 2022 році і всього найкращого.

Переваги:
    Перехідник працює ідеально старий нетбук з розбитим дисплеєм підключив до 50 дюймового теліка.
    • Продавець  TonyShop

Добрий день, дякую за Ваш вiдгук.

• Дмитрий К***

Не работает

• Продавець  TonyShop

Добрий день, шкодуємо, що Ви залишилися незадоволені покупкою. Можете зробити повернення за даними в гарантійному талоні.

• Макс Р***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

На другий день користування, картинка почала мигати на жовтий колір.

По іншим портам моніки працюють, тільки вот vga з перехідником почав мигати на жовтий.
    Коробочка перехідника гаряча, може перегрів?

• Игорь К***

Там в середині, мабуть, пайка відходить. В мене так само було, тільки зник синій колір.

• Макс Р***

Зі мною зв'язались одразу після відгуку, спочатку спробували вирішити питання очевидними способами, і потом коли вони не підійшли, то це виявився гарантійний випадок.
      Відправили мені кабель на заміну, і вот я вже ним майже 2 тижні користуюсь і все чотко працює.

• Давиденко І***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Товар не відповідає заявленим характеристикам (підтримка 1920x1080), якість зображення на рівні 2000х років з "пузатими" моніторами.
    Не знаю чи це всі перехідники vga-hdmi такі паскудні, але цей явно не вартує своїх грошей і не має називатись перехідником.
    Не рекомендую цей товар.

Недоліки:
    1. Автоматично не розпізнає розширення 1980х1080. 2. Після встановлення FULL-HD розширення зображення на моніторі з'їзджає вліво, залишаючи чорну полосу невикористаног простору та ховаючи частину картинки за межами монітора. 3. Картинка на моніторі блимає, скаче. Кольророва гама і близько не відповідає дійсності. В залежності від яскравості правої сторони картинки виставляєься яскравість і на ліву.
  • РУСЛАН

ХОРОШИЙ ПЕРЕХОДНИК.

• Михаил У***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Всё отлично работает,подключил ноут vga к жк телевизору hdmi за 5 минут,изображение отличное.

Переваги:
    Работает.
    Недоліки:
    Пока не выявлено.
  • Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Отправили оперативно,пришёл в целости и в комплекте.Подключил ноутбук Acer к телевизору Sony работает пока без проблем.Спасибо!

Недоліки:
    Пока не обнаружил.
    • Продавець  TonyShop

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop. Довжина: 0.2. Колір: Чорний

Спасибо за товар. Очень помог в решении нашей проблемы: подключали компьютер к смарт-ТВ, не было звука через провод HDMI. Только с конвертером наша проблема решилась.
    Спасибо продавцам, связались и выслали товар оперативно.

• Сергей С***

Працює чудово.

Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  TonyShop